Mortes Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 I ja też mam słabosc do Rudaska :) Rudasek i Tunia to teraz najmniejsze pieski w Białogonkowie :) Marzę żeby wreszcie doczekał sie wspaniałego ludzia :) Wierzę że się to uda ... ale domek musi być dobrze sprawdzony ...Rudasek to takie małe ufne stworzonko ....przykro by było bardzo jakby znowu ktoś go skrzywdził . A tak z innej beczki : ciekawe czy Ciocia Grzenka wie że Rudasek zmienił miejsce zamieszkania ;) ? Pamiętam że miała do tego malucha ogromną słabosc . Quote
Grażyna49 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Witaj moje rude słoneczko. Drapciam za uszkami ,całuję nosek śliczny i za domkiem wyglądam ciągle. Quote
Nutusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Dziewoje, wy już ogłaszajcie Rudasa! Nie ma na co czekać! Zanim się domek właściwy pojawi, chłopak będzie "lżejszy" o jajka. A jak ktoś zadzwoni dziś, zakochany po uszy w Rudzielcu jak my - poczeka! My też ogłosiłyśmy sunię w cieczce (z dużym prawdopodobieństwem ciąży), działając wedle powyższej zasady. Ogłoszenia ukazały się przedwczoraj, wczoraj zadzwonił najwyraźniej TEN telefon i Państwo oczywiście z pełnym zrozumieniem zaczekają aż sunia będzie po sterylce ;) Quote
Mortes Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Nutusiu :) Rudasek juz ma ogłoszenia :) Niestety jak na razie nikt nie dzwoni :( Quote
Grażyna49 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Przyszłam ogrzać się przy Rudasku. Wpuścisz starą ciotkę do swojej ocieplonej budki. Pocieszysz troszeczkę? Quote
Usiata Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Przyszłam ogrzać się przy Rudasku. Wpuścisz starą ciotkę do swojej ocieplonej budki. Pocieszysz troszeczkę? Na pewno wpuści do kojca bo to mega pozytywny psiak i dać Rudaskowi człowieka to Jego pełnia szczęścia, :loveu: ale do zielonej budki to już ciocia nie wlezie bo tam są Rudaskowe skarby :eviltong: przy budce - można i nawet trzeba! :evil_lol: Quote
Grażyna49 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Takiego koleżkę przyprowadziłam,żeby maluszkowi było weselej Quote
Mattilu Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Fajny koleżka i taki błyszczący:-) Rudasek, pamiętam o Tobie, pod koniec tygodnia pójdzie moja stała dla Ciebie :-) Quote
Nutusia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Rudziku - doczekasz się domku u Ty. Ja od wczoraj też mam Rudaskę - już jej się domek kroi ;) Quote
rents Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Rudasku - wysłałem Ci 50 zeta na prąd . . . Quote
Mortes Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Ojej :) jak tu miło i kolorowo :) Dziękuje że nie zapominacie i Rudasku :) Niestety w dalszym ciągu ani jednego telefonu :( No i zbliża sie nieuniknione : kastracja ...dobrze że Rudas jest nieświadomy co sie dla niego kroi :) To juz 24 pazdziernika ... Quote
Mortes Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Mattilu , Rentsie :) wszystko pozapisuję juz niebawem przy rozliczeniu ;) Dziękuję Wam bardzo :) Quote
Usiata Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nic to kastracja, Rudasek szybko zapomni bo to taki optymistyczny psiaczek :loveu: :calus: Quote
Grażyna49 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Witaj słoneczko , kochane. Nie martw się ,czasami trzeba dłużej poczekać,żeby znaleźć ten najlepszy z najlepszych. Quote
Nutusia Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Rudaś, "moje" panny mają sterylkę umówioną na 23-go - nie będziesz osamotniony w "bólu" ;) Quote
Mortes Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Moi Drodzy , w tak paskudna pogodę to i Rudasek wybiega tylko na siusiu i albo wraca do budki albo siedzi w altance :( Chciałabym gorąco podziekować za wpłaty dla Rudaska :) Doszły pieniazki od: * Osoby która chce pozostać anonimowa - 50 zł : ) * Magolka - 10 zl : ) * Rents - 50 zł ( z zaznaczeniem że gdy zabraknie nam na prąd to możemy tą kwotę uszczknąć ;) ) Quote
Magolek Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Odwiedzam i ja Rudaska. Trzeba troszkę poczarować i pozytywnymi myślami dobry domek przywołać. :) Głaski i mizianka dla chłopaczka. Quote
Nutusia Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Rudek, wcale Ci się nie dziwię, że się przed taką pogodą... ukrywasz. Najchętniej zrobiłabym to samo ;) Quote
Usiata Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Dzień dobry rudy Bąbelku malutki :loveu: Quote
mar.gajko Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Słoneczka troszkę przesyłam Bardzo prosimy duuuużo słoneczka nam przeslac do Krakowa. Bo buro i ponuro. Quote
mar.gajko Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Och Rudy, ale bym Cie wymiziala!!! No to brać i miziać :) do upojenia :) Quote
Recommended Posts