Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Jaka Mambowo - Happykowa ta Wasza czarnuszka.
Dobrze, że mam Rumbę na DT bo już bym myślała jak ściagnąć Waszą czarnule do siebie. :eviltong:

hehe to mysl ciotka gdzie tu Rumbie wyprawić to domku stałego :eviltong: a potem myśl jak naszą czarną ściągnąć do siebie :cool3:

Posted

dariaopole napisał(a):
modliszka napisz coś więcej o tej czarnej suni : jak ona do psów , wiek i takie tam. Do kiedy ma kwarantannę?? Ona mi tak przypomina Hepkę :-(

Ona do psów jest w porządku, siedzi w boksie z drugą suczką-kundelką.
Do ludzi widać że miła, ale strasznie przestraszona. Na kwarantannie do ok 10-11 marca. Spróbuje ją może jutro wyciągnąć, ale nie wiem czy będzie chciała... Wieku jej chyba nie sprawdzali, jutro zobaczę, ale młoda, może mieć z 2-3 lata. Ma niewielką zmiane na skórze na grzbiecie przy ogonie. Tak poza tym to narazie niewiele mogę o niej powiedzieć, bo jest bardzo przerażona. Z budy wychodzi na ugiętych łapach... Nie była raczej u rozmnażacza, bo cycuchy ma normalnej wielkości.

Posted

przeklejam z psów zaginionych... Konstatntynów Łódzki nie tak bardzo daleko od Pabianic....:roll:

23 - 24 lutego, w Konstantynowie Łódzkim zginęła suka amstafowata. Wiek 2-3 lata. Maść żółtawa, rudawa. Biały krawat. Uszy i ogon niekopiowane. Suka była wzięta ze schroniska w Łodzi. Uciekła przez uchyloną furtkę. Sunia jest wysterylizowana i zaczipowana. Numer czipa:
985 120 022 390 590. Sunia n
[SIZE=2]ie miała obroży.

Jeśli ktoś zobaczy sunię, proszę o kontakt
pod numerem telefonu:
0 - 692 611 488

Posted

widzialam allegro suczek i sadze (to tylko moje skromne zdanie) ze Doris powinna miec osobne allegro z opisem jej historii tego jak wiele domkow ma juz za soba, dlaczego, czego mozna sie po niej spodziewac i jakiego domku sie dla niej szuka ... co wy o tym sadzicie ???

Posted

Tengusia napisał(a):
widzialam allegro suczek i sadze (to tylko moje skromne zdanie) ze Doris powinna miec osobne allegro z opisem jej historii tego jak wiele domkow ma juz za soba, dlaczego, czego mozna sie po niej spodziewac i jakiego domku sie dla niej szuka ... co wy o tym sadzicie ???

zdecydowanie tak

ja jej wystawiałam caly czas osobne allegro, ale ostatnio zapomniałam zapłacic i mi chwilowo zablokowali wystawianie nowych aukcji :oops: