Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłacę ale dopiero w październiku chwilowo już nie dam rady. Pamiętam o psiakach cały czas i szkoda ,że Burasek choruje ale dobrze ,że można mu pomóc i ulżyć. :lol:

Posted

Kochane Cioteczki już 2 września muszę zakupić jedzonko i olej dla Buraska ... będę wdzięczna za każdy grosik ...ja finansowo jestem daleko "pod krechą " :( bardzo proszę o pomoc :modla:
Miesięczny koszt diety Burego ( bez ryżu) wynosi ok 85 zł...

Posted

[quote name='Mortes']Grzenka jesteś aniołem :) Już myślałam że tylko ja na tym wątku zostałam ...[/QUOTE]

Reszta jest na wątku Białogonów i usiłuje upchnąć po domach 30 dzikusów - to co się dziwić że zajęte? :eviltong:

Posted

Masz rację obieżyświat :) Z BIAŁOGOŃSKICH ANIOŁÓW cieszę się ogromnie i jestem wdzięczna że są ... 2 z nich sa szczególnie wytrwałe :angel::bluepaw::angel::bluepaw:

AlfaLS ślicznie dziękuję , szczególnie od takiej "myszki kościelnej " ;)

Posted

Do końca pażdziernika jeszcze jest pani a potem jak to pani napisała " nikt nie wyrzuci Pysi " ale dobrze by było znalezc dobry domek dla niej . Jeżeli się nie znajdzie to Pani bedzie próbowała ściągnąc Pysię do Angli . Ja niestety na razie nie mam czasu napisac Pysi tekstu do ogloszen a i zdjęc mamy tyle co z czasów gdy psinka była u siostry . Jeśli by ktoras Cioteczka była chętna pomóc to bedę wdzięczna :)

Alfa ślicznie dziękuję tym bardziej że jutro musze zakupić puszki i olej dla Buraska ...:)

Posted (edited)

Dziś byłam u Buraska z puszkami, ryżem i olejem. Burasek jak zwykle przywitał mnie radośnie. Czuje się dobrze i prawie cały czas merda ogonkiem.

Pan oddzielił chłopaczków przęsłem, żeby Bury spokojnie mógł zjadać swoją dietę.

Rudy jak zwykle to energiczny żywioł :lol:

Kupiłam 10 puszek dla burego, po 3,99 za sztukę( nie patrzcie na 3 ostatnie pozycje bo to dla moich prywatnych psiaków ;) )

Kupiłam też 5 kilo ryżu

i dwie duże butelki oleju parafinowego, ale niestety zagubiłam gdzieś paragon...:-( Za olej dałam 27 zł.
Sfotografowałam dzisiejsze zakupy

Burasek za każdą złotóweczkę ślicznie dziękuje.:loveu:

Edited by Mortes
Posted (edited)

Ciociu Grzenko i Ciociu Alfo Burasek ślicznie dziękuje za pieniążki od Was :dog::dog:

To może małe rozliczenie ...;)

Za wczorajsze zakupy wyszło 83.24

Burasek miał 40.94 długu

Ciocia Grzenka dała Buraskowi 20 zł i Ciocia Alfa też 20 zł

Z moich wyliczeń wychodzi że Burasek ciągle na minusie 84.19 zł
( jak coś żle policzyłam to krzyczcie ...)

Bury ma jedzonko do 22 września

Edited by Mortes
Posted

Dzięki, zaraz zrobię przelew, tylko się martwię, bo ostatnio PKO pobiera prowizję za przelewy z zagranicy i pewnie zeżre połowę tego co prześlę :( A i tak nie będzie tego wiele :(

Posted

Szkoda ... :( Czasami jestem wściekła na te prowizje , podatki , prowizje od prowizji a podatki od podatków ...;( Aż ciśnie mi się na usta słowo ZŁODZIEJSTWO !!!!!!!
Ale i tak ogromnie się cieszę że chcesz pomóc małemu buremu pieskowi który żyje cichutko tak daleko od Ciebie :) Burasek na pewno wpakowałby Ci się Cioteczko na kolanka :)

Posted

Mi sie cisnie na usta to samo slowo!:angryy: Zwlaszcza, ze moj bank mowi, ze koszty przelewu sa dzielone, czyli ze PKO odbija sobie na klientach, to co inne banki traktuja jako swoj koszt:angryy:

Jak tu nie wymiziac Buraska, chocby tylko wirtualnie. I ta rodzina taka dzielna, przeciez na swoj sposob bardzo sie staraja.

Posted

[quote name='Mattilu']Dzięki, zaraz zrobię przelew, tylko się martwię, bo ostatnio PKO pobiera prowizję za przelewy z zagranicy i pewnie zeżre połowę tego co prześlę :( A i tak nie będzie tego wiele :([/QUOTE]
lobuzerka!!!