Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='modliszka84']a Ciapek - red nosek dzis stracił jajka :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja nadal trzymam kciuki za sprawdzany domek ;)

niech okaże sie TYM domkiem :cool3::cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa... Daria mi zdała relacje telefoniczną a ja wybyłam i dopiero wróciłam.

Domek jest OK!
Szukamy transportu :cool3: Pabianice (Łódź) - Namysłow (lub gdziekolwiek w te strone - Opole, Kluczbork, Olesnica itd)

Posted

modliszka84 napisał(a):
Aaaa... Daria mi zdała relacje telefoniczną a ja wybyłam i dopiero wróciłam.

Domek jest OK!
Szukamy transportu :cool3: Pabianice (Łódź) - Namysłow (lub gdziekolwiek w te strone - Opole, Kluczbork, Olesnica itd)

Trzymam kciuki zeby transport byl jak najszybciej :thumbs: nie kazmy temu przystojniakowi dluzej siedziec za kratkami ;)

Posted

no wiec tak : domek spoko, tzn jest to taka jakby kamieniczka, nie dom z ogrodem, mieszka cała rodzina łącznie z babcią. Mają psa (pies głównie taty) sznaucera olbrzyma czarnego - zadbany,przystrzyżony, trzymany w domu. Psa chce syn. O rasie pojecia nie mają, ale jak zapewnia mama chłopaka jest on bardzo odpowiedzialny, kochają psy, dobrze je traktują. . Powiedziałm im co nieco o rasie ale troszke sie boje żeby nie spanikowali jakby psy sie "pokłóciły". Sznaucer jest łagodny, grzeczny, ułożony. maja dowiedzieć się w schronisku ile by musieli zapłacic za kastarcję, nie wiem czy sie zdecydują od razu na zabieg.

haha widze że sie spóźniłam !!

Posted

ciesze sie że państwo sie zdecydowali na tego psa, mam nadzieje że wszystko będzie ok ale skoro po moim delikatnym nastraszeniu i nakresleniu powagi i odpowieidzialności jaka musi być wykazana przy adopcji myślę że skoro sie nie zrazili są wszystkiego świadomi.!!

Posted

Hurra!
Dzis wieczorem Rudy pojedzie do domu. Panstwo juz tak sie go nie mogli doczekać, że sami po niego dzis przyjadą. Zaraz wyjeżdżają, około 20 powinni być w Pabianicach.

Trzymajcie kciuki jeszcze, żeby chłopak wstydu nie narobił :oops:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Plany sie zmieniły, przyjadą po niego jutro rano.
A u nas przed chwilą przeszła taakaa wielka burza, myslałam że to juz jaki armagedon :evil_lol:

trzeba bylo ta burze do nas przegonic :D bo w katowicach to jak w piekarniku jest :help1:
mam nadzieje ze przelozenie przyjazdu po przystojniaka nie jest zlym znakiem :shake: (a wogole kawaler dostal jakies imie :???: )

Posted

Mnie sie skonczyła inwencja na znajdowanie imion. Wiec zaczekamy na nowe imie, jakie dostanie jutro ;)

A ta zmiana planów to nie jest zły znak, pani juz do mnie ze 3 razy dzisiaj dzwoniła. Po prostu kierowca musiał zostac dłuzej w pracy i przyjechaliby dopiero ok 22, a potem powrót jeszcze.. .To bez sensu.
Dlatego przyjadą jutro rano.
A papiery w schronie juz wypisane, umowa wydrukowana, tylko kawaler jeszcze o niczym nie wie :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
trzeba bylo ta burze do nas przegonic :D bo w katowicach to jak w piekarniku jest :help1:

a u nas jest teraz 18 stopni :cool3:
rano było jakies 28 st w cieni, jak wracałam ze schrona, jadąc w samochodzie bez klimy czułam sie jak w mikrofalówce...

Posted

18 stopni .... to jest to czego mi teraz potrzeba :D z drugiej strony jutro wyjezdzamy (kto wie moze w kierunku opola :evil_lol: a wtedy wizyta u mojego ulubionego Trio murowana - Daria :diabloti: ) ale takie upaly w miescie to masakra dla ludzi i dla zwierzakow :-(

Posted

ooo jedziesz do Trójpaka :multi: :evil_lol: - prosze wygłaskać tam Chilkę no i reszte tez rzecz jasna.

A jeszcze jedno - wczoraj w schronie kręcili sie cyganie szukajac amstafów pitbulli, zostali przegonieni. Ale trzeba bardzo uważać... bo kilka lat temu bylo głosno o walkach organizowanych rzez cyganów w okolicach Łodzi :angryy:

Posted

modliszka84 napisał(a):
ooo jedziesz do Trójpaka :multi: :evil_lol: - prosze wygłaskać tam Chilkę no i reszte tez rzecz jasna.

A jeszcze jedno - wczoraj w schronie kręcili sie cyganie szukajac amstafów pitbulli, zostali przegonieni. Ale trzeba bardzo uważać... bo kilka lat temu bylo głosno o walkach organizowanych rzez cyganów w okolicach Łodzi :angryy:

To czy pojedzie w tamte rejony okaze sie jutro dopiero :razz: co do cyganow i walk to trzeba bronic te biedne psiaki i bardzo dobrze ze zostali oni przegonieni ze schroniska :p

Posted

Tengusia : zapraszam serdecznie :) mój trójpak również :) aha tylko mieszkam pod opolem , w niewodnikach, jakby co to dzwoń jak dojechać !!(numer jak trzeba podam na pw)

ciesze się że rodzinka taka chetna na przystojniaka :)

Posted

Rudy przystojniak właśnie pojechał. Bedzie się nazywał Baster. W samochodzie obślinił juz nowego pana więc pierwsze zapoznanie wypadło dobrze.
Psiak wyrwał ze schronu tak, że pracownik go ledwo utrzymał, taki był szczesliwy. Do samochodu wsiadł bez problemu.

Bądź szczesliwy Baster! :loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Rudy przystojniak właśnie pojechał. Bedzie się nazywał Baster. W samochodzie obślinił juz nowego pana więc pierwsze zapoznanie wypadło dobrze.
Psiak wyrwał ze schronu tak, że pracownik go ledwo utrzymał, taki był szczesliwy. Do samochodu wsiadł bez problemu.

Bądź szczesliwy Baster! :loveu:

Nie ma to jak dobre informacje :multi: :multi: :multi: cudownie ze przystojniak juz szczesliwy :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: :ylsuper: :BIG: :cunao: :laola: