Tengusia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 I podnosimy nasze pabianickie psiaki :laola: ... mam slabosc do tego schroniska to pewnie dzieki Boleslawowi ;) Quote
dariaopole Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dziś ja skacze i też mam do tego schroniska słabość przez tą moją małpiszonkę Chiluchę !!!! Quote
Tengusia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bullki bidulki szukaja swojego miejsca na ziemii ;) spraw by to nie bylo schronisko :( Quote
modliszka84 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jest jeszcze jeden pies. Właśnie skonczył kwarantanne, niestety nikt go nie odebrał... Pies w wieku ok 1,5 roku, uszy cięte, z łańcuszkiem na szyji, łagodny. Duży, większy od amstaffa, moze jakis mix z czymś... A moze jakis bandog :razz: W każdym razie pies łagodny do ludzi, do psów nie widomo narazie Quote
Tengusia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Modliszka tak sobie pomyslalam odnosnie laciatka z waszego schronu (jesli dobrze pamietam to Dżok sie nazywa :oops: ), czytalam ze psiak reaguje agresywnie moze wiec warto zeby zobaczyl go jakis specjalista - behawiorysta ktory bedzie w stanie okreslic czy psiak nadaje sie do adopcji i do jakiego domu powinnien trafic :roll: tylko pytanie czy ktos taki mieszka gdzies w okolicach Pabianic :roll: mozna by Doddy sie zapytac ona chyba ma najwieksze rozeznanie :roll: ... co o tym sadzisz :???: Quote
basiagk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Podniosę choc ostatnio wiary mi brak w sens.... Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ohhh Basieńko nie trać wiary, właśnie chyba na tym ona polega żeby nie wątpić w najgorszym momencie, więc psiaki pokazujcie sie ile wlezie !! Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 łojej jakie cudo, nie rozumiem czemu w Pabianicach i w łodzi tyle bullowatych ??? u nas to w sumie rzadki widok asta w boksie , jak sie zdarza to pojedyńcze przypadki . W waszym rejonie chyba dużo idiotów co szpanuja takimi psiakami:angryy: Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 modliszko czy cos wyszlo z telefonu?bo j tak cichutko trzymam kciuki.... a ten nowy "nabytek" to juz cudo po prostu....duzo u was duzo...w obornikach ostatni bullowaty byl chyba w marcu...w poznanskim troche ich jest ale wiekszosc pochowana i od razu na wstepie z notka "agresywny" no i nie wolno wyprowadzac psow ani nic zrobic...:( nawet zdjec bo siedza na kwarantannie po 4, 5 i dluzej miesiecy... Quote
modliszka84 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 mrówa niestety nikit nie dzwonił do tej pory :roll: Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a tak mnie naciskali o nr kogos z pobliza ich...zaraz ich pogonie co to ma byc;P Quote
Tengusia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='modliszka84']nowy pies :roll: A co to za pieknosci Modliszka :loveu: :loveu: :loveu: jak to jest sunia to biore :D wlasnie tego mi w moim stadku brakuje suni Pitbull rednose :diabloti: Quote
modliszka84 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Tengusia to pies :cool3: znaczy się wersja męska. Jeszcze go nie widziałam na zywo szczerze mówiąc, że nie mam osttanio czasu zajrzeć do schronu. Ale ze zdjęcia wygląda całkiem przystojnie :razz: Moze ktos go odbierze...? Znaczy sie właściciel... :roll: Quote
dariaopole Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wygląda na zadbanego przystojniaka , oby ktos go odebrał !!! Quote
dariaopole Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ludziska zabierać te ślicznoty do domu no już !!!! w wakacje wyprawa nad wodę z psiakami to sama przyjemność !!! Quote
Tengusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Modliszka jak tam slicznosci z rudym nochalem znalazl sie wlasciciel :???: Quote
modliszka84 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 z tego co wiem, to do wczoraj nikt go nie odebrał... :shake: ale mam jeszcze gorszą wiadomość - jest podobno jeszcze jedna suka... prawdopodobnie bedzie uśpiona. Jest starsza suką, ma ogromny guz i zaawansowany nowotwór sutka, trafiła tutaj po obserwacji, bo podobno kogoś pogryzła... :roll: Nie mam zdjęć... ale nie wiem czy by one cos dały....:-( Quote
Tengusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 modliszka84 napisał(a):z tego co wiem, to do wczoraj nikt go nie odebrał... :shake: ale mam jeszcze gorszą wiadomość - jest podobno jeszcze jedna suka... prawdopodobnie bedzie uśpiona. Jest starsza suką, ma ogromny guz i zaawansowany nowotwór sutka, trafiła tutaj po obserwacji, bo podobno kogoś pogryzła... :roll: Nie mam zdjęć... ale nie wiem czy by one cos dały....:-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts