kasia14 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Madzik - ja teraz mam szkołę i ostatnio narzekam na brak czasu ;) A kolejka z psiakami czekającymi na opis coraz większa... Ale postaram sie w któryś dzień usiąść i napisać. Quote
Madzik77 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 wiem kasiu wszyscy na to cierpimy -brak czasu Quote
modliszka84 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 przypominam, że wątek niestety nadal aktualny Rudy nadal w schronisku. Nadal bez domu. Rudy to kochany pies, którego mogę polecić każdemu. Jest niesamowicie sympatyczny, grzeczny i posłuszny. Na spacerach uwielbia zabawę, biega za patykami, tarza się w liściach. Nie zaczepia innych psów, nie odpowiada na ich zaczepki i nie daje się sprowokować ;) Na smyczy nie ciągnie, nie skacze na ludzi, nie podgryza w zabawie. Jednym słowem pies-ideał. Quote
modliszka84 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 no i nowy jest...Węglik albo Blacky, nie wiem jak go nazwać, może Hubcio, Hubert :evil_lol: ? Straszny dzieciak, wariat, z mnóstwem energii. Łagodny, zabawowy, troche ma z asta, trochę z labka. Taki cielaczek z niego. Quote
modliszka84 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 andzia69 napisał(a):Modliszka - tego czarnuszka ogłaszaj moze bardziej jako mix labka;) tak zrobimy ;) chociaż on wielkości połowy labka Quote
andzia69 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Modliszka - tego czarnuszka ogłaszaj moze bardziej jako mix labka;) Quote
modliszka84 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 oraz suczka...zostawiona w hotelu 29 września. Miała byc odebrana przez właściciela po tygodniu. Tymczasem minęło 1,5 miesiąca, telefon nie odpowiada, a właściciel...no cóz, żeby go szlag trafił :angryy: Sunia ma 10 miesięcy, jest drobna i nieduża. Łagodna, ale bardzo zestresowana. Quote
Tengusia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='modliszka84']oraz suczka...zostawiona w hotelu 29 września. Miała byc odebrana przez właściciela po tygodniu. Tymczasem minęło 1,5 miesiąca, telefon nie odpowiada, a właściciel...no cóz, żeby go szlag trafił :angryy: Sunia ma 10 miesięcy, jest drobna i nieduża. Łagodna, ale bardzo zestresowana. alez slicznosc prawie jak moja Fazula :placz: Quote
Tengusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 mąż i żona :evil_lol::eviltong::loveu: http://images31.fotosik.pl/404/a1543c135d5f771dmed.jpg Quote
kasia14 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jakie śliczne:loveu: http://images48.fotosik.pl/32/e15a0ed3cfed7240med.jpg Quote
modliszka84 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Rudy Rudolf Piękny i łagodny amstaff Rudolf (490498908) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Madzik77 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Modliszko sliczna aukcja ale zmien moze kolor czcionki na np biala bo nic a nic nie widac Quote
Cieplutkaa. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Szkoda mi bullowatych psów ze schroniska... Domyślam sie też że trudno im znaleźc dom, bo niektórzy ludzie boją się brac takie groźne psy po przejściach, inni chcą mieć takiego psa tylko do "szpanowania" no i są jeszcze pseudochodowcy...:shake: Ale trzymam kciuki za te psiaki...:thumbs: Quote
modliszka84 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 trzeba poczekać aż sie wczyta aukcja do konca, wtedy wszytsko widać Quote
kasia14 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Bullowate nadal czekają! :( Jest jeszcze taki nowy, piękny pies. Wydaje się bardzo łagodny, dostojny... Quote
modliszka84 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Rudy vel Rudolf w sylwestra pojechał do domu! Mieszka w Łodzi w kamienicy i włanie grzeje doopke pod kaloryferem :) Niestety w ostatnich 2 tygodniach do schroniska trafiły 4 (!) nowe amstaffy + ta amstafka porzucona w hotelu + bullterier. - zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ - czarny duży pies ze zgierza - czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku - nowy pies którego przwiozła SM wczoraj w nocy - astka porzucona w hotelu przez właściciela - bullterier Jak porobie zdjecia to powstawiam Quote
Cieplutkaa. Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Czy dla tej amstafki porzuconej w hoteliku to szukamy domu? Bo oprócz informacji na pierwszej stronie, że została porzucona suni nie ma stronie schroniska. Nie ma informacji o wieku, zachowaniu itp. ;) Ogłoszeń też sunia nie ma...:roll: Quote
modliszka84 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Tak, sunia szuka domu. Została już wysterylizowana. Sunia jest młodziutka, ma 1 rok. Z psami się może ewentualnie dogadać, ale jest zaczepna. Na smyczy potrafi chodzić. Na strone schroniska generalnie nie wstawiamy amstafów..z róznych powodów. Quote
Madzik77 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Niesmialo proszę o aktualizacje pierwszej strony i fotki... :cool3: Quote
Recommended Posts