Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiak naprawde przemily i zabawny-straszny zazdrosnik;) jak tylko widzial, ze zajmuje sie psem w boksie obok strasznie mnie obszekiwal i przywowływał.a mordka-cud,miód i ozreszki!

Posted

Dzis dzwoniła do mnie pani chcaca zaadoptowac tego rudego przystojniaka .

PILNIE POTRZEBNY KTOS Z NAMYSłOWA LUB Z OKOLIC KTO MóGłBY SPRAWDZIC DOMEK!

Pani jest poinformowana o wizycie przedadopcyjnej, ma dom, nie ma dzieci, ma jednego psa.

Czeka tylko na telefon, kiedy ktos moze do niej podjechać...

Posted

dariaopole napisał(a):
modliszka : pogadam z mężem bo to chyba nie daleko opola jest.

Daria - tak cichaczem liczyłam na Ciebie :eviltong:
Babka mówiła ze to 40-50 km koło Opola :roll:

Posted

Daria - ale żeby nie było że pod moją presją... :razz: Jesli nie mozesz czy cos to nie krępuj się... Ja tak tylko pomyslałam. :lol:

Zadzwonie do tej pani i poprosze o adres. bo nie miałam wczesniej na czym zapisać...

Posted

przestań , przeciez to żaden problem, napisz Pani czy wstępnie pasowało by jej w środe pod wieczór i daj kilka wskazówek o co pytać i na co zwrócic uwage bo to będzie mój pierwszy raz :cool3:

Posted

aa i pamietaj że to dla mnie żaden kłopot i że sama zaczęłam ten temat, sprawdzę domek z przyjemnością, pisząc "spoko moge podjechać" chodziło mi o to że rozmawiałam z mężem czy to daleko i czy ze mną pojedzie (ja z moim zmysłem orientacji w terenie wole nie wyjeżdżac poza miasto lub moją wioskę :oops: . Powiedział że nie ma problemu, więc wszystko jest ok.

Posted

Ok, pies jest nadal w schronie, skonczyła mu sie kwarantanna, dobrze ze ktos jest zainteresowany, bo tak naprawde nasze schronisko nie powinno go dłuzej trzymac (bo gmina z ktorej on zostal przywieziony nie ma ze schronem umowy)...

Daria wysłałam Ci na pw adres tej pani. :lol:

Posted

ok, dzięki za adres, postaram sie dowiedzieć wszystkiego, spytam też jak się zaopatrują na to jakby psy się nie pogodziły i czasem dochodziło między nimi do sprzeczki. Wytłumaczę że psy muszą się dotrzeć tylko najważniejsze żeby się nie bać, moje burki też czasem mają jakieś swoje ciche dni i czasem powarczą na siebie lub rzucą , oczywiście wszystko w granicach normy ale ważne jest żeby nie panikować !!! i nie bać sie zareagować , trzeba po prostu liczyć się z tym co to za psy !! no to jutro czekajcie na relacje !!

Posted

Daria - to ja czekam dzis na relacje :cool3:

Dzisiaj jakies typki podejrzane chciały go wziać - trzeba było kłamac ze on hotelowy jest i w ogóle...
Potem mnie jeszcze zaczepili (bo przyjechalam z Ciapkiem - tym red nosem na kastracje) czy moze ten pitbull czasem nie oddania :mad:
Zupełnie podejrzane typy...

Oby ten domek okazał sie fajny...

Posted

ona ma psa mieszańca.

Mowiła ze ten jej pies jest łagodny, bawi sie z innymi psami...

Tego rudego asta nie sprawdzałam do innych psów bo nie ma jak... ale na 99,99% zgodzi sie z innymi psami ...