Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie mam dobrych wieści...:( Gamoń amstaf wrócił z adopcji:( mama tego pana co sobie go wziął bardzo się go bała i truchlała na jego widok...szkoda tylko że nie pomyślał o tym wcześniej... :( a On teraz siedzi biedak i tak płacze :( ale widać ze michą nie gardził:) jedyny plus :placz::placz::placz::placz:

Posted

dziewczyny - wywalcie z 1 postu psy nieaktualne, a wklejajcie tylko te, które szukaja domu, bo czasem cieżko sie połapać, który siedzi, który nie, a po całym watku nikt biegac nie będzie w poszukiwaniu wiadomości... - Rudolf siedzi dalej na 1:razz:

a który to był Gamoń?

Posted

Pedro:) ja tak zaczęłam mówić na niego gamoń i się przyjęło:) tylko że w jednym poście można dać max. 5 zdjęć, a my mamy 6 lub nawet 7 astków:(
ale chociaż część można tam pokazać to fakt:p

• 2 weeks later...
Posted

nowe bullki:

Blake oddany przez właściciela.Rodzinka się rozeszła a dla psa miejsca nie było:( był chyba bity bo przez tydzień nie podchodził do ludzi. Teraz jest fajowym,towarzyskim i bardzo energicznym psem. Tolerancyjny, uwielbia spacery i zabawy.Niestety nie ma cierpliwości:) wiek chyba ok 2-3lata. Posłuszny,reaguje na imię.

oto cała jego galeria fotosków:
ImageShack -

Posted

Sara,bo tak ją nazwałam, to cudowna sunia przywieziona chyba ze Zgierza. Ma trochę problemów skórnych i z uszami. Jest chudziutka i drobniutka, ale słodka i urocza. Toleruje psy. Ciut nieśmiałai smutna:( potrzebuje czasu, trochę płochliwa np. boi się zabawek:( wiek hmm nie pamiętam ale też 3-4lata,
wszystkie nasze bullki to młodziaki

jej galeria:
ImageShack -

Posted

a to nasz nowiusi nabytek :) bullterier:D przefajny i kochany.
Był zamknięty w działkowym kiblu:( facet poszedł za potrzebą, otwiera drzwi, a tu niespodziewajka:) Bullek trochę jest nieśmiały, ale gdy dostaje zabawkę...to już jest po zawodach:)morduje ją aż przestanie piszczeć:evil_lol: na spacerze czasami zapiera się jak osioł i trzeba go przekonywać,że warto iść w tą stronę:loveu: młody chłopka, też chyba max 3 lata

jego galeria:
ImageShack -

jak go nazwiemy?:)jakoś uroczo typu Boluś, Kubuś itp bo słodziak z niego:loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Buliś po kwarantannie jedzie prawdopodobnie do hotelu :loveu:
Nie wiem kto mógł takie cudo wywalić, to jest taka słodka kluseczka że tylko zamiziać można.

A kto go zabiera?:multi: Super, nie powinien w takie mrozy siedzieć w schronie...

Posted

Dziewczyny z forum bullterier go biorą prawdopodobnie. I jak się okazało przez przypadek, jedna osoba z tego forum to moja znajoma :evil_lol:

a oto Lord... no zakochałam się normalnie :loveu:

Posted

Świderek
Pierwszy raz trafił do schronisku ponad rok temu. Miał złamany ogonek i opuchnięte jądra. Akcja szybko została zorganizowana, czekało już na niego miejsce w warszawskiej lecznicy. Dzień przed wyjazdem zgłosiła się po niego właścicielka. No i odebrała psa.
Miesiąc temu, nocą, pies został przywiązany do bramy schroniska. Tym razem właścicielka już nie chce psa....
Fatalny zbieg okoliczności sprawił, że wtedy rok temu pies nie pojechał do Warszawy. Miałby pewnie teraz nowy fajny dom.
Tymczasem marznie w schronisku... którym jest przerażony.

Posted

Lordzik pojechał właśnie do domu :loveu: Dzięki Anita za sprawdzenie domu :loveu:

Pedro wczoraj został odebrany przez właściciela. Żona mu po rozwodzie zabrał psa, a potem powiedziała że pies uciekł i zabił go samochód. Teraz dopiero znalazł go w necie i odebrał ze schroniska.

Bullterier też odebrany tydzień temu przez właściciela. Oddalił się w Łodzi na spacerze, ktoś go musiał ukraść i zrobić głupi żart. Pies miał 1,5 roku i rodowód.