modliszka84 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 na zdjeciach pojawia sie tez moja łapa. to na dowód ze Gambit to cielaczek grzeczny. Do tego zna komendy podstawowe i przez kraty nawet podaje łape, siada i kładzie sie :cool3: Quote
modliszka84 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Gambit jest piekny facet! Nic tylko brac! A biedny juz ponad 2 LATA SIEDZI ZA KRATAMI!:-( Quote
dariaopole Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Boziu jaki on ładny !!!!!!:placz::placz::placz: i już dwa lata czeka !!!!!!!!!!!! Gambit szukaj domku na pierwszej !!!!!! Quote
Tengusia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Modliszka a moze by byla szansa na zrobienie mu fotek na tle trawki a nie krat schroniskowego boksu :???: Quote
modliszka84 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Tengusia napisał(a):Modliszka a moze by byla szansa na zrobienie mu fotek na tle trawki a nie krat schroniskowego boksu :???: No własnie chyba z tym problem byłby... On jest w boksie z innym psem, nie wiadomo czy potem by go zaakceptował z powrotem. Ale jutro popytam, zobaczymy co da sie zrobic. :roll: Quote
basiagk Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Gambit jest super przystojny!!! Dlaczego ja nie mogę ich wszystkich wziąc do siebie!!!:placz::placz::placz: Quote
dariaopole Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ohhh Basia tez by chciała je wszystkie wziąć do siebie ale pewnie skończyłabym jak Wioleta Willas niestety :shake: Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Pabianice co wy tak niziutko ??? do góry pędem !!! Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 napisała do mnie dziewczyna która znalazła ogłoszenie Bruna i jest zainteresowana psem, poprosiłam ją żeby skontaktowała się z modliszką. Pewnie to nić poważnego bo dziewczyna prosiła żeby to z nią się skontaktować :cool1: Quote
modliszka84 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Dzok taki smutny :-( czeka na domek... Nie ma w nim nic agresji, jedynie psów nie lubi. A tak to przychodzi od razu do kraty, nadstawia plecy do głaskania i mordkę. Ma takie smutne oczy... Chciałam go wziąc na spacer ale sama mogłabym go nie utrzymac... moze nastepnym razem spróbuje :roll: Quote
modliszka84 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 pitbull red nose Ciapek wróciłdzis do schroniska. Nie bede tego komentowac. BARDZO PILNIE POTRZEBNY JEST DLA NIEGO DOM. Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 modliszka84 napisał(a):pitbull red nose Ciapek wróciłdzis do schroniska. Nie bede tego komentowac. BARDZO PILNIE POTRZEBNY JEST DLA NIEGO DOM. :-o :-o :-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: ja tez pozostawie to bez k....... Quote
modliszka84 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 prosze pomózcie znaleźc DOBRY dom dla Ciapka. mnie juz ręce opadły :angryy::placz: Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Biedny Ciapek :placz: gdyby tylko Bolek nie byl tak zaborczy o swoja kobiete to sama bym go wziela :diabloti: Modliszka a wiadomo dlaczego wrocil :???: Quote
modliszka84 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Tengusia napisał(a):Biedny Ciapek :placz: gdyby tylko Bolek nie byl tak zaborczy o swoja kobiete to sama bym go wziela :diabloti: Modliszka a wiadomo dlaczego wrocil :???: bo ponoc po kastracji zaczał sie dziwnie zachowywac, nie umial zostawac na dłuzej sam w mieszkaniu :angryy: PODOBNO .... :cool1: a mnie sie wydaje, ze ktos przeliczył siły na zamiary, pobawil sie a gdy pies nie spełniał oczekiwań no to .... Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zjadlo mi mojego poscika :mad: Mam nadzieje ze moj Bolek nie zacznie stwarzac problemow w zwiazku z zostawaniem w domciu :cool3: wkoncu chlopak po kastracji wiec kto wie :D :D :D Swoja droga co ma kastracja do zostawania psa w domu :???: Mam nadzieje ze chlopak znajdzie dobry i odpowiedzialny domek ;) jak tylko splace swoj dlug wobec allegro to wystawie chlopaka :p poki co zablokowali mi mozliwosc wystawiania aukcji :peace: Quote
modliszka84 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Tengusia ja tak na biegu go wystawilam na allegro ;) Quote
basiagk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kastracja nie ma nic wspólnego z lekiem przed samotnością. To tylko wymówka. Dżok co Tu zrobic? Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja mam konto na allegro i bez długu poki co jestem wiec zawsze mogę coś wystawic tylko pojecie mam mniejsze jak się to robi ale jak dobrze podpatrze u konkurencji to pewnie coś wymyśl;ę Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 pabianice hopajcie wysoko, no proszę !!! Quote
modliszka84 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 miałam dzisiaj tel w sprawie rudego ale z miejsca odpada - koles ma owczarki niemieckie i nie docierało do niego ze Ciapek rozprawiłby sie z nimi w 10 minut :roll: Quote
Recommended Posts