andzia69 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jaki Gambitek szczęśliwy!!!!:placz::placz::placz::placz: - to dlatego, ze inne muszą samotnie wegetować w schronach:-( Quote
Tengusia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Gambit sliczny i ta fotka pod kocykiem :loveu: Quote
Madzik77 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 GAMBIT - w koncu ten jego usmiech ma odzwierciedlenie w sercu - smieje si ebo szczesliwy jest Tak sie ciesze z udanej adopcji A jak jego nauka czystosci i manier?? Quote
modliszka84 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 z czystością nie ma problemów, poza tym pan z nim biega często, żeby trochę schudł.. natomiast gorzej z tymi manierami :eviltong: - fragment maila : Czuje się dobrze, chociaż czasami psoci. W ubiegłym tygodniu, kiedy byliśmy w pracy ściągnął garnek z kuchenki z żołądkami ugotowanymi, na podłogę w kuchni i zjadł wszystkie żołądki.(woda była odcedzona),Teraz nic nie zostawiam na kuchence.Innym razem zgryzł plastikową łopatkę oraz wszystkie klamerki od swoich szelek, w których chodił na spacer. Musiliśmy mu kupić nowe szelki. Następnie roztargał skórę baranią, ktora leżała na podłodze w gabinecie męża. A tak poza tym jest grzeczny, tylko raz zaszczekał, jak w nocy coś usłyszał. Bardzo sie cieszy gdy wracamy z pracy. Lubi chodzić na spacery. Mąż biega z nim -mamy niedaleko naszego osiedla łąki, z wałem koło Wisły, bardzo duży teren, chodzimy tam również na spacery. :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Maniery przyjda z czasem :p moje wariaty pozjadaly mi wszystkie guziki w poscieli, moj TZ smieje sie ze uwieraja je w czasie snu dlatego je zjadly :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Madzik77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Przynajmniej Gambit -jemu sie udało.przynajmniej on... i jeszcze Dźok (a u niego co słychac?) ... a reszta? reszcie serca z tesknoty pekaja :placz: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Madzik77 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 podnosze buldowate ojojoj cisza u was ;( niedobrze Quote
Recommended Posts