Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze,wstyd przyznać , poryczałam się patrząc na te oczy..

Ile w nich miłości,oddania,zadowolenia.

Oj Rudasku,żeby tak szczęście się do Ciebie uśmiechnęło i najwspanialszy ludź cię wypatrzył.

Posted

Przy ostatnim zdjęciu głośno parsknęłam śmiechem! :)

Krzyś - jakby co, masz fach w ręku! ;)

A ja tam bym Rudego zaczęła ogłaszać. Nigdzie nie jest powiedziane, że dom znajdzie z dnia na dzień, a jak się ktoś zakocha od razu, to... poczeka (zgodnie z przysłowiem ;))

Posted

Iza, jak znajdziessz chwilę to bardzo Ciebie proszę o info - jak Rudasek w ogóle reaguje na pobyt w domu? czy dalej mocno pilnuje swojej miski?  pytam, bo wyciągnęłaś Go 21 sierpnia to jeszcze miesiąc nie minął, z drugiej strony po trosze zima się zbliża, ale jednak chciałabym dla Rudaska jak najlepiej, jak jest to możliwe :)

Posted

Usiatko Kochana z Rudaskiem jest pewien problem ... On musiał dostawać niezłe wpier...jak chciał wchodzić do domu :( Rudasek za skarby nie przekroczy progu domu z własnej woli :( Zatrzymuje sie na progu i dalej ani rusz :(

Posted

Dziś odwiedził nas syn AtaO z Patrycją, która już kiedyś u nas była i bardzo polubiły ją Białogonki, a teraz polubił ją też Rudy :)
DSCF0315.jpg

DSCF0322.jpg

DSCF0324.jpg

DSCF0332.jpg

Dziękujemy za odwiedziny i zabawę z Rudym :)

Posted

Za ogłoszeniami też jestem za i jeśli pomożecie nam znaleźć jakiś bazarek z ogłoszeniami to chętnie mu je wykupimy. ;) Nie mamy też tekstu do ogłoszeń, a Rudasek musi mieć najpiękniejszy, więc w tym temacie też liczę Kochane Ciocie na Waszą pomoc ;)

Posted

Nigdy nie miał chłopaczek zabawek, to teraz zbiera na "ciężkie czasy", żeby mu nie zabrakło.

Nasz Oskar też się bał wchodzić do domu na początku, bo w poprzednim domu miał to zabronione. Któregoś dnia przywieźliśmy do domu dwa małe kotki i wszedł za nimi, zanim się zorientował co robi. A jak już się zorientował, nie wiedział co ze sobą począć ;)

Próbujcie Rudaska wnosić... Albo wabić na ścieżkę ułożoną z paróweczek ;)

Tekst mogę napisać, ale dopiero po weekendzie. Proszę tylko o ściągawkę z danymi dotyczącymi Rudka :) Bazarki ogłoszeniowe prowadzi non-stop Ziutka.

• Upvote 1
Posted

Nigdy nie miał chłopaczek zabawek, to teraz zbiera na "ciężkie czasy", żeby mu nie zabrakło.

Nasz Oskar też się bał wchodzić do domu na początku, bo w poprzednim domu miał to zabronione. Któregoś dnia przywieźliśmy do domu dwa małe kotki i wszedł za nimi, zanim się zorientował co robi. A jak już się zorientował, nie wiedział co ze sobą począć ;)

Próbujcie Rudaska wnosić... Albo wabić na ścieżkę ułożoną z paróweczek ;)

Tekst mogę napisać, ale dopiero po weekendzie. Proszę tylko o ściągawkę z danymi dotyczącymi Rudka :) Bazarki ogłoszeniowe prowadzi non-stop Ziutka.

Bardzo Ci dziękuję Nutusiu ...:) Ja nie dosyć że nie czasowa to jeszcze mega przeziębiona i jasnośc umysłu przez to przytępiona ;(

Z tym wnoszeniem Rudaska do domku to nie jest tak łatwo ...w domku przecież mamy Białogonki ...:( raczej to nie jest możliwe :(

Jakie chcesz wiadomości o Rudym ?  Ja tez w sumie niewiele wiem :(

Posted

Ja wykupie u Ziutki pakiet ogloszen dla Rudaska, tylko trzeba jej wyslac tekst do ogloszen, zdjecie i info na jakie wojewodztwo maja byc ogloszenia.

Dziękuję Mattilu :) Jak tylko Nutusia stworzy tekst to się do Ciebie odezwę

A tak z innej beczki to proszę rozjaśnij mi jak mam podzelić kwotowo pieniążki od Ciebie :) ? Już doszły :) Dziękuję :)

Posted

Nutusia, jesteś Kochana, że napiszesz ogłoszonko dla Rudaska  :loveu: widać, że jest zakręcony na punkcie zabawek i jest to o tyle fajne, że łatwiej będzie Go obcym ludziom przekonać do siebie z pomocą zabawek; śliczny chłoptyś  :loveu:

DSCF0324.jpg