Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuje z niebieskiego

Co sie dzieje...
Kolejna młodziutka amstafka w Pabianicach.
Dziewczynka jest śliczna, kłapouszka. Ma około 10- 12 miesięcy. Zachowuje sie jak typoy amstaff i w dodatku szczeniak. Jest urocza, widać że kocha wszytskich i wszystko.

Pilnie szuka domku.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj popołudniu został przyjęty kolejny amstaff :shake:
Nie mam jeszcze zdjęc, bo go nie widziałam, wiem tylko ze jakas kobitka go znalazła... :-(

Mamy teraz tak:
- Młody Red Nosik
- Ząbek - pitbull ze złamaną szczęką
- Ten mały cukiereczek - biszkoptowa sunia
- nowy amstaff z wczoraj
- Dżok od roku w schronisku
- kilka mixów w liczbie ok sztuk 5

:shake:

Pomocy w ogłoszeniach!
Kazde allegro na wage złota

Posted

Dzis dzowniła pani w sprawie red nosa. Z Łodzi.
Musze znaleźc jakas cioteczke od bullków z Łodzi, któa sprawdzi ten domek. Najlepiej jutro - ludzie strasznie by go chcieli miec juz.

Posted

[quote name='Tengusia']wystawilam malutka ;) http://www.allegro.pl/item211303334_mlodziutka_amstaff_ka_teskni_i_czeka_.html
dzisiaj albo jutro wystawie reszte bo teraz syn mi marudzi ze chce grac :grab: :shiny:

Dominika... Trzeba tę malutką zdjąć. :shake:
Co sie okazało - ona została przywieziona spoza Pabianic... Teoretycznie schronisko nasze ma umowę tylko z miastem Pabianice. Podejrzewam, że gdyby to byłzwykły kundelek to nikt by szumu nie robił. A tak - spoza granic miasta psy powinny byc przewożone do prywatnego schroniska w Łodzi na Kosodrzewiny. No i oni widząc śliczna młodą suczke astkę od razu po nią przyjechali.
Jeden podpisywał papiery w biurze, a nasz pracownik słyszał, jak w tym czasie drugi gadał przez telefon do kogoś, że mają młodą sukę amstafa. :placz:

Załamac sie mozna... Sunia prawdopodobnie poszła do jakiegos handlarza :placz:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Dominika... Trzeba tę malutką zdjąć. :shake:
Co sie okazało - ona została przywieziona spoza Pabianic... Teoretycznie schronisko nasze ma umowę tylko z miastem Pabianice. Podejrzewam, że gdyby to byłzwykły kundelek to nikt by szumu nie robił. A tak - spoza granic miasta psy powinny byc przewożone do prywatnego schroniska w Łodzi na Kosodrzewiny. No i oni widząc śliczna młodą suczke astkę od razu po nią przyjechali.
Jeden podpisywał papiery w biurze, a nasz pracownik słyszał, jak w tym czasie drugi gadał przez telefon do kogoś, że mają młodą sukę amstafa. :placz:

Załamac sie mozna... Sunia prawdopodobnie poszła do jakiegos handlarza :placz:

:angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7:

Posted

Tengusia - dzieki Twojemu allegro, Redzik jutro idzie do domu!:multi:
Wielkie podziekowania tez dla EWATONIEJA, która dzis sprawdziła domek! :loveu:

Redzik zamieszka w Łodzi z młodymi ludźmi. Będzie przyjacielem i obrońcą domu!

Posted

Tengusia napisał(a):
Zakonczylam obie aukcje mam nadzieje ze Redzik bedzie szczesliwy i ze mloda sunia tez znajdzie swoje szczescie ;)

Z Redzikiem jest niestety spory problem... :roll:
Potrzebna mu kastracja, niestety jego właściciele w tej chwilą nie mogą sobie pozwolić finansowo :cool1:
Chyba ich to troche przerosło. Ja tez nie wiem co robic...

Posted

modliszka84 napisał(a):
Z Redzikiem jest niestety spory problem... :roll:
Potrzebna mu kastracja, niestety jego właściciele w tej chwilą nie mogą sobie pozwolić finansowo :cool1:
Chyba ich to troche przerosło. Ja tez nie wiem co robic...

A nie daloby sie tego zalatwic u was w schronisku tak jak z Bolkiem :???:

Posted

Tengusia napisał(a):
A nie daloby sie tego zalatwic u was w schronisku tak jak z Bolkiem :???:

No właśnie jutro sie dowiem...
Ale obawiam sie, że zupełnie za darmo nie da rady :shake:

A tak w ogóle to troche podobna sytuacja z Redkiem jak u Was było. Facet sie go nie boi, Redek sie faceta słucha, jest nawet troche posłuszny.
A dziewczyna sie go zaczeła bać....

Poza tym Redek gwałci nogi, próbuje dominować. Strasznie wysoko skacze i jest straaasznie silny.
Nadawałby się to jakis zawodów na ciągniecie opon itp. :)

PS. No i jeszcze Ewatonieja sprawdzając ten domek przypadkowo wprowadziła ich w błąd mówiąc, że moga po adopcji w kazdej chwili zgłosic sie do schroniska na darmowa kastracje... Tak jest w Łodzkim schronie, ale w Pabianicach niestety nie .....
I mam teraz problem...

Posted

modliszka84 napisał(a):
No właśnie jutro sie dowiem...
Ale obawiam sie, że zupełnie za darmo nie da rady :shake:

A tak w ogóle to troche podobna sytuacja z Redkiem jak u Was było. Facet sie go nie boi, Redek sie faceta słucha, jest nawet troche posłuszny.
A dziewczyna sie go zaczeła bać....

Poza tym Redek gwałci nogi, próbuje dominować. Strasznie wysoko skacze i jest straaasznie silny.
Nadawałby się to jakis zawodów na ciągniecie opon itp. :)

Bolek czasem probuje gwalcic suczki :evil_lol: glupol nie rozumie ze i tak nic z tego nie bedzie :evil_lol: .... a tak powaznie to redek chyba mlodszy jest od Bolka no i pitbulle maja wieksze zaciecie do sportu :roll: choc nie powiem Bolek potrafi skakac do galezi tak dlugo az nie uzna ze nic z tego i rozwala pierwszy lepszy krzaczek w zasiegu jego wzroku :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: mysle tez ze po kastracji napewno by sie troszke uspokoil ;)

Posted

no tak Redek (znaczy sie teraz Ciapek ) ma ok 1,5 roku. Wielki gówniarz z niego, w dodatku zupełnie nie ułożony. Cos tam może i umie, ale...
Ta dziewczyna sie go zaczęła bać :p

Tłumaczyłam im ze trzeba czasu, że sie uspokoi itd...
Ale boje się, że nie był ten domek trafną decyzją... :cool1:

Posted

modliszka84 napisał(a):
no tak Redek (znaczy sie teraz Ciapek ) ma ok 1,5 roku. Wielki gówniarz z niego, w dodatku zupełnie nie ułożony. Cos tam może i umie, ale...
Ta dziewczyna sie go zaczęła bać :p

Tłumaczyłam im ze trzeba czasu, że sie uspokoi itd...
Ale boje się, że nie był ten domek trafną decyzją... :cool1:

A oni juz go zabrali :???: jesli nie to moze daj namiary na mnie, zawsze moge opowiedziec im jak to bylo z Boleslawem :p