clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='modliszka84']Jest jeszcze jeden pies. Właśnie skonczył kwarantanne, niestety nikt go nie odebrał... Pies w wieku ok 1,5 roku, uszy cięte, z łańcuszkiem na szyji, łagodny. Duży, większy od amstaffa, moze jakis mix z czymś... A moze jakis bandog :razz: W każdym razie pies łagodny do ludzi, do psów nie widomo narazie piesek nie wygląda na bandoga, raczej... bandogi są masywniejsze:cool3::cool3: choć z fotek czasem trudno stwierdzić przy okazji podnoszę sobie wątek bullowatych z Pabianic ;) pokaż proszę piesiunia z innych ujęć ;) Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 masz racje Clockwork - ja sie mu dopiero ostatnio dobrze przyjrzałam.. :oops: To mix asta, troche jak dla mnie za chudy no i taki drobniutki. Chłopaczek jest młodziutki, zachowuje sie jak szczeniak, kocha ludzi, z psami sie zgadza (jest w boksie ogólnym teraz). Do schroniska trafił w łańcuszku na szyji, nikt go jednak nie szukał :shake: Quote
Tengusia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Modliszka i jak tam rudzielec sie sprawuje :???: masz jakies nowinki :???: Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Aneta (jego właścicielka) pisała mi, że jest lepiej - słucha się, w nocy śpi na swoim posłaniu, nie wchodzi na kanapy :-o , jak mu każa usiasc, dac łape, isc na miejsce itp to nawet to wykonuje. Dwa razy zsikał sie w mieszkaniu a poza tym za każdym razem woła że chce na dwór. Ciągle gwałci nogi :roll: , na spacerze wwą****e sie w siki innych psów. Musi byc wykastrowany, bo jesli wyczuje suke z cieczką to go Aneta na smyczy nie utrzyma... Da sie go wykastrować w schronie po kosztach czyli w cenie 80 zł ... Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='modliszka84']masz racje Clockwork - ja sie mu dopiero ostatnio dobrze przyjrzałam.. :oops: To mix asta, troche jak dla mnie za chudy no i taki drobniutki. Chłopaczek jest młodziutki, zachowuje sie jak szczeniak, kocha ludzi, z psami sie zgadza (jest w boksie ogólnym teraz). Do schroniska trafił w łańcuszku na szyji, nikt go jednak nie szukał :shake: no... drobniutka psina... pewnie ktoś sie go pozbył bo wstyd chodzić z takim "amstafem" :shake::shake: znam kilka takich sytuacji-kiedy to pozbywano sie psiaka bo koledzy sie śmiali że to chomik nie pies :shake::shake: no i presja otoczenia RASOWY=RODOWODOWY :angryy::angryy::angryy: też wysłu****e że mam kundla- szczególnie na portalach o psach- niestety ... ale kocham go ponad życie... wtajemniczam się powoli w Wasz wątek, i będę tu zaglądać... muszę się tylko poorientować o których psach piszecie, bom nie w temacie... wczoraj was "odkryłam" ;) Quote
modliszka84 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Clock zapraszamy zapraszamy :cool3: a Twój bandog to jest cuuudowny, se kiedys nieraz galeryjke pooglądałam :eviltong: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='modliszka84']Clock zapraszamy zapraszamy :cool3: a Twój bandog to jest cuuudowny, se kiedys nieraz galeryjke pooglądałam :eviltong: jasne... dokształcam sie w waszym wątku- powolutku:cool3: a dzięki dzięki.:oops:.. tak po cichaczu po kryjomu bywasz u mnie?? :nono::nono: kochany i dlatego bede sie upierać że te psy i im podobne nie są MORDERCAMI Quote
dariaopole Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 cieszę się że ciapek w domku, myślę i mam nadzieję że wkrótce wszystko się ułoży !!! Bulliki w górę !! Quote
modliszka84 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 nowy chłopak wiek ok 3-4 lata bardzo spokojny i łagodny do ludzi podejrzewam, że zgadza sie z innymi psami, choc jest w boksie sam ma bardzo mądre spojrzenie... za allegro bedzie chłopaczek bardzo wdzięczny... ;) Quote
Tengusia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Boshe coraz ladniejsze psiaki trafiaja za kratki :( Quote
modliszka84 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 i jeszcze troche fotek przystojniaka Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 modliszka84 napisał(a):i jeszcze troche fotek przystojniaka przystojniak mnie powala na kolana :mdleje: jak ktoś mógł go nie kochać nad życie :shake::shake::mad: Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no niestety ludzie to potwory, takie cuda można znaleźć w schroniskach, do tego wiele z nich tak bardzo skrzywdzonych:shake: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 dariaopole napisał(a):no niestety ludzie to potwory, takie cuda można znaleźć w schroniskach, do tego wiele z nich tak bardzo skrzywdzonych:shake: no niestety.... ludzie to bestie, a jeszcze śmiemy sie nazywać najinteligentniejszymi i jedynyi rozumnymi stworzeniami... że o miłosierdziu, miłości, poświęceniu 95% społeczeństwa nie wspomne :shake::shake::shake: Quote
modliszka84 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ['] ['] ['] Biedaczek nie doczekał lepszego życia... :( Został uśpiony, kolejny ast w tym roku..... :-( Prawdopodobnie pies ten brał udział w walkach, pewnego razu zaatakował pracownika rzucając sie na niego w stronę gardła i ugryzł go w ramię... Przykre... Quote
Tengusia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 modliszka84 napisał(a):i jeszcze troche fotek przystojniaka Hej Modliszka jest jakis odzew w sprawie naszego przystojniaka :???: wczoraj padl mi net ale dzisiaj moge go wrzucic na allegro jesli jeszcze go tam nie ma ;) w na fora ast go dalas :???: Zal mi czarnulka ze zlamana szczeka :-( kolejna ofiara ludzkiej okrutnosci :-( :angryy: :mad: :placz: Quote
modliszka84 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Tengusia dziekuje Ci za te ogłoszenia i w ogóle... Na forum jeszcze go nie wrzuciłam. Nikt sie tez nim nie interesuje. Najgorsze jest to, że on dotarł do nas z Lutomierska. Mozliwe ze gdzie sie zgubił. Ale na pewno nikt w Lutomiersku nie pomysli, żeby go szukać w Pabianicach (to jakies 30-40 km od Pabianic). Quote
Tengusia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A moze dac znac w lecznicach i w schroniskach w tamtych okolicach :???: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 modliszka84 napisał(a):['] ['] ['] Biedaczek nie doczekał lepszego życia... :( Został uśpiony, kolejny ast w tym roku..... :-( Prawdopodobnie pies ten brał udział w walkach, pewnego razu zaatakował pracownika rzucając sie na niego w stronę gardła i ugryzł go w ramię... Przykre... niech bedzie już zawsze szczęśliwy za TM [[SIZE=6]*] Quote
Tengusia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wrzucilam naszego przystojniaka na fo ast ;) http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11431 http://amstaff.civ.pl/forum/viewtopic.php?p=157636#157636 Quote
Tengusia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No i spoznione ale jest allegro ;) http://www.allegro.pl/item214964929_piekny_i_samotny_amstaff.html Quote
modliszka84 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 znalazłam jakis nr tel do lecznicy w Lutomiersku, zaraz tam zadzwonie i zostawie ogłoszenie. Quote
Tengusia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 I ja podnosze nasze kochane bullki z Pabianic :laola: Quote
Recommended Posts