Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boi się, boi, że Go zabierają z Raju; On jeszcze nie za bardzo ufa człowiekowi; a poza tym, jak zostanie wyjajony to może Mu troszkę przejdzie? buziaki Rudasku kochany :loveu:

Posted

Każdy by się ekscytował na spacerze, jeśli przez całe życie by nie wiedział, że istnieje jakiś świat poza łańcuchem czy klatką...
Ale mocno wierzę, że będzie DOBRZE :)

Posted

Moi Kochani, myślałam bardzo intensywnie nad rozliczeniem Rudego i jednak skłaniałabym się, aby Rudy pozostał na swoim wątku, właśnie z tą swoją tragiczną historią. Jeśli zgodnie z Waszą sugestią zamknęłabym wątek Rudego i przeniosła rozliczenia na watek Białogonków, to automatycznie musiała bym też przenieść Tunię, która przecież też z nami mieszka, ma swój watek, a nie jest Białogonkiem. Mocno to utrudniło by mi rozliczenia a i tłumaczenie nowo przybyłym osobom na wątek Białogonków, kto jest Białogonkiem, a kto im nie jest, jaka jest historia poszczególnych psiaków praktycznie byłoby nie do pojęcia i wprowadzało by chaos... Także nie obraźcie się, ale rozliczenie zrobiłam tutaj w poście 3. ;)
A Rudasek i tak je ze wspólnego gara :evil_lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Dla Rudaska rozliczenia nie są ważne. On jest pierwszy raz w życiu szczęśliwy i jedyne co dla niego teraz ważne to to, żeby ten stan po prostu trwał :loveu:.

Popieram w całej rozciągłości. :)

Posted

Mortes napisał(a):
[FONT=book antiqua]A Rudaskowi pasuje rozliczenie, bo śmieje się pełną gębulą...:evil_lol:
[/FONT]

Śliczności Rudaskowe :loveu: (jak się chyba w Nim zakochałam na zabój :oops:)