Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudas to taki mały cwaniaczek ;) Nauczył sie że jak zacznie sie drzeć na całe gardło że aż we wsi go słychać to ja zaraz przybiegam ze smakołykiem a jak jest jego pora to wypuszczam go na podwórko ... i tak wykorzystuje to ...coraz częściej ;)

Posted

Mądry pieseczek.

Ludzie nawet nie wiedzą co tracą nie mając go w domku.

Tulam słodziaka,niestety tylko wirtualnie /krzywym okiem patrząc na rezydentkę/

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,42_Pj_orig.

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,48_8i_orig.

Słoneczka przesyłam z wielką chęcią.

U mnie od rana świeci.

Posted

Ponieważ w piątek bardzo waqżny dzień dla Rudaska ( odjajczanie) to pomysleliśmy z Krzysiem że po tym zabiegu nie możemy zostawić takiego chudziutkiego malca w kojcu i już dziś przenieśluiśmy Rudego do naszej łazienki z  nowym oknem ;) Zamiast drzwi postawilismy kratkę żeby Rudy ciągle nas widzial . Na razie trochę sie buntuje ...  ale po zabiegu nie wyobrażam sobie trzymać go np w nocy już prawie na mrozie :( a w domku jak sie napali w kuchni to i do łazienki dochodzi ciepło jak sa drzwi otwarte 

Posted

Ponieważ w piątek bardzo waqżny dzień dla Rudaska ( odjajczanie) to pomysleliśmy z Krzysiem że po tym zabiegu nie możemy zostawić takiego chudziutkiego malca w kojcu i już dziś przenieśluiśmy Rudego do naszej łazienki z  nowym oknem ;) Zamiast drzwi postawilismy kratkę żeby Rudy ciągle nas widzial . Na razie trochę sie buntuje ...  ale po zabiegu nie wyobrażam sobie trzymać go np w nocy już prawie na mrozie :( a w domku jak sie napali w kuchni to i do łazienki dochodzi ciepło jak sa drzwi otwarte 

Bardzo mądrze pomyśleliście :)

Bardzo.

Zawsze można jakiś grzejniczek na noc po narkozie wstawić, nawet.

Posted

Rudasku malutki, bądź grzeczny, chłopaczku; ja wiem że płaczesz za swoją budką, ale tak musi być  :calus:

Właśnie, cicia Usiata dobrze prawi. W domku będzie Ci cieplej.

Posted

Dzień dobry.

Kilka dni mnie nie było bo na konsultacje latałam.

Jakie cudne wieści.

Zawsze w gromadzie /nawet przez kratkę dla bezpieczeństwa/jest raźniej.

No i zapachy inne bo i ludzki cały czas obecny. :klacz:

Posted

A czy Rudasek, jak już jest w łazience, to dalej jest szczekliwy?

Rudasku, Ty sam zobacz - jak teraz masz fajnie, prawda?  :loveu: pilnuję Twoich ogłoszeń na mazowieckie i śląskie, może coś się wydarzy, kto wie? 

Posted

A czy Rudasek, jak już jest w łazience, to dalej jest szczekliwy?

Rudasku, Ty sam zobacz - jak teraz masz fajnie, prawda?  :loveu: pilnuję Twoich ogłoszeń na mazowieckie i śląskie, może coś się wydarzy, kto wie? 

No własnie Usiatko ...nie wiem ...:(  Niby się juz pogodził z ta łazienka ale ...chyba woli swój kojec ...:( Mimo wszystko to bardzo wdzięczny i grzeczny piesek i zgadza sie na wszystko 

Posted

Skoro budki Dużutkiego już tam nie ma, to może rzeczywiście ;) Albo zrobić mu coś na kształt budki - niektóre psiaki uwielbiają "domki" :)

Rudaśku, teraz w kojcu zimno, mokro i do bani. A w łazience nowe okno na świat masz, Izę i Krzysia na wyciągnięcie łapki - nie bądź frajer! ;)