Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzik - ja teraz mam szkołę i ostatnio narzekam na brak czasu ;) A kolejka z psiakami czekającymi na opis coraz większa... Ale postaram sie w któryś dzień usiąść i napisać.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

przypominam, że wątek niestety nadal aktualny

Rudy nadal w schronisku. Nadal bez domu.
Rudy to kochany pies, którego mogę polecić każdemu. Jest niesamowicie sympatyczny, grzeczny i posłuszny. Na spacerach uwielbia zabawę, biega za patykami, tarza się w liściach. Nie zaczepia innych psów, nie odpowiada na ich zaczepki i nie daje się sprowokować ;)
Na smyczy nie ciągnie, nie skacze na ludzi, nie podgryza w zabawie.
Jednym słowem pies-ideał.

Posted

no i nowy jest...Węglik albo Blacky, nie wiem jak go nazwać, może Hubcio, Hubert :evil_lol: ?

Straszny dzieciak, wariat, z mnóstwem energii. Łagodny, zabawowy, troche ma z asta, trochę z labka. Taki cielaczek z niego.

Posted

oraz suczka...zostawiona w hotelu 29 września. Miała byc odebrana przez właściciela po tygodniu. Tymczasem minęło 1,5 miesiąca, telefon nie odpowiada, a właściciel...no cóz, żeby go szlag trafił :angryy:

Sunia ma 10 miesięcy, jest drobna i nieduża. Łagodna, ale bardzo zestresowana.

Posted

[quote name='modliszka84']oraz suczka...zostawiona w hotelu 29 września. Miała byc odebrana przez właściciela po tygodniu. Tymczasem minęło 1,5 miesiąca, telefon nie odpowiada, a właściciel...no cóz, żeby go szlag trafił :angryy:

Sunia ma 10 miesięcy, jest drobna i nieduża. Łagodna, ale bardzo zestresowana.

alez slicznosc prawie jak moja Fazula :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda mi bullowatych psów ze schroniska...
Domyślam sie też że trudno im znaleźc dom, bo niektórzy ludzie boją się brac takie groźne psy po przejściach, inni chcą mieć takiego psa tylko do "szpanowania" no i są jeszcze pseudochodowcy...:shake:
Ale trzymam kciuki za te psiaki...:thumbs:

• 4 weeks later...
Posted

Rudy vel Rudolf w sylwestra pojechał do domu! Mieszka w Łodzi w kamienicy i włanie grzeje doopke pod kaloryferem :)

Niestety w ostatnich 2 tygodniach do schroniska trafiły 4 (!) nowe amstaffy + ta amstafka porzucona w hotelu + bullterier.

- zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/
- czarny duży pies ze zgierza
- czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku
- nowy pies którego przwiozła SM wczoraj w nocy
- astka porzucona w hotelu przez właściciela
- bullterier

Jak porobie zdjecia to powstawiam

Posted

Czy dla tej amstafki porzuconej w hoteliku to szukamy domu?
Bo oprócz informacji na pierwszej stronie, że została porzucona suni nie ma stronie schroniska. Nie ma informacji o wieku, zachowaniu itp. ;)
Ogłoszeń też sunia nie ma...:roll:

Posted

Tak, sunia szuka domu. Została już wysterylizowana.
Sunia jest młodziutka, ma 1 rok. Z psami się może ewentualnie dogadać, ale jest zaczepna. Na smyczy potrafi chodzić.

Na strone schroniska generalnie nie wstawiamy amstafów..z róznych powodów.

• 4 weeks later...