Mortes Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Ciocie Drogie na 90% jutro po południu przyjedzie do nas wet i dopiero zaszczepi Rudaska ... potem chyba jeszcze jakies 2 tyg i kastracja . Quote
Mattilu Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Mi sie tez Rudasek wydaje coraz bardziej adopcyjny:) Quote
Mortes Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Dziś na spacerze Krzysiu porobił piękne zdjęcia Rudaskowi do ogłoszeń ;) W krawacie prezentuje się wyjątkowo dobrze :) Quote
Grażyna49 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kurcze,wstyd przyznać , poryczałam się patrząc na te oczy.. Ile w nich miłości,oddania,zadowolenia. Oj Rudasku,żeby tak szczęście się do Ciebie uśmiechnęło i najwspanialszy ludź cię wypatrzył. Quote
Usiata Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 No do zacałowania normalnie, śliczny Rudasek :loveu: musi mieć najlepszy domek Quote
Nutusia Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Przy ostatnim zdjęciu głośno parsknęłam śmiechem! :) Krzyś - jakby co, masz fach w ręku! ;) A ja tam bym Rudego zaczęła ogłaszać. Nigdzie nie jest powiedziane, że dom znajdzie z dnia na dzień, a jak się ktoś zakocha od razu, to... poczeka (zgodnie z przysłowiem ;)) Quote
Usiata Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Iza, jak znajdziessz chwilę to bardzo Ciebie proszę o info - jak Rudasek w ogóle reaguje na pobyt w domu? czy dalej mocno pilnuje swojej miski? pytam, bo wyciągnęłaś Go 21 sierpnia to jeszcze miesiąc nie minął, z drugiej strony po trosze zima się zbliża, ale jednak chciałabym dla Rudaska jak najlepiej, jak jest to możliwe :) Quote
Mortes Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Usiatko Kochana z Rudaskiem jest pewien problem ... On musiał dostawać niezłe wpier...jak chciał wchodzić do domu :( Rudasek za skarby nie przekroczy progu domu z własnej woli :( Zatrzymuje sie na progu i dalej ani rusz :( Quote
mar.gajko Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 To musi potrwać w domu. Może łatwiej będzie w innych "warunkach" blok np. Może nie załapać, że to też "dom" i wejdzie ;) Quote
Mortes Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Dziś odwiedził nas syn AtaO z Patrycją, która już kiedyś u nas była i bardzo polubiły ją Białogonki, a teraz polubił ją też Rudy :) Dziękujemy za odwiedziny i zabawę z Rudym :) Quote
Mortes Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Za ogłoszeniami też jestem za i jeśli pomożecie nam znaleźć jakiś bazarek z ogłoszeniami to chętnie mu je wykupimy. ;) Nie mamy też tekstu do ogłoszeń, a Rudasek musi mieć najpiękniejszy, więc w tym temacie też liczę Kochane Ciocie na Waszą pomoc ;) Quote
Mortes Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 No tak ;) Jak nie ma zabawek na podwórku to znaczy że mamy ich poszukać w budzie Rudego ;) Taka sroczka -złodziejka z niego ;););) Quote
Nutusia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Nigdy nie miał chłopaczek zabawek, to teraz zbiera na "ciężkie czasy", żeby mu nie zabrakło. Nasz Oskar też się bał wchodzić do domu na początku, bo w poprzednim domu miał to zabronione. Któregoś dnia przywieźliśmy do domu dwa małe kotki i wszedł za nimi, zanim się zorientował co robi. A jak już się zorientował, nie wiedział co ze sobą począć ;) Próbujcie Rudaska wnosić... Albo wabić na ścieżkę ułożoną z paróweczek ;) Tekst mogę napisać, ale dopiero po weekendzie. Proszę tylko o ściągawkę z danymi dotyczącymi Rudka :) Bazarki ogłoszeniowe prowadzi non-stop Ziutka. 1 Quote
Malgoska Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 piękny jest w budce też; jaki pyszczek uśmiechniety; wreszcie żyje Quote
Mattilu Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ja wykupie u Ziutki pakiet ogloszen dla Rudaska, tylko trzeba jej wyslac tekst do ogloszen, zdjecie i info na jakie wojewodztwo maja byc ogloszenia. Quote
Mortes Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Nigdy nie miał chłopaczek zabawek, to teraz zbiera na "ciężkie czasy", żeby mu nie zabrakło. Nasz Oskar też się bał wchodzić do domu na początku, bo w poprzednim domu miał to zabronione. Któregoś dnia przywieźliśmy do domu dwa małe kotki i wszedł za nimi, zanim się zorientował co robi. A jak już się zorientował, nie wiedział co ze sobą począć ;) Próbujcie Rudaska wnosić... Albo wabić na ścieżkę ułożoną z paróweczek ;) Tekst mogę napisać, ale dopiero po weekendzie. Proszę tylko o ściągawkę z danymi dotyczącymi Rudka :) Bazarki ogłoszeniowe prowadzi non-stop Ziutka. Bardzo Ci dziękuję Nutusiu ...:) Ja nie dosyć że nie czasowa to jeszcze mega przeziębiona i jasnośc umysłu przez to przytępiona ;( Z tym wnoszeniem Rudaska do domku to nie jest tak łatwo ...w domku przecież mamy Białogonki ...:( raczej to nie jest możliwe :( Jakie chcesz wiadomości o Rudym ? Ja tez w sumie niewiele wiem :( Quote
Mortes Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Ja wykupie u Ziutki pakiet ogloszen dla Rudaska, tylko trzeba jej wyslac tekst do ogloszen, zdjecie i info na jakie wojewodztwo maja byc ogloszenia. Dziękuję Mattilu :) Jak tylko Nutusia stworzy tekst to się do Ciebie odezwę A tak z innej beczki to proszę rozjaśnij mi jak mam podzelić kwotowo pieniążki od Ciebie :) ? Już doszły :) Dziękuję :) Quote
Mortes Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/257251-Kosteczka-dla-Bia%C5%82ogonk%C3%B3w-do-24-09-2014?p=22420532#post22420532 Quote
Usiata Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nutusia, jesteś Kochana, że napiszesz ogłoszonko dla Rudaska :loveu: widać, że jest zakręcony na punkcie zabawek i jest to o tyle fajne, że łatwiej będzie Go obcym ludziom przekonać do siebie z pomocą zabawek; śliczny chłoptyś :loveu: Quote
Nutusia Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Taki skrócik poproszę - wiek, chodzenie na smyczy, stosunek do innych psów (suczek), kotów, ludziów, szczepienia (o kastracji wiem ;))... Quote
Usiata Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Z pewną taką nieśmiałością powtórzę fotkę Rudaska, może do ogłoszeń się nada :loveu: Quote
mar.gajko Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 jestem pięknym, zadowolonym psem :) Quote
Recommended Posts