ada_1994 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no to faktycznie jest tragicznie... mogę napisać tekst dla tej suni na allegro Quote
modliszka84 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 poczekajmy chwile z ta sunią, moze sie włąsciciel znajdzie :roll: Quote
dariaopole Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jaka śliczna :crazyeye: podobna do mojej Happy :placz: Quote
Madzik77 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 modliszka84 napisał(a):poczekajmy chwile z ta sunią, moze sie włąsciciel znajdzie :roll: "waściciel" tyba dęczyciel!:angryy: Quote
bagira@sara Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Bruno juz raczej nie szuka domu a nadal dziewczyny macie w podpisie;) Quote
andzia69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dziewczyny - gdyby ktos szukał szczeniaków, to 2 maluszki są w Poznaniu:-( Bagira - co z Dzidzią z Łodzi? mozesz na pw jak cos wiesz... Quote
JagnaP Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Andzia,jak możesz, to wklej link da wątku tych szczeniaków Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jeśli chodzi o te to proszę linka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106588 ale zdjęć ich na razie nie ma Quote
doddy Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jaka Mambowo - Happykowa ta Wasza czarnuszka. Dobrze, że mam Rumbę na DT bo już bym myślała jak ściagnąć Waszą czarnule do siebie. :eviltong: Quote
modliszka84 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 doddy napisał(a):Jaka Mambowo - Happykowa ta Wasza czarnuszka. Dobrze, że mam Rumbę na DT bo już bym myślała jak ściagnąć Waszą czarnule do siebie. :eviltong: hehe to mysl ciotka gdzie tu Rumbie wyprawić to domku stałego :eviltong: a potem myśl jak naszą czarną ściągnąć do siebie :cool3: Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 wiec i ja podniose sierotki z pabianic :( modliszka a ta czarnulka naprawde urocza do was to zawsze takie slicznosci trafiaja ... Quote
modliszka84 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ta czarnulka to jaka mini-astka... malutka jest... strasznie wygląda generalnie, bo ogon ma wciśniety pod sobą, tylne łapy ugina i tak sie boi sie najchetniej to by weszła w ziemie :shake: Quote
dariaopole Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 modliszka napisz coś więcej o tej czarnej suni : jak ona do psów , wiek i takie tam. Do kiedy ma kwarantannę?? Ona mi tak przypomina Hepkę :-( Quote
modliszka84 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 dariaopole napisał(a):modliszka napisz coś więcej o tej czarnej suni : jak ona do psów , wiek i takie tam. Do kiedy ma kwarantannę?? Ona mi tak przypomina Hepkę :-( Ona do psów jest w porządku, siedzi w boksie z drugą suczką-kundelką. Do ludzi widać że miła, ale strasznie przestraszona. Na kwarantannie do ok 10-11 marca. Spróbuje ją może jutro wyciągnąć, ale nie wiem czy będzie chciała... Wieku jej chyba nie sprawdzali, jutro zobaczę, ale młoda, może mieć z 2-3 lata. Ma niewielką zmiane na skórze na grzbiecie przy ogonie. Tak poza tym to narazie niewiele mogę o niej powiedzieć, bo jest bardzo przerażona. Z budy wychodzi na ugiętych łapach... Nie była raczej u rozmnażacza, bo cycuchy ma normalnej wielkości. Quote
kasia14 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 przeklejam z psów zaginionych... Konstatntynów Łódzki nie tak bardzo daleko od Pabianic....:roll: 23 - 24 lutego, w Konstantynowie Łódzkim zginęła suka amstafowata. Wiek 2-3 lata. Maść żółtawa, rudawa. Biały krawat. Uszy i ogon niekopiowane. Suka była wzięta ze schroniska w Łodzi. Uciekła przez uchyloną furtkę. Sunia jest wysterylizowana i zaczipowana. Numer czipa: 985 120 022 390 590. Sunia n[SIZE=2]ie miała obroży. Jeśli ktoś zobaczy sunię, proszę o kontakt pod numerem telefonu: 0 - 692 611 488 Quote
modliszka84 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 ta pani z Konstantynowa tez dzwoniła do schronu u nas, zgłoszenie przyjęte Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 widzialam allegro suczek i sadze (to tylko moje skromne zdanie) ze Doris powinna miec osobne allegro z opisem jej historii tego jak wiele domkow ma juz za soba, dlaczego, czego mozna sie po niej spodziewac i jakiego domku sie dla niej szuka ... co wy o tym sadzicie ??? Quote
modliszka84 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Tengusia napisał(a):widzialam allegro suczek i sadze (to tylko moje skromne zdanie) ze Doris powinna miec osobne allegro z opisem jej historii tego jak wiele domkow ma juz za soba, dlaczego, czego mozna sie po niej spodziewac i jakiego domku sie dla niej szuka ... co wy o tym sadzicie ??? zdecydowanie tak ja jej wystawiałam caly czas osobne allegro, ale ostatnio zapomniałam zapłacic i mi chwilowo zablokowali wystawianie nowych aukcji :oops: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to ja jutro moge wystawic tylko gdybys mogla podeslac mi na pw opis jej histori to byloby super ;) Quote
Recommended Posts