Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria - tu jest jego allegro http://www.allegro.pl/item223698340_piekny_pitbull_red_nose_szuka_swojego_czlowieka.html - mozesz kopiowac co chcesz. jeszcze nie dodałam tam nowych zdjec, ale zaraz to zrobie.

a tu jeszcze moja wypowiedz na niebieskim :shake: :

Ciapek jest teraz bardzo zestresowany, widac to po nim, głowa cała zmarszczona, jęzor do pasa. Skacze tak samo wysoko jak zawsze, całuy czas kłoci sie z psem obok.

Ciapek moze byc wyadoptowany TYLKO osobie która zna rase, która poradzi sobie z jego dominacją i najlepiej od razu pójdzie z nim na szkolenie.
Jest to o tyle pilne i ważne, ze podobno wczoraj gdy chłopak przywiózł psa, to Ciapek próbował rzucic sie na pracownika. Pisze "próbował" bo nic sie nie stało, ale ... obawiam sie ze jesli taki incydent sie powtórzy to niestety w schronisku nie będą sie zastanawiac....

Dlatego bardzo mi zalezy, ten pies juz dostatecznie wiele przeszedł, na pewno znów jest w niezrozumiałej dla niego sytuacji, stad takie zachowanie...

Pilnie dom potrzebny! To nie jest zły pies.

Posted

łohoho zobacznie jaką dostałam wiadomosc z allegro dot aukcji Dzoka :

Się w łeb puknij..... chyba amstafa nie widzaiałas....

:diabloti: są ludzie i taborety :angryy: no ale cóz...

natomiast sprawa jest bardzo powazna jesli chodzi o Ciapka, grozi mu uspienie.... :shake:

Posted

boshe - dopiero teraz przeczytałam,że redzik jest za TM:placz: Dlaczego???? Taki młody, piękny pies:-( Dlaczego one muszą cierpieć przez ludzi??? Dlaczego człowiek czuje się bogiem i wydaje wyroki....