Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludź niech się zajmie skuterem dopóki brat ludzia skutera mu nie załatwi odpowiednio; jest szansa że ludź zajęty skuterem nie pomyśli o kolejnym psiaku (oby!). A Rudasek dla tego pana nie istnieje, jako i nie istniał wcześniej, howgh  :mdrmed: ja to Ciebie, Mortes, podziwiam że odbierasz telefony od niego - jesteś anioł, po prostu 

Rudasku śliczny  :loveu: będziesz miał najlepszy domek pod słońcem  :fadein: (i pod księzycem też  :fadein: )

Posted

Ja też trzymam kciuki :) W poniedziałek podjadę z Rudym na szczepienie na wścieklizne no i za 2 tyg kastracja 

Na dobranoc Rudy dosłownie z przed chwili :) Szykujemy sie lulu ;)

DSCF2488.jpg

Dobranoc...;)

DSCF2491.jpg

Posted

Kochani moi :) dotarły pieniazki dla naszego rudzielca :)   W imieniu Rudaska i swoim serdecznie dziękuję Cioci Magolek za 10 zł i Cioci Usiatej za 50 zł ( X). Biegnę do postu trzeciego uaktualnic rozliczenie :) 

ps. nikt nie dzwoni ...:(

Posted

Wczoraj ociepliłam dodatkowo budę Rudaska grubą kołdrą i obłożyłam folią ;) W środku ma teraz naprawdę cieplutko. ;) Wsadzałam rękę jak Rudasek spał w środku. ;)

DSCF2853.jpg

DSCF2849.jpg

Posted

Z każdego milimetra Rudaskowego ciałka bije taki optymizm, że żyć się chce! :)

Zgadzam się z Nutusią - przy każdym spojrzeniu na tego malucha gębula mi się śmieje. :)

Posted

Super,że nauczył się wchodzić do swojej luksusowej budy.

Z tego co pamiętam na początku nie chciał wchodzić.

Może bał się mając w pamięci tamtą poprzednią u złych ludzi?

Buziaczki słodziaczku.

Posted

Dobry wieczór Rudasku malutki  :loveu: nie byłam u Ciebie wczoraj, ale myślałam o Tobie  :calus: I jak już będziesz po kastracji i trochę uspokoisz się hormonalnie to ciocia będzie Ci robić ogłoszenia, aż do znalezienia najlepszego domku, słodziaku malutki   :loveu:

Posted

Dobry wieczór Rudasku malutki  :loveu: nie byłam u Ciebie wczoraj, ale myślałam o Tobie  :calus: I jak już będziesz po kastracji i trochę uspokoisz się hormonalnie to ciocia będzie Ci robić ogłoszenia, aż do znalezienia najlepszego domku, słodziaku malutki   :loveu:

O! i bardzo fajnie:-) Dzieki Usiata :-)

Posted

Nie ma innego sposobu;  żeby Rudasek znalazł najlepszy domek to trzeba szukać indywidualnie i "upierdliwie" codziennie ogłoszeniowo; totez czekam, az będzie gotowy do wzięcia na 100%, już po kastracji; bardzo chcę znaleźć Rudaskowi fajny domek, i najlepiej niedaleko mnie - nic na to nie poradzę, że zakochałam się w Rudasku od pierwszego wejrzenia :grins: