piechcia15 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 napewno to zrobię i to już we wt od razu jak przekroczę próg schroniska :angryy: Quote
Madzik77 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 i co tam Madziu? fajnie ze teraz mamy wtyki :D Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 przepraszam za offa, ale zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczymy na DT dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13335386&posted=1#post13335386 roześlijcie dalej jeśli możecie:* Quote
piechcia15 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 niestety nie mam dobrych wieści...:( Gamoń amstaf wrócił z adopcji:( mama tego pana co sobie go wziął bardzo się go bała i truchlała na jego widok...szkoda tylko że nie pomyślał o tym wcześniej... :( a On teraz siedzi biedak i tak płacze :( ale widać ze michą nie gardził:) jedyny plus :placz::placz::placz::placz: Quote
modliszka84 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 skutek wydawania astów bez sprawdzenia domu :angryy: pogratuluj panu R :angryy: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dziewczyny - wywalcie z 1 postu psy nieaktualne, a wklejajcie tylko te, które szukaja domu, bo czasem cieżko sie połapać, który siedzi, który nie, a po całym watku nikt biegac nie będzie w poszukiwaniu wiadomości... - Rudolf siedzi dalej na 1:razz: a który to był Gamoń? Quote
piechcia15 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pedro:) ja tak zaczęłam mówić na niego gamoń i się przyjęło:) tylko że w jednym poście można dać max. 5 zdjęć, a my mamy 6 lub nawet 7 astków:( ale chociaż część można tam pokazać to fakt:p Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 to 5 pokażcie, a reszcie linki:p choc ja w swoim ogólnym na 1 stronie mam dużo za dużo w każdym poście...no ale co zrobic, jak ich jest po prostu za dużo:placz: Quote
modliszka84 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 w wolnej chwili wszytsko pouktaulniam ;) poza tym nie mam zdjęć nowych, jak tylko będę miała to powstawiam Quote
piechcia15 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nowe bullki: Blake oddany przez właściciela.Rodzinka się rozeszła a dla psa miejsca nie było:( był chyba bity bo przez tydzień nie podchodził do ludzi. Teraz jest fajowym,towarzyskim i bardzo energicznym psem. Tolerancyjny, uwielbia spacery i zabawy.Niestety nie ma cierpliwości:) wiek chyba ok 2-3lata. Posłuszny,reaguje na imię. oto cała jego galeria fotosków: ImageShack - Quote
piechcia15 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Sara,bo tak ją nazwałam, to cudowna sunia przywieziona chyba ze Zgierza. Ma trochę problemów skórnych i z uszami. Jest chudziutka i drobniutka, ale słodka i urocza. Toleruje psy. Ciut nieśmiałai smutna:( potrzebuje czasu, trochę płochliwa np. boi się zabawek:( wiek hmm nie pamiętam ale też 3-4lata, wszystkie nasze bullki to młodziaki jej galeria: ImageShack - Quote
piechcia15 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a to nasz nowiusi nabytek :) bullterier:D przefajny i kochany. Był zamknięty w działkowym kiblu:( facet poszedł za potrzebą, otwiera drzwi, a tu niespodziewajka:) Bullek trochę jest nieśmiały, ale gdy dostaje zabawkę...to już jest po zawodach:)morduje ją aż przestanie piszczeć:evil_lol: na spacerze czasami zapiera się jak osioł i trzeba go przekonywać,że warto iść w tą stronę:loveu: młody chłopka, też chyba max 3 lata jego galeria: ImageShack - jak go nazwiemy?:)jakoś uroczo typu Boluś, Kubuś itp bo słodziak z niego:loveu: Quote
Madzik77 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 bardzo prosze -tylko nie imiona ludzi!! Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Buliś po kwarantannie jedzie prawdopodobnie do hotelu :loveu: Nie wiem kto mógł takie cudo wywalić, to jest taka słodka kluseczka że tylko zamiziać można. Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 modliszka84 napisał(a):Buliś po kwarantannie jedzie prawdopodobnie do hotelu :loveu: Nie wiem kto mógł takie cudo wywalić, to jest taka słodka kluseczka że tylko zamiziać można. A kto go zabiera?:multi: Super, nie powinien w takie mrozy siedzieć w schronie... Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dziewczyny z forum bullterier go biorą prawdopodobnie. I jak się okazało przez przypadek, jedna osoba z tego forum to moja znajoma :evil_lol: a oto Lord... no zakochałam się normalnie :loveu: Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Lejdi morderca butelek :diabloti: Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Świderek Pierwszy raz trafił do schronisku ponad rok temu. Miał złamany ogonek i opuchnięte jądra. Akcja szybko została zorganizowana, czekało już na niego miejsce w warszawskiej lecznicy. Dzień przed wyjazdem zgłosiła się po niego właścicielka. No i odebrała psa. Miesiąc temu, nocą, pies został przywiązany do bramy schroniska. Tym razem właścicielka już nie chce psa.... Fatalny zbieg okoliczności sprawił, że wtedy rok temu pies nie pojechał do Warszawy. Miałby pewnie teraz nowy fajny dom. Tymczasem marznie w schronisku... którym jest przerażony. Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Maniuś się przypomina.... już pół roku w schronisku :-( Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 i Drops w hotelu prosi o pomoc finansową!!! Quote
Cieplutkaa. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Lord to prawdziwe cudo . Świderek również . Zresztą wszystkie mają w sobie to coś . Szkoda tylko, ze nie mają domków . ; (( Quote
modliszka84 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Lordzik pojechał właśnie do domu :loveu: Dzięki Anita za sprawdzenie domu :loveu: Pedro wczoraj został odebrany przez właściciela. Żona mu po rozwodzie zabrał psa, a potem powiedziała że pies uciekł i zabił go samochód. Teraz dopiero znalazł go w necie i odebrał ze schroniska. Bullterier też odebrany tydzień temu przez właściciela. Oddalił się w Łodzi na spacerze, ktoś go musiał ukraść i zrobić głupi żart. Pies miał 1,5 roku i rodowód. Quote
piechcia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 i oby narazie nie przybywało tych bullków:( Lejdi ostatnio rozdrapała puszczek i zrobił jej się stan zapalny,ma spuchniętego pysia i sącząca się ranę:( Quote
Korciaczki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Powodzenia Pedro. Bullowate w górę ;) Quote
Recommended Posts