grzenka Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) Wpłacę dzisiaj 20 zł, powinnam mieć gdzieś Twoje konto. EDIT: Nie mam jednak nr konta, Mortes podeślij mi:lol: Edited September 20, 2013 by grzenka Quote
mdk8 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 wpłacę ale dopiero w październiku chwilowo już nie dam rady. Pamiętam o psiakach cały czas i szkoda ,że Burasek choruje ale dobrze ,że można mu pomóc i ulżyć. :lol: Quote
Mortes Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dzięki kochane :) Dzwoniłam wczoraj do Buraska i chłopak już doszedł do siebie :) Trzymaj się Bury :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='grzenka']Wpłacę dzisiaj 20 zł, powinnam mieć gdzieś Twoje konto. EDIT: Nie mam jednak nr konta, Mortes podeślij mi:lol:[/QUOTE] Dostałaś, czy Ci wysłać? Quote
grzenka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dostałaś, czy Ci wysłać?[/QUOTE] Dostałam, dzięki:lol: Quote
Mortes Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Grzenka, bardzo dziękuję za pieniążki w kwocie 20 zł. :Rose: Quote
Mortes Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Kochane Cioteczki już 2 września muszę zakupić jedzonko i olej dla Buraska ... będę wdzięczna za każdy grosik ...ja finansowo jestem daleko "pod krechą " :( bardzo proszę o pomoc :modla: Miesięczny koszt diety Burego ( bez ryżu) wynosi ok 85 zł... Quote
grzenka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Jutro przeleję 20 zł. Halooooo, może ktoś jeszcze wspomoże Buraska,żeby mógł normalnie funkcjonować? Quote
Mortes Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Grzenka jesteś aniołem :) Już myślałam że tylko ja na tym wątku zostałam ... Quote
AlfaLS Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Goła jestem jak mysz kościelna ale podeślij konto, postaram się coś przelać... Quote
obiezyswiat75 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Mortes']Grzenka jesteś aniołem :) Już myślałam że tylko ja na tym wątku zostałam ...[/QUOTE] Reszta jest na wątku Białogonów i usiłuje upchnąć po domach 30 dzikusów - to co się dziwić że zajęte? :eviltong: Quote
Mortes Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Masz rację obieżyświat :) Z BIAŁOGOŃSKICH ANIOŁÓW cieszę się ogromnie i jestem wdzięczna że są ... 2 z nich sa szczególnie wytrwałe :angel::bluepaw::angel::bluepaw: AlfaLS ślicznie dziękuję , szczególnie od takiej "myszki kościelnej " ;) Quote
Mattilu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Zagladam regularnie ale na razie pomoc nie moge :( Quote
Mortes Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Do końca pażdziernika jeszcze jest pani a potem jak to pani napisała " nikt nie wyrzuci Pysi " ale dobrze by było znalezc dobry domek dla niej . Jeżeli się nie znajdzie to Pani bedzie próbowała ściągnąc Pysię do Angli . Ja niestety na razie nie mam czasu napisac Pysi tekstu do ogloszen a i zdjęc mamy tyle co z czasów gdy psinka była u siostry . Jeśli by ktoras Cioteczka była chętna pomóc to bedę wdzięczna :) Alfa ślicznie dziękuję tym bardziej że jutro musze zakupić puszki i olej dla Buraska ...:) Quote
Mortes Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 (edited) Dziś byłam u Buraska z puszkami, ryżem i olejem. Burasek jak zwykle przywitał mnie radośnie. Czuje się dobrze i prawie cały czas merda ogonkiem. Pan oddzielił chłopaczków przęsłem, żeby Bury spokojnie mógł zjadać swoją dietę. Rudy jak zwykle to energiczny żywioł :lol: Kupiłam 10 puszek dla burego, po 3,99 za sztukę( nie patrzcie na 3 ostatnie pozycje bo to dla moich prywatnych psiaków ;) ) Kupiłam też 5 kilo ryżu i dwie duże butelki oleju parafinowego, ale niestety zagubiłam gdzieś paragon...:-( Za olej dałam 27 zł. Sfotografowałam dzisiejsze zakupy Burasek za każdą złotóweczkę ślicznie dziękuje.:loveu: Edited October 2, 2013 by Mortes Quote
Mortes Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 (edited) Ciociu Grzenko i Ciociu Alfo Burasek ślicznie dziękuje za pieniążki od Was :dog::dog: To może małe rozliczenie ...;) Za wczorajsze zakupy wyszło 83.24 Burasek miał 40.94 długu Ciocia Grzenka dała Buraskowi 20 zł i Ciocia Alfa też 20 zł Z moich wyliczeń wychodzi że Burasek ciągle na minusie 84.19 zł ( jak coś żle policzyłam to krzyczcie ...) Bury ma jedzonko do 22 września Edited October 2, 2013 by Mortes Quote
Mortes Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Mattilu']poprosze nr konta i nazwe banku.[/QUOTE] Już wysłałam :) Quote
Mattilu Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dzięki, zaraz zrobię przelew, tylko się martwię, bo ostatnio PKO pobiera prowizję za przelewy z zagranicy i pewnie zeżre połowę tego co prześlę :( A i tak nie będzie tego wiele :( Quote
Mortes Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Szkoda ... :( Czasami jestem wściekła na te prowizje , podatki , prowizje od prowizji a podatki od podatków ...;( Aż ciśnie mi się na usta słowo ZŁODZIEJSTWO !!!!!!! Ale i tak ogromnie się cieszę że chcesz pomóc małemu buremu pieskowi który żyje cichutko tak daleko od Ciebie :) Burasek na pewno wpakowałby Ci się Cioteczko na kolanka :) Quote
Mattilu Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mi sie cisnie na usta to samo slowo!:angryy: Zwlaszcza, ze moj bank mowi, ze koszty przelewu sa dzielone, czyli ze PKO odbija sobie na klientach, to co inne banki traktuja jako swoj koszt:angryy: Jak tu nie wymiziac Buraska, chocby tylko wirtualnie. I ta rodzina taka dzielna, przeciez na swoj sposob bardzo sie staraja. Quote
Kamila Proc Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Mattilu']Dzięki, zaraz zrobię przelew, tylko się martwię, bo ostatnio PKO pobiera prowizję za przelewy z zagranicy i pewnie zeżre połowę tego co prześlę :( A i tak nie będzie tego wiele :([/QUOTE] lobuzerka!!! Quote
Recommended Posts