Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
Lordzik pojechał właśnie do domu :loveu: Dzięki Anita za sprawdzenie domu :loveu:

Pedro wczoraj został odebrany przez właściciela. Żona mu po rozwodzie zabrał psa, a potem powiedziała że pies uciekł i zabił go samochód. Teraz dopiero znalazł go w necie i odebrał ze schroniska.

Bullterier też odebrany tydzień temu przez właściciela. Oddalił się w Łodzi na spacerze, ktoś go musiał ukraść i zrobić głupi żart. Pies miał 1,5 roku i rodowód.

no to 3 psiaczki maja już ciepło w tyłek:multi::multi::multi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj zabrałam amstafkę Sarę ze schroniska w Pabianicach pod Łodzią. Suczka jest ułożona, narazie trochę powarkuje na mojego pieska ale tylko wtedy kiedy ona jest blisko mnie a Portos za bardzo się zbliży. To był dla niej ciężki dzień , długa podróż bo az do Wrocławia ( zachowanie idealne, oba psy całą drogę spały z małą przerwą na siku), dwa nowe psy i całe mnóstwo nowych ludzi. Oczywiście kąpiel obowiązkowa, bo nie dało się wytrzymać ze smrodu. Mała wojna o miski, Sarka byłą strasznie zachłanna nie pozwoliła chłopakom dojść do kuchni. A mój mąż? od razu zabrał wszystkie piesy na spacer, co mu się rzadko zdarzało do tej pory a właściwie prawie wcale. Zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia, włąściwie to jeszcze jej nie mielismy a juz pokazywał zdjęcia znajomym jakiego będzie miał psa. Szkoda ze nie mógł ze mną pojechać do Pabianic ale niestety-praca.
Teraz w trójkę leżą na moim łóżku ( pięknie :)) z moim mężem. A gdzie dla mnie miejsce??:)))
Dobrze się złożyło bo od dzisiaj zaczęłam urlop i do końca roku będę mogła przypilnować pieski i spróbować wprowadzic pewne zasady. Mam nadzieję że wszystko się poukłada bez większych spięć.
Pozdrawiam Marta

Jak się dodaje zdjęcia na forum??

Posted

super wieści:) szkoda że po każdej adopcji nie ma takiego odzewu:(
wszystko super,ale od razu od pierwszych chwil nie pozwalajcie jej na te powarkiwania,bo dziewczyna się upewni że dobrze robi, tak samo z kuchnią. Rozstawić michy po kątach i już a jak warczysz nie jesz:)proste:) No smrodek napewno był uroczy:)
ze zdjęciami to jest skomplikowana sprawa bo najpierw trzeba je na serwer wrzucić a dopiero z serwera na dogo, no chyba że po tych dogomaniackich remontach mozna wstawiać prosto z komuptera??bo mnie się nie udaje:(

Posted

Fajnie, że się odezwałaś na forum :)
Zdjęcia mam na komórze, więc jak jutro odnajdę kabel do telefonu to wrzucę na forum.
Chyba że będziesz miałam jakieś zdjęcia na kompie to poproszę na maila to wstawie :)

Cieszę się że Sara się zadomowiła, tak jak przypuszczałam to domowa, kanapowa sunia. Psy sobie ustalą hierarchię między sobą same, i tak jest super że od pierwszych godzin śpią wszystkie w trójkę na jednym łóżku :)

Posted

Sarka jest bardzo ułożonym psem, jak jej się pokaże palcem ze ma iść na miesce to idzie, a młody Hades idzie za nią. Co prawda w Ciągu pół godz próbowała niezauważenie wejsć do łóżka. W końcu poszłą spać na legowisko pod piec. W nocy się przebudziłam i co? zamais mojego Portosika, którey zasnął miedzy mną a mężem pod kołdrą wymacałam na jego miejscu jakieś wielkie cielsko. Nawet nie wiem kiedy się wślizgnęła do łóżka. :))

Dzisiaj już jest o wiele lepiej miedzy psami. Teraz Sarka poszła na spacer do parku z moją córką i Hadesem

• 2 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
czy wszystkie psiaki w 1 poście są aktualne? tzn. czy tylko te szukają domów?

Świderek wczoraj miał jechać do domu ;) Natomiast są nowe bullki, których nie ma na 1 stronie. Bodajże 3 :( Starsza sunia z chorobą skóry mix staffika i 2 amstafy.