clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='modliszka84']a Ciapek - red nosek dzis stracił jajka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja nadal trzymam kciuki za sprawdzany domek ;) niech okaże sie TYM domkiem :cool3::cool3: Quote
Tengusia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Daria jak tam spotkanie :???: pisz kobieto bo wszyscy tu na to czekamy :mad: Quote
modliszka84 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Aaaa... Daria mi zdała relacje telefoniczną a ja wybyłam i dopiero wróciłam. Domek jest OK! Szukamy transportu :cool3: Pabianice (Łódź) - Namysłow (lub gdziekolwiek w te strone - Opole, Kluczbork, Olesnica itd) Quote
Tengusia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 modliszka84 napisał(a):Aaaa... Daria mi zdała relacje telefoniczną a ja wybyłam i dopiero wróciłam. Domek jest OK! Szukamy transportu :cool3: Pabianice (Łódź) - Namysłow (lub gdziekolwiek w te strone - Opole, Kluczbork, Olesnica itd) Trzymam kciuki zeby transport byl jak najszybciej :thumbs: nie kazmy temu przystojniakowi dluzej siedziec za kratkami ;) Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no wiec tak : domek spoko, tzn jest to taka jakby kamieniczka, nie dom z ogrodem, mieszka cała rodzina łącznie z babcią. Mają psa (pies głównie taty) sznaucera olbrzyma czarnego - zadbany,przystrzyżony, trzymany w domu. Psa chce syn. O rasie pojecia nie mają, ale jak zapewnia mama chłopaka jest on bardzo odpowiedzialny, kochają psy, dobrze je traktują. . Powiedziałm im co nieco o rasie ale troszke sie boje żeby nie spanikowali jakby psy sie "pokłóciły". Sznaucer jest łagodny, grzeczny, ułożony. maja dowiedzieć się w schronisku ile by musieli zapłacic za kastarcję, nie wiem czy sie zdecydują od razu na zabieg. haha widze że sie spóźniłam !! Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 czyli kciukasów jeszcze nie puszczać???? OKI- trzymam trzymam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 nie puszczać ! trzymać ! transportu szukamy :p Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ciesze sie że państwo sie zdecydowali na tego psa, mam nadzieje że wszystko będzie ok ale skoro po moim delikatnym nastraszeniu i nakresleniu powagi i odpowieidzialności jaka musi być wykazana przy adopcji myślę że skoro sie nie zrazili są wszystkiego świadomi.!! Quote
Tengusia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 trzymamy trzymamy Modliszka :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Tengusia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Modliszka jak tam transport dla przystojniaka :???: znalazlam na niebieskim fo kogos kto oferuje pomoc http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11429&highlight= moze warto zadzwonic i zapytac :???: Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 dzieki Tengusia, napisałam juz na forum, zaraz sie z tym kims skontaktuje... Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Hurra! Dzis wieczorem Rudy pojedzie do domu. Panstwo juz tak sie go nie mogli doczekać, że sami po niego dzis przyjadą. Zaraz wyjeżdżają, około 20 powinni być w Pabianicach. Trzymajcie kciuki jeszcze, żeby chłopak wstydu nie narobił :oops: Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Plany sie zmieniły, przyjadą po niego jutro rano. A u nas przed chwilą przeszła taakaa wielka burza, myslałam że to juz jaki armagedon :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 modliszka84 napisał(a):Plany sie zmieniły, przyjadą po niego jutro rano. A u nas przed chwilą przeszła taakaa wielka burza, myslałam że to juz jaki armagedon :evil_lol: trzeba bylo ta burze do nas przegonic :D bo w katowicach to jak w piekarniku jest :help1: mam nadzieje ze przelozenie przyjazdu po przystojniaka nie jest zlym znakiem :shake: (a wogole kawaler dostal jakies imie :???: ) Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Mnie sie skonczyła inwencja na znajdowanie imion. Wiec zaczekamy na nowe imie, jakie dostanie jutro ;) A ta zmiana planów to nie jest zły znak, pani juz do mnie ze 3 razy dzisiaj dzwoniła. Po prostu kierowca musiał zostac dłuzej w pracy i przyjechaliby dopiero ok 22, a potem powrót jeszcze.. .To bez sensu. Dlatego przyjadą jutro rano. A papiery w schronie juz wypisane, umowa wydrukowana, tylko kawaler jeszcze o niczym nie wie :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Tengusia napisał(a):trzeba bylo ta burze do nas przegonic :D bo w katowicach to jak w piekarniku jest :help1: a u nas jest teraz 18 stopni :cool3: rano było jakies 28 st w cieni, jak wracałam ze schrona, jadąc w samochodzie bez klimy czułam sie jak w mikrofalówce... Quote
Tengusia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 18 stopni .... to jest to czego mi teraz potrzeba :D z drugiej strony jutro wyjezdzamy (kto wie moze w kierunku opola :evil_lol: a wtedy wizyta u mojego ulubionego Trio murowana - Daria :diabloti: ) ale takie upaly w miescie to masakra dla ludzi i dla zwierzakow :-( Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 ooo jedziesz do Trójpaka :multi: :evil_lol: - prosze wygłaskać tam Chilkę no i reszte tez rzecz jasna. A jeszcze jedno - wczoraj w schronie kręcili sie cyganie szukajac amstafów pitbulli, zostali przegonieni. Ale trzeba bardzo uważać... bo kilka lat temu bylo głosno o walkach organizowanych rzez cyganów w okolicach Łodzi :angryy: Quote
Tengusia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 modliszka84 napisał(a):ooo jedziesz do Trójpaka :multi: :evil_lol: - prosze wygłaskać tam Chilkę no i reszte tez rzecz jasna. A jeszcze jedno - wczoraj w schronie kręcili sie cyganie szukajac amstafów pitbulli, zostali przegonieni. Ale trzeba bardzo uważać... bo kilka lat temu bylo głosno o walkach organizowanych rzez cyganów w okolicach Łodzi :angryy: To czy pojedzie w tamte rejony okaze sie jutro dopiero :razz: co do cyganow i walk to trzeba bronic te biedne psiaki i bardzo dobrze ze zostali oni przegonieni ze schroniska :p Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Tengusia : zapraszam serdecznie :) mój trójpak również :) aha tylko mieszkam pod opolem , w niewodnikach, jakby co to dzwoń jak dojechać !!(numer jak trzeba podam na pw) ciesze się że rodzinka taka chetna na przystojniaka :) Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ja jade do opola na zakupy, jakby co to Modliszka ma mój numer, także tengusia jak bedziesz w okolicy to zapraszamy !!! Pabianice do góry !!! Quote
Tengusia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No i niestety Daria plany sie zmienily i jedziemy w innym kierunku (odwiedze Basie i jej wspanialy psi duet :cool3: ) ale do opola napewno tez kiedys zawitam :cool3: Quote
modliszka84 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Rudy przystojniak właśnie pojechał. Bedzie się nazywał Baster. W samochodzie obślinił juz nowego pana więc pierwsze zapoznanie wypadło dobrze. Psiak wyrwał ze schronu tak, że pracownik go ledwo utrzymał, taki był szczesliwy. Do samochodu wsiadł bez problemu. Bądź szczesliwy Baster! :loveu: Quote
Tengusia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 modliszka84 napisał(a):Rudy przystojniak właśnie pojechał. Bedzie się nazywał Baster. W samochodzie obślinił juz nowego pana więc pierwsze zapoznanie wypadło dobrze. Psiak wyrwał ze schronu tak, że pracownik go ledwo utrzymał, taki był szczesliwy. Do samochodu wsiadł bez problemu. Bądź szczesliwy Baster! :loveu: Nie ma to jak dobre informacje :multi: :multi: :multi: cudownie ze przystojniak juz szczesliwy :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: :ylsuper: :BIG: :cunao: :laola: Quote
modliszka84 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Tengusia - to dzieki Twojemu allegro! :multi::loveu: Teraz jak zwykle został Dżok... :roll: Quote
Recommended Posts