Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tam,oj tam frajer.

Mądry piesek .Zrozumie,że tak jest lepiej ale wiadomo za kratkami a on by wolał na wolności.

Tylko niestety nie da się pogodzić i wolności i kochanych łapek Izy i Krzysia i jeszcze fajne dziewczyny.

Musi się przyzwyczaić do wyborów .....

Buziaczki dla Rudzielca.Chyba jakoś niedługo do weta jedzie.

Oj klejnociki straci....

Tulam Cię maluszku.

Posted

Może trzeba mu wstawić jego budkę do łazienki :roll:

Niestety budka nie wejdzi do łazienki, bo musimy mieć dostęp do hydroforu w piwnicy, a wejście do piwnicy jest w łazience w podłodze.

Posted

Oj tam,oj tam frajer.

Mądry piesek .Zrozumie,że tak jest lepiej ale wiadomo za kratkami a on by wolał na wolności.

Tylko niestety nie da się pogodzić i wolności i kochanych łapek Izy i Krzysia i jeszcze fajne dziewczyny.

Musi się przyzwyczaić do wyborów .....

Buziaczki dla Rudzielca.Chyba jakoś niedługo do weta jedzie.

Oj klejnociki straci....

Tulam Cię maluszku.

Tak masz rację Grażynko, to jutro ten dzień. O 9 rano mamy być u weterynarza. Trzymajmy kciuki za Rudaska ;)

Posted

Tak masz rację Grażynko, to jutro ten dzień. O 9 rano mamy być u weterynarza. Trzymajmy kciuki za Rudaska ;)

Będziemy trzymać.

Mortes, a jak z kosztami?

Ma Rudasek na tę kastrację nazbierane? Czy nie ma?

Posted

Moje panny też już po - trochę strachu i... po krzyku! ;)

Rudzielcu, trzymaj się cieplutkiej łazienki, bo na dworze.... brrrrrrrrr!!!!!!, choć słoneczko pięknie świeci, to już nie grzeje :(

Posted

Jak miło, że tyle Cioteczek martwi się o Rudaska. :) Rudasek zniósł kastrację bardzo dobrze. Bardzo szybko się wybudził a teraz tylko trochę marudzi. W zasadzie przez większą częśc dnia spał. Wychodził tylko na siusiu. Za zabieg zapłaciłam 180zł

DSC_2897.jpg

wiem, że miałam zrobić już rozliczenie dla Rudego. Przepraszam... Może jutro znajdę na to czas.

Posted

Rudziu dziś już całkiem dobrze :) Przydałby się już niebawem jakiś sympatyczny domek ...

Finanse Rudaska przedstawiają się następująco :

W ostatnim czasie doszły pieniązki od:

* Mattilu - 40 zł :)  Dziękujemy Mattilu :)

Wydatki :

Kastracja - 180 zł

Przypominam moi Drodzy że aktualny bilans wpływów i wydatków , oraz kwota pozostała w skarbonce Rudego jest w poscie 3    :)  Zapraszam :)

Posted

Powiem Wam kochani, że Rudasek jest cu-do-wny! miałam wielką frajdę wyściskać Go dzisiaj, naprawdę dawno nie widziałam tak kontaktowego psiaka, po  prostu lgnie do ludzi  :loveu: mój TZ powiedział, że Rudaska trzeba ogłaszać z linkiem do filmiku bo Rudasiowy urok to głównie Jego kontaktowość, radość życia i zabawy, Rudasia nie da się nie lubić, po prostu słodziak malutki  :loveu:

Posted

Dałam Jego ogłoszenia na mazowieckie i na śląskie, nawet jest sporo wejść, ale telefonów ni ma....

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/bielany/wesoly-rudasek-twoim-przyjacielem-na-zawsze-612716882?featuredAd=true

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/katowice/rudasek-twoim-przyjacielem-na-zawsze-612717953?featuredAd=true

Jak te ogłoszenia wygasną to dam następne i na inne województwa, może wielkopolskie dołożę?

Posted

Wiedziałam ;)  że Usiatka zakocha się w Rudasku :) To na prawdę super piesio :)   Dziś Rudasek czuje się już tak jakby nic się nie stało :) Bryka i dokazuje choć widać że i jemu na podwórku zaczyna być zimno ... zastanawiam się jak taki malec przeżył te wszystkie zimy u tych ludzi ? :( Tam go do domu nie wpuszczali :( Najpierw od szczeniaka był na łańcuchu a tylko w ostatnim roku miał kojec  ... w kazdym razie widze że nie lubi  zimna i choć w naszej łazience jest chłodno to pędzi do niej i zagrzebuje się w futerka i kocyki :) A dziś jak byłam z kotkiem w Kielcach u weta to kupiłam Rudemu wielka kosc i ..Rudy zniknął ...nic go nie interesuje ...obgryza, oblizuje i w ogóle świat dla niego przestał istnieć ;)

DSCF5040.jpg

• Upvote 1