Madzik77 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 modliszko a czemu nie ma ani na pierwszej strronce ani na allegro najładniejszej foty Dextrea? Tej portretowej fotki? Quote
Tengusia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 przepraszam za off Plakat do pobrania: http://genobis.rootnode.pl/abi.pdf Quote
Madzik77 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a tu cisza........... a takie sa piekne nasze BULKI!! Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Trafił do schroniska ubiegłej nocy. Może mieć ok 6-8 miesięcy. Jest jeszcze malutki, dzieciak... Uszy ma fatalne, wyglądają jakby były ucięte nożyczkami w domu Psiak bardzo cierpi, ma złamany ogonek i sbyć może jest jednostronnym wnętrem, wszytsko tam ma przeraźliwie opuchnięte. Nie wiem czy ktoś się nad nim znęcał... czy to jest to jakieś zapalenie. Tutaj nie ma co liczyć na opiekę wet... Bardzo pilnie potrzebny tymczas dla malucha! On cierpi, popiskuje, nie może chodzić, na pewno go bardzo boli przy sikaniu. To psie dziecko... pomocy tel 793 046 770 Quote
karmelek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ale on jest piękny gdyby nie pakus to bym go wzieła na tym czas albo i nawet na ds czy czi ludzie nie mają słumienia:angryy: co oni z tym psiakiem zrobili Quote
modliszka84 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 karmelek napisał(a):ale on jest piękny gdyby nie pakus to bym go wzieła na tym czas albo i nawet na ds czy czi ludzie nie mają słumienia:angryy: co oni z tym psiakiem zrobili pewnie kopa zarobił niezłego :angryy: chyba mamy juz DT dzieki ciotce Doddy :) jutro sie okaze Quote
karmelek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 to super te psy poczebują dłuzo kontaktu z człowiekim ten co mu to zrobił ...... wole się niewypowiadac:mad: Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 łaciatego młodziaka odebrała dziś właścicielka Quote
andzia69 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 modliszka84 napisał(a):łaciatego młodziaka odebrała dziś właścicielka mam nadzieję, że to nie właścicielka zrobila mu krzywdę.... Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 andzia69 napisał(a):mam nadzieję, że to nie właścicielka zrobila mu krzywdę.... nie, była bardzo zdziwiona i zaskoczona jego stanem. Zwiał jej w nocy, ojciec podobno wchodził i pies mu uciekł przez drzwi. Właścicielka to jakas młoda dziewczyna, pies oczywiscie od pseudo..., ponoc ogon taki ma odkąd go kupiła. Miała ze soba ksiązeczke zdrowia, pies miał wszytskie szczepienia, ma 6 miesięcy, wiec nie pomyliłam sie w ocenie wieku ;) Quote
Madzik77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wie ze piec cierpi? ze trzeba go leczyc? Quote
Recommended Posts