PaSja Hera Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Pysia na spacerku :loveu:.Koniecznie musi znaleźć DT ,bo co my z nią zrobimy :(. Nie wyobrażam sobie jej powrotu na podwórko :shake: Quote
ewu Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Mortes napisał(a):Witaj EWU :) Cieszę sie że piszesz że jesteś chętna do pomocy... ;) Proszę Cie porozglądaj się troszeczkę ...może masz tam w okolicy jakiś fajniutki domek dla Pysi albo choć DT...:) Mała może być u mojej siostry tylko 2 tygodnie bo potem siostra wyjeżdża...szkoda by było zawozić ja z powrotem na łańcuch. Ona jest przekochana ...już nie chciała mnie wypuścić od siostry ...szybko zakochuje się w człowieku ... Oj o to to niezwykle trudno...:( Quote
ewu Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='PaSja Hera']Pysia na spacerku :loveu:.Koniecznie musi znaleźć DT ,bo co my z nią zrobimy :(. Nie wyobrażam sobie jej powrotu na podwórko :shake: Słodka Pysiunia:) Kurcze co robić , nie wyobrażam sobie powrotu suni na podwórko... Quote
andzia69 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 czy można prosic o pomoc w ogłoszeniach "naszych" psiaków??? Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Macie tekst i zdjęcia? Mogę wykupić Pysi ogłoszenia. Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 DT za zwrot kosztów pewno też nie ma? Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 i jaki jest stan finansów całej trójki? Co jest jeszcze potrzebne do naprawy ogrodzenia? Jakbym chciała wysłać paczkę z zabawkami, ubrankami to do kogo? Czego dorośli potrzebują? Quote
malagos Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Wg mnie nie ma znaczenia w tym przypadku, czy sunia do budy będzie przypięta łańcuchem, czy linką, tylko chodzi o to, by w ogóle nie wróciła do budy..... Quote
obiezyswiat75 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 mam już wszystko do ogłoszeń, na jakie województwo ją ogłaszać? a ile taka siatka może kosztować za metr? Myślisz, że ten pan by naprawił płot jakby siatka była? Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Z opisu wygląda, że to dobrzy ludzie są, tylko ciężko im w życiu. Ile na wywrotkę ziemi potrzeba? Quote
Recommended Posts