Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tego wątku to ja nie widzialam więc zapisuję jak mogę ;)

Dziewczyny tak mi się w oczy rzucila pierwsza strona...
czy nie lepiej byloby tam porządek zrobić i powrzucać wszystkie psy do adopcji z podzialem na psy,suki i szczeniaki i przy kazdym zdjęciu link do wątku ?
Widzialam że jest tam dużo piesków nieaktualnych a także te które znalazly domy.

Przyklady :
http://www.dogomania.pl/threads/93951-Bullowate-ze-schroniska-w-Gdyni-proszAE-o-kochajAE-ce-domki
http://www.dogomania.pl/threads/77385-SCHRONISKO-ELBLAE-G-Psy-do-adopcji-POST-NR-1-NR-4-Miejsca-na-80-a-psA-w-220-Pomocy

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm ale w pierwszym poście są zdjecia tych szukających domów. W kolejnych już te co znalazły domy.
Psy nie mają w większości osobnych wątków... tylko ten :(

Stan z pierwszego postu jest aktualny + starsza amstafka z chorobą skóry (nie mamy jeszcze zdjęć) + czarna amstafka (zdjęcia niebawem).

więcej ich nie znalazłam już w schronie....

postaram się potem trochę poprawić pierwszą strone

Posted

Z tego co pamiętam to tylko 5 zdjęć na 1 posta.

A może po prostu lepiej wypisać te co znalazly dom bez zdjeć i jak mają wątek to po prostu podać.

Pisalam bo byl jeszcze świderek i sara.

Przepraszam ale tylko doradzam i wybacz mi za szczerość.
Panuje to maly haos, żeby dowiedzieć się czegoś o jakimś psie trzeba się przebijać przez ponad 100 stron ;)
Może tym kilku psiakom pozakladać nowe wątki ?
Nawet ja mogę to zrobić i wtedy ladną listę zrobić na pierwszej stronie?

Jak to jest wątek zbiorczy to proponuje zrobić jak natalia_aa z Gdyni i na pierwszej stronie dać po 1 zdjeciu plus opis do ogloszeń i kontakt.
Psiaki które znalazly dom są usuwane z pierwszej strony ale ciągle w wątku są.

Mogę Ci w tym pomóc ;)

Posted

no spoko, pozmieniamy.
przesunęłam Swiderka i Sarę przed chwilą
te które znalazły domy też nie miały wątków.
można pozakładać im wątki, nie widzę przeszkód, może akurat coś to pomoże.... ja im zakładam zawsze na niebieskim forum + tutaj na ogólnym daje zdjęcia, ale można i tu pozakładać.

Posted

wątek dropsa mi nie wchodzi :(

Jak mają na niebieskim to super!
To chociaż teksty powpisywać których można używać do ogloszeń. bo tutaj ni cholerki nie mogę się dowiedzieć jaki psiak skąd ile ma i co to w ogóle ;)

Posted

modliszka84 napisał(a):
...
Stan z pierwszego postu jest aktualny + starsza amstafka z chorobą skóry (nie mamy jeszcze zdjęć) + czarna amstafka (zdjęcia niebawem).

więcej ich nie znalazłam już w schronie....

Na pierwszej brakuje jeszcze tego wychudzonego czarnego psiaka z hotelu 3 chyba.

Posted

modliszka84 napisał(a):
no tak, bo jest ten chudy czarny z hotelu 3, starsza mała czarna z hotelu 6 i jeszcze jakaś suka była po sterylce? to gdzie ona jest?

Ona jest w szpitalu w ostatnim boksie po prawej.

Posted

nie wiem czy zakładanie amstafom wątków coś tu pomoże bo jakoś nie ma szału na wątkach i i tak te watki nic nie dają...tak sobie myślę. ale jeśli ma to pomóc w organiazacji to ok:)
Sunia po sterylce jest w szpitalu 4 po sterylce aborcyjnej:( ogólnie amstafów i bullopodobnych mamy...7:(

Posted

BŁAGAM CIĘ POMOC Semir po adopcji uwiązany na łańcuchu, zabieramy go z piekła!! potrzebne deklaracje!![FONT=MS Shell Dlg 2] jest hotel, nie ma pieniędzy!! :( dla ciebie 5zł to może nie dużo,a dla nas to skarb...
WĄTEK SEMIRA

teraz powinien działać:(
[/FONT]

Posted

a to Drakula:) taka kochana brzydulka:) jest przeurocza, łagodna, wesoła, przyjacielska, śmiało ładuje się na kolana:) chyba do psów przyjazna, ale to chyba:) ma kłopoty ze skórą, cycuchy bardzo powyciągane i śmieszny zgryz:) To chyba raczej staffik lub coś takiego:) aha i chrumka jak świnka:)

Posted

a to jest ta cudowna grafitowa chudzinka, poprostu można by mu dać na imię "nędza i rozpacz" :( jak widzę jego kręgosłup to robię się głodna:( Bardzo przyjacielski fajny psiak. Podobno znalazł się właściciel, ale przyszedł bez portfela i jeszcze nie wrócił...zobaczymy czy przyjdzie. Swoją droga chciałabym sobie z nim porozmawiać czemu tak zagłodził psa!!

Posted

Ja przepraszam bardzo że się wtrącam!
Ale jaki cholera prawem!
Jakim się pytam ten pies ma być wydany " wlaścicielowi" !?
Toć to sprawę sądową mu zalożyć o znęcanie się nad zwierzętami!

Posted

ja mam nadzieję że nikt nie wyda tego psa temu pseudowłaścicielowi!!!!!!!!
halo - pies zagłodzony, gdzie książeczka zdrowia, szczepienia, niech powiedzą 200 zł za koszt hotelowania psa to pewnie zrezygnuje!

Posted

Tutaj nic nie trzeba ściemniać!
Ten pies jest zaglodzony!
I wlaściciel jeszcze śmie po niego przyjść!

Ale się wkurze jak wróci do niego!
Oj nie chcecie tego uwierzcie!