Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

14 kwietnia jadę z Kielc do Krakowa i tego samego dnia wracam. Gdybyś Ciociu Usiata zdecydowała się na powiększenie swojego zacnego stadka o Pysieńkę, która wręcz idealnie pasuje do Twoich dziewczynek i  będzie się z nimi uzupełniała jak yin yang, to moja propozycja dowozu do Radomia jest aktualna :D

Posted

14 kwietnia jadę z Kielc do Krakowa i tego samego dnia wracam. Gdybyś Ciociu Usiata zdecydowała się na powiększenie swojego zacnego stadka o Pysieńkę, która wręcz idealnie pasuje do Twoich dziewczynek i  będzie się z nimi uzupełniała jak yin yang, to moja propozycja dowozu do Radomia jest aktualna :D

no jak to tak bez wizyty PA ;)

Posted

Ciocia Usiata to chętnie by przygarnęła Maleństwo, tyle że najstarsza rezydentka nie byłaby zadowolona (Larze od jakiegoś pół roku troszkę się w łepku przestawia to ryzykować nie będę). Ale pomarzyć można, a co! a nawet trzeba, bo co warte życie bez marzeń? 

Miłego dzionka ciocie kochane psiolubne :)

Posted

Ja sroga?!?!?! Tego jeszcze nie grali! :)

Choć dogomanię mam ochotę ZAMORDOWAĆ (a właściwie tego, kto ją tak "cudownie zmodernizował"!!!!) :(

Wczoraj wkleiłam tekst do ogłoszeń dla Pysi i pytam się GDZIE ON JEST!?!!?!?!? Na szczęście wysłałam go też mailem pod wskazany wcześniej adres...

Uwaga - trzeba uzupełnić tekst o wiek i wagę. Jeśli są jakieś uwagi - trzeba je przekazać osobie, do która będzie robić ogłoszenia.
Iza - mam nadzieję, że do ogłoszeń będą inne fotki niż te, które były załączone do Twojego maila, bo z tymi czarno widzę las chętnych na adopcję :(

Pysia - zawiedzione zaufanie

Pies na symbiozie z człowiekiem nie wyszedł na swoje. Delikatnie rzecz ujmując: człowiek zdradził psa i oszukał go...

Tak właśnie było i z Pysią. Najpierw człowiek uwiązał ją na krótkim łańcuchu i na tym zakończył swoją „opiekę” nad psem, a potem kolejny człowiek, który ją adoptował i obiecywał złote góry, postanowił ułożyć sobie życie za granicą i Pysi w swoim planie nie umieścił - zdradził i oszukał!

A Pysia? Ona nadal ufa ludziom, cieszy się z każdego przejawu życzliwości, jest grzeczna i oddana.

I tylko my się martwimy czy wreszcie trafi na takiego człowieka, który to doceni, który jej nie zawiedzie. Na kogoś, o kim będzie mogła pomyśleć „jak cię mam, człowieku, czuję się prawdziwym psem”.

Pysia jest młodziutka - ma ok. [x] lat. Jest nieduża, waży ok. [x] kg i sięga przed kolano. Umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość. Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.

Co możesz uczynić, by uszczęśliwić Pysię? Kochać - i to jej wystarczy!

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:

• Upvote 2
Guest Olimpijka
Posted

Czy może ktoś zrobić ogłoszenie na Elbląg? Mogłabym tutaj monitorować sprawę.

Posted

Czy może ktoś zrobić ogłoszenie na Elbląg? Mogłabym tutaj monitorować sprawę.

Dzięki Olimpijko, dałam przed chwila na Elbląg na owi.pl, ale tam chwilę trwa uaktywnienie ogłoszenia - dam znac, jak już będzie :) 

Posted

Nutusiu Kochana pięknie Ci dziekuję za super tekst . A jesli chodzi o zdjęcia to dzwoniłam przed chwila do Makili i obiecała w ten weekend coś zrobić ale powiedziała też że Pysia nie jest posłusznym modelem :( 

W tym tygodniu Makila była z Pysia na szczepieniu . Czyli razem z odpchleniem i odrobaczeniem wydała 106 zł . Jutro lub pojutrze dostanę potwierdzenie to uzupełnię w rozliczeniu .

Guest Olimpijka
Posted

Lepiej byłoby na olx i na www.elblag.pl

Posted

Gdyby któraś ciocia z dobroci serca zdradzała psy na rzecz kotów  :D  to uprzejmie donoszę, że w przygotowaniu jest bazarek z kocim jedzonkiem, więc bardzo serdecznie proszę nie kupować w sklepach, tylko wspomóc Pysieńkę http://www.dogomania...-przygotowaniu/

Dzisiaj będzie otwarte.

Ciociu Little_My :) bardzo , bardzo Ci dziekuję :) Bazarek piekny ! :)  A o Pysieńkę Trzymaj kciuki ...dziś pisałam z pewną panią z Warszawy w sprawie Pysi . Pani mieszka w domku z ogródkiem ...

• Upvote 1