Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
Modliszka a moze by byla szansa na zrobienie mu fotek na tle trawki a nie krat schroniskowego boksu :???:

No własnie chyba z tym problem byłby... On jest w boksie z innym psem, nie wiadomo czy potem by go zaakceptował z powrotem. Ale jutro popytam, zobaczymy co da sie zrobic. :roll:

Posted

napisała do mnie dziewczyna która znalazła ogłoszenie Bruna i jest zainteresowana psem, poprosiłam ją żeby skontaktowała się z modliszką.
Pewnie to nić poważnego bo dziewczyna prosiła żeby to z nią się skontaktować :cool1:

Posted

Dzok taki smutny :-( czeka na domek...

Nie ma w nim nic agresji, jedynie psów nie lubi. A tak to przychodzi od razu do kraty, nadstawia plecy do głaskania i mordkę. Ma takie smutne oczy... Chciałam go wziąc na spacer ale sama mogłabym go nie utrzymac... moze nastepnym razem spróbuje :roll:

Posted

modliszka84 napisał(a):
pitbull red nose Ciapek wróciłdzis do schroniska.
Nie bede tego komentowac.

BARDZO PILNIE POTRZEBNY JEST DLA NIEGO DOM.

:-o :-o :-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: ja tez pozostawie to bez k.......

Posted

Tengusia napisał(a):
Biedny Ciapek :placz: gdyby tylko Bolek nie byl tak zaborczy o swoja kobiete to sama bym go wziela :diabloti:

Modliszka a wiadomo dlaczego wrocil :???:

bo ponoc po kastracji zaczał sie dziwnie zachowywac, nie umial zostawac na dłuzej sam w mieszkaniu :angryy:

PODOBNO .... :cool1:

a mnie sie wydaje, ze ktos przeliczył siły na zamiary, pobawil sie a gdy pies nie spełniał oczekiwań no to ....

Posted

Zjadlo mi mojego poscika :mad:

Mam nadzieje ze moj Bolek nie zacznie stwarzac problemow w zwiazku z zostawaniem w domciu :cool3: wkoncu chlopak po kastracji wiec kto wie :D :D :D

Swoja droga co ma kastracja do zostawania psa w domu :???:

Mam nadzieje ze chlopak znajdzie dobry i odpowiedzialny domek ;) jak tylko splace swoj dlug wobec allegro to wystawie chlopaka :p poki co zablokowali mi mozliwosc wystawiania aukcji :peace:

Posted

Ja mam konto na allegro i bez długu poki co jestem wiec zawsze mogę coś wystawic tylko pojecie mam mniejsze jak się to robi ale jak dobrze podpatrze u konkurencji to pewnie coś wymyśl;ę