Tengusia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kopiuje z niebieskiego Co sie dzieje... Kolejna młodziutka amstafka w Pabianicach. Dziewczynka jest śliczna, kłapouszka. Ma około 10- 12 miesięcy. Zachowuje sie jak typoy amstaff i w dodatku szczeniak. Jest urocza, widać że kocha wszytskich i wszystko. Pilnie szuka domku. Quote
dariaopole Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 kolejna ślicznota......załamać się można :shake: Quote
modliszka84 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Wczoraj popołudniu został przyjęty kolejny amstaff :shake: Nie mam jeszcze zdjęc, bo go nie widziałam, wiem tylko ze jakas kobitka go znalazła... :-( Mamy teraz tak: - Młody Red Nosik - Ząbek - pitbull ze złamaną szczęką - Ten mały cukiereczek - biszkoptowa sunia - nowy amstaff z wczoraj - Dżok od roku w schronisku - kilka mixów w liczbie ok sztuk 5 :shake: Pomocy w ogłoszeniach! Kazde allegro na wage złota Quote
Tengusia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 wystawilam malutka ;) http://www.allegro.pl/item211303334_mlodziutka_amstaff_ka_teskni_i_czeka_.html dzisiaj albo jutro wystawie reszte bo teraz syn mi marudzi ze chce grac :grab: :shiny: Quote
Tengusia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 i Rudzielec tez juz wystawiony http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211322376 ;) Quote
modliszka84 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Tengusia wielkie dzieki! Dżok ma allegro jakby co ;) Quote
Tengusia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 i dla biedaka z polamana mordka :( http://www.allegro.pl/item211386641_kolejny_pitbull_a_to_dopiero_poczatek_wakacji.html Quote
Tengusia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nikt dzisiaj was nie odwiedzil :( wiec ja was podniose moze ktoremus z was sie poszczesci :modla: Quote
modliszka84 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dzis dzowniła pani w sprawie red nosa. Z Łodzi. Musze znaleźc jakas cioteczke od bullków z Łodzi, któa sprawdzi ten domek. Najlepiej jutro - ludzie strasznie by go chcieli miec juz. Quote
dariaopole Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Modliszka : zagadaj z Olgaj lub ewatonieja !!! Quote
modliszka84 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Tengusia']wystawilam malutka ;) http://www.allegro.pl/item211303334_mlodziutka_amstaff_ka_teskni_i_czeka_.html dzisiaj albo jutro wystawie reszte bo teraz syn mi marudzi ze chce grac :grab: :shiny: Dominika... Trzeba tę malutką zdjąć. :shake: Co sie okazało - ona została przywieziona spoza Pabianic... Teoretycznie schronisko nasze ma umowę tylko z miastem Pabianice. Podejrzewam, że gdyby to byłzwykły kundelek to nikt by szumu nie robił. A tak - spoza granic miasta psy powinny byc przewożone do prywatnego schroniska w Łodzi na Kosodrzewiny. No i oni widząc śliczna młodą suczke astkę od razu po nią przyjechali. Jeden podpisywał papiery w biurze, a nasz pracownik słyszał, jak w tym czasie drugi gadał przez telefon do kogoś, że mają młodą sukę amstafa. :placz: Załamac sie mozna... Sunia prawdopodobnie poszła do jakiegos handlarza :placz: Quote
Tengusia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 modliszka84 napisał(a):Dominika... Trzeba tę malutką zdjąć. :shake: Co sie okazało - ona została przywieziona spoza Pabianic... Teoretycznie schronisko nasze ma umowę tylko z miastem Pabianice. Podejrzewam, że gdyby to byłzwykły kundelek to nikt by szumu nie robił. A tak - spoza granic miasta psy powinny byc przewożone do prywatnego schroniska w Łodzi na Kosodrzewiny. No i oni widząc śliczna młodą suczke astkę od razu po nią przyjechali. Jeden podpisywał papiery w biurze, a nasz pracownik słyszał, jak w tym czasie drugi gadał przez telefon do kogoś, że mają młodą sukę amstafa. :placz: Załamac sie mozna... Sunia prawdopodobnie poszła do jakiegos handlarza :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: Quote
modliszka84 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Tengusia - dzieki Twojemu allegro, Redzik jutro idzie do domu!:multi: Wielkie podziekowania tez dla EWATONIEJA, która dzis sprawdziła domek! :loveu: Redzik zamieszka w Łodzi z młodymi ludźmi. Będzie przyjacielem i obrońcą domu! Quote
modliszka84 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Tengusia']i Rudzielec tez juz wystawiony http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211322376 ;) Tengusia - jak będziesz na necie, to te aukcje tez mozna zakonczyć :loveu: Bo Pani sie boi ze jej ktos jeszcze zgarnie przed nosem Redzika ;) Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zakonczylam obie aukcje mam nadzieje ze Redzik bedzie szczesliwy i ze mloda sunia tez znajdzie swoje szczescie ;) Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Tengusia napisał(a):Zakonczylam obie aukcje mam nadzieje ze Redzik bedzie szczesliwy i ze mloda sunia tez znajdzie swoje szczescie ;) Z Redzikiem jest niestety spory problem... :roll: Potrzebna mu kastracja, niestety jego właściciele w tej chwilą nie mogą sobie pozwolić finansowo :cool1: Chyba ich to troche przerosło. Ja tez nie wiem co robic... Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 modliszka84 napisał(a):Z Redzikiem jest niestety spory problem... :roll: Potrzebna mu kastracja, niestety jego właściciele w tej chwilą nie mogą sobie pozwolić finansowo :cool1: Chyba ich to troche przerosło. Ja tez nie wiem co robic... A nie daloby sie tego zalatwic u was w schronisku tak jak z Bolkiem :???: Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Tengusia napisał(a):A nie daloby sie tego zalatwic u was w schronisku tak jak z Bolkiem :???: No właśnie jutro sie dowiem... Ale obawiam sie, że zupełnie za darmo nie da rady :shake: A tak w ogóle to troche podobna sytuacja z Redkiem jak u Was było. Facet sie go nie boi, Redek sie faceta słucha, jest nawet troche posłuszny. A dziewczyna sie go zaczeła bać.... Poza tym Redek gwałci nogi, próbuje dominować. Strasznie wysoko skacze i jest straaasznie silny. Nadawałby się to jakis zawodów na ciągniecie opon itp. :) PS. No i jeszcze Ewatonieja sprawdzając ten domek przypadkowo wprowadziła ich w błąd mówiąc, że moga po adopcji w kazdej chwili zgłosic sie do schroniska na darmowa kastracje... Tak jest w Łodzkim schronie, ale w Pabianicach niestety nie ..... I mam teraz problem... Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 modliszka84 napisał(a):No właśnie jutro sie dowiem... Ale obawiam sie, że zupełnie za darmo nie da rady :shake: A tak w ogóle to troche podobna sytuacja z Redkiem jak u Was było. Facet sie go nie boi, Redek sie faceta słucha, jest nawet troche posłuszny. A dziewczyna sie go zaczeła bać.... Poza tym Redek gwałci nogi, próbuje dominować. Strasznie wysoko skacze i jest straaasznie silny. Nadawałby się to jakis zawodów na ciągniecie opon itp. :) Bolek czasem probuje gwalcic suczki :evil_lol: glupol nie rozumie ze i tak nic z tego nie bedzie :evil_lol: .... a tak powaznie to redek chyba mlodszy jest od Bolka no i pitbulle maja wieksze zaciecie do sportu :roll: choc nie powiem Bolek potrafi skakac do galezi tak dlugo az nie uzna ze nic z tego i rozwala pierwszy lepszy krzaczek w zasiegu jego wzroku :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: mysle tez ze po kastracji napewno by sie troszke uspokoil ;) Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 no tak Redek (znaczy sie teraz Ciapek ) ma ok 1,5 roku. Wielki gówniarz z niego, w dodatku zupełnie nie ułożony. Cos tam może i umie, ale... Ta dziewczyna sie go zaczęła bać :p Tłumaczyłam im ze trzeba czasu, że sie uspokoi itd... Ale boje się, że nie był ten domek trafną decyzją... :cool1: Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 modliszka84 napisał(a):no tak Redek (znaczy sie teraz Ciapek ) ma ok 1,5 roku. Wielki gówniarz z niego, w dodatku zupełnie nie ułożony. Cos tam może i umie, ale... Ta dziewczyna sie go zaczęła bać :p Tłumaczyłam im ze trzeba czasu, że sie uspokoi itd... Ale boje się, że nie był ten domek trafną decyzją... :cool1: A oni juz go zabrali :???: jesli nie to moze daj namiary na mnie, zawsze moge opowiedziec im jak to bylo z Boleslawem :p Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 tak Tengusia, oni juz go zabrali, dzisiaj byli po niego. dam im Twoje gg i numer tel. Dałam im tez namiary na Doddy. Jutro jeszcze zadzwonie do Olgi z Łodzi. Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Miejmy nadzieje ze chlopak troszke sie uspokoi aczkolwiek wiem po mojej Fazuli ze w tym wieku to nie jest pies tylko niezmordowana energia w skorze psa ;) Quote
Recommended Posts