Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mortes']Cioteczko ...zbankrutowałaś ...:( Stokrotnie dziekuje ... obiecuję że wszystko trafi do psiaków :)[/QUOTE]
Jeszcze nie... A psiakom życzę smacznego :lol:.

Posted

Dziś odwiedziłam Burego i Rudego . Przyjechała też ze mna pewna bardzo miła Pani , która oddała im swój telewizor i dokupiła dekoder . Ugotowała też dla Burego i dla Rudego pyszne jedzonko i zakupiła dla Burego 3 puszki ( po 400 gr) i 2 kg ryżu
Bury i Rudy brykaja jak szczeniaki , Bury czuje sie świetnie :) Pani przestrzega bardzo diety i dlatego Bury zaczyna sie zaokrąglać i ma świetny humor :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Na zdjęciach psy szczęśliwe i bez łańcuchów. Czyżby kojec był już gotowy ?[/QUOTE]

Kojca tam nie planowalismy . Bury juz jest bez łańcucha a Rudy jest często spuszczany . Pan nie miał kiedy zabezpieczyć kamieniami i ziemią przestrzeni miedzy przęsłami a podłożem ...poprostu u nas cały ostatni tydzień lało :( Za kilka dni pojadę do nich i zobaczę co słychać i jak maja sie psiaki

Posted

[quote name='teresaa118']Ciesze sie, ze nasza pomoc przynosi owoce. Mam nadzieje, ze jeszcze wiecej Pan bedzie robil dla swoich zwierzat[/QUOTE]

Tak , pan obiecał naprawić i ocieplić bude psiakowi u jakiś beznadziejnych ludzi...

Posted

AlfaLS serdecznie dziekuję za paczkę dla chłopaczków
( dzis odebrałam z poczty :) ) Puszeczki oczywiście przekażę Buraskowi a sucha karme Rudemu :) Karma dla [SIZE=3]
chłopaczków jest teraz na wagę złota :) szczególnie puszki na które państwa nie stać ... Jeszcze raz śliczne podziękowania ode mnie i od psiaków ;)

Posted

[quote name='Mortes']AlfaLS serdecznie dziekuję za paczkę dla chłopaczków
( dzis odebrałam z poczty :) ) Puszeczki oczywiście przekażę Buraskowi a sucha karme Rudemu :) Karma dla [SIZE=3]
chłopaczków jest teraz na wagę złota :) szczególnie puszki na które państwa nie stać ... Jeszcze raz śliczne podziękowania ode mnie i od psiaków ;)

Ja mogę tylko napisać SMACZNEGO :sabber: dla psiaków i DZIEKUJĘ Tobie za dostarczenie :Rose:. Cieszę się, ze szybko paczka doszła :lol:.