Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jeszcze jeden pies. Właśnie skonczył kwarantanne, niestety nikt go nie odebrał...

Pies w wieku ok 1,5 roku, uszy cięte, z łańcuszkiem na szyji, łagodny. Duży, większy od amstaffa, moze jakis mix z czymś... A moze jakis bandog :razz:
W każdym razie pies łagodny do ludzi, do psów nie widomo narazie

Posted

Modliszka tak sobie pomyslalam odnosnie laciatka z waszego schronu (jesli dobrze pamietam to Dżok sie nazywa :oops: ), czytalam ze psiak reaguje agresywnie moze wiec warto zeby zobaczyl go jakis specjalista - behawiorysta ktory bedzie w stanie okreslic czy psiak nadaje sie do adopcji i do jakiego domu powinnien trafic :roll: tylko pytanie czy ktos taki mieszka gdzies w okolicach Pabianic :roll: mozna by Doddy sie zapytac ona chyba ma najwieksze rozeznanie :roll: ... co o tym sadzisz :???:

Posted

łojej jakie cudo, nie rozumiem czemu w Pabianicach i w łodzi tyle bullowatych ??? u nas to w sumie rzadki widok asta w boksie , jak sie zdarza to pojedyńcze przypadki . W waszym rejonie chyba dużo idiotów co szpanuja takimi psiakami:angryy:

Posted

modliszko czy cos wyszlo z telefonu?bo j tak cichutko trzymam kciuki.... a ten nowy "nabytek" to juz cudo po prostu....duzo u was duzo...w obornikach ostatni bullowaty byl chyba w marcu...w poznanskim troche ich jest ale wiekszosc pochowana i od razu na wstepie z notka "agresywny" no i nie wolno wyprowadzac psow ani nic zrobic...:( nawet zdjec bo siedza na kwarantannie po 4, 5 i dluzej miesiecy...

Posted

[quote name='modliszka84']nowy pies :roll:

A co to za pieknosci Modliszka :loveu: :loveu: :loveu: jak to jest sunia to biore :D wlasnie tego mi w moim stadku brakuje suni Pitbull rednose :diabloti:

Posted

Tengusia to pies :cool3: znaczy się wersja męska.

Jeszcze go nie widziałam na zywo szczerze mówiąc, że nie mam osttanio czasu zajrzeć do schronu. Ale ze zdjęcia wygląda całkiem przystojnie :razz:

Moze ktos go odbierze...? Znaczy sie właściciel... :roll:

Posted

z tego co wiem, to do wczoraj nikt go nie odebrał... :shake:

ale mam jeszcze gorszą wiadomość - jest podobno jeszcze jedna suka... prawdopodobnie bedzie uśpiona. Jest starsza suką, ma ogromny guz i zaawansowany nowotwór sutka, trafiła tutaj po obserwacji, bo podobno kogoś pogryzła... :roll:
Nie mam zdjęć... ale nie wiem czy by one cos dały....:-(

Posted

modliszka84 napisał(a):
z tego co wiem, to do wczoraj nikt go nie odebrał... :shake:

ale mam jeszcze gorszą wiadomość - jest podobno jeszcze jedna suka... prawdopodobnie bedzie uśpiona. Jest starsza suką, ma ogromny guz i zaawansowany nowotwór sutka, trafiła tutaj po obserwacji, bo podobno kogoś pogryzła... :roll:
Nie mam zdjęć... ale nie wiem czy by one cos dały....:-(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: