piechcia15 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 PILNEEEEEE http://www.dogomania.pl/forum/f40/amstaff-drops-pilnie-szuka-hotelu-u-trasera-jesli-nie-zostanie-uspiony-pomocy-144126/#post12784367 Quote
piechcia15 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 czy to zdjęcie nie jest urocze? Lola + Tofik :) Quote
kasia14 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czy którekolwiek z bulli maja allegro i ogłoszenia? Teraz tyle ich w schronie, trzeba coś z tym zrobić ;) Quote
hajaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cioteczki ja też bardzo chętnie wystawię allegro bullowatym z Pabianic ;) Quote
dzodzo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='piechcia15']UWAGA SPRAWA PILNA!! Potrzebny ratunek dla Dropsa w postaci tresera, jakiegoś mądrego który przywołałby go do porządku. Pies w schronisku jest już od miesiąca, wykastrowany, a mimo to ma zaburzone zachowania, jest niezrównoważony psychicznie. Pracownicy boją się wejść do klatki posprzątać. Jest agresywny, choć to zależy od jego humoru. Nie da się wyjść z nim na spacer. Jak do tej pory nie było psa, z którym nie dałam sobie rady...do czasu Dropsika. On mnie pokonał. Nikt nie jest w stanie go utrzymać i okiełznać. Przy zakładaniu kagańca jest jazda hardcorowa. Potrafi złapać za rękę, albo nogę. Gdy udało mi się wyjść z nim jakimś cudem za bramę, nasz spacer trwał 3 min bo pokonał ciasny kaganiec i uruchomił atak szału!! Skacze, szarpie i od razu przegryza smycz i nie wiadomo co dalej! właścicielka oddała go bo bała się go i nie radziła sobie z nim. Myslałam że przesadza, ale jednak nie... Musimy znaleśc dla niego jakiś hotelik u tresera, bo jak nie to jego życiowa droga źle się skończy.... POMOCY!! w Czyżeminku k/Pabianic prowadzi hotel pan, ktory prowadzi szkolenia dla psow.Koszt hotelu u niego to 30 zl,sam hoduje bullteriery, moze by sie podjąl? Quote
modliszka84 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 hajaa napisał(a):Cioteczki ja też bardzo chętnie wystawię allegro bullowatym z Pabianic ;) hajaa - to świetnie by było. Napisać Ci gotowe ogłoszenie czy sama coś wykombinujesz? Ogłoszeń/allegro potrzebują: Samba Lolka Drops Pedro Ja mam na allegro Mańka i Rudolfa - inne ogłoszenia też mile widziane. Quote
hajaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Poprzeglądam wątki, zobaczę co jest napisane, bo ja umysł ścisły jestem i nie umiem pisac ładnych tekstów ;) A fajnie by było gdyby, allegro "chwytało za serce". Wystawię aukcję wszystkim czterem. Quote
modliszka84 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='hajaa']Poprzeglądam wątki, zobaczę co jest napisane, bo ja umysł ścisły jestem i nie umiem pisac ładnych tekstów ;) A fajnie by było gdyby, allegro "chwytało za serce". Wystawię aukcję wszystkim czterem. ja też niestety umysł ścisły :evil_lol: na dogo one wątków nie mają, tylko Drops ma.. ale na tym wątku są ich zdjęcia i opisy ttylko trzeba się cofnąć pare stron. są jeszcze wątki na forum niebieskim: Pabianice - młoda red noska, chuda i ze swierzbem • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. samba [Pabianice] Pedro - zwariowany pręgus • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. pedro [Pabianice] Lolcia - piękna płowa sunia po przejściach • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. lolka [Pabianice] Drops - groźba uśpienia!!!-pilne • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. drops Quote
hajaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dzięki :loveu: Wieczorem jak się już "obrobię" ze wszystkim to wystawię aukcje ;) Quote
piechcia15 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 oj przepraszam Samba i Drops mają wątki Drops http://www.dogomania.pl/forum/f40/amstaff-drops-pilnie-szuka-hotelu-u-trasera-jesli-nie-zostanie-uspiony-pomocy-144126/index4.html Samba http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzona-pitbullka-red-nose-ze-swierzbem-w-pabianicach-138389/index10.html Quote
hajaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Cierpię na brak czasu :oops: Ale jutro aukcje dla psiaków już będą ;) Quote
piechcia15 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 nowe fotki pit bullki Samby :D http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzona-pitbullka-red-nose-ze-swierzbem-w-pabianicach-138389/#post12820622 Quote
kasia14 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lolka to sympatyczna suczka w typie bull. Z wyglądu przypomina mieszańca amstaffa. Lola jednak skutecznie obala mit psa mordercy :) Swoją łagodnością i tolerancją przewyższa niejednego labradora. Lola jest zgodna z innymi psami. Umie chodzić na smyczy i bardzo lubi wychodzić na spacery. Jest towarzyskim i przyjaznym psem, ciekawym świata. Lola jest spokojna i zrównoważona, nie ma z nią żadnych problemów. Niestety nie toleruje kotów. Lola uwielbia wodę, wspólne zabawy z ludźmi oraz kąpiele w cieplejsze dni. Będzie świetnym towarzyszem i stróżem rodziny, niechcianych gości odstraszy samym wyglądem :) Lola czeka na nowy i odpowiedzialny dom w schronisku dla zwierząt. Posiada wszystkie szczepienia i książeczkę zdrowia, zostanie wysterylizowana. Ma ok. 5 lat i jest w dobrej kondycji. Quote
hajaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Już wystawiam jej allegro. Na kogo namiary ? Quote
kasia14 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='hajaa']Już wystawiam jej allegro. Na kogo namiary ? Agnieszka, 793 046 770 po godzi.17 i w weekendy, mail : aga.s1984@gmail.com Jutro zrobię opis dla Pedro. ps. Chyba ze modliszko masz jakis jeszcze inny, poza tym w którym w nazwie sa pabianice? bo juz sie pogłubiłam które podawać i zazwyczaj nie podaje wcale(wtedy jest na mnie), no a w allegro ten;) Quote
hajaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lola suczka w typie bull - czeka na dom (723549569) - Aukcje internetowe Allegro Quote
hajaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Poczekam na opis i jutro wystawię allegro dla Pedro ;) Quote
modliszka84 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='hajaa']Lola suczka w typie bull - czeka na dom (723549569) - Aukcje internetowe Allegro super, tylko jedno bym zmieniła - moze w tytule zamiast ' w typie bull' napisać ' w typie amstaf' wtedy więcej osób wejdzie ;) aha, a co do sterylki, to ona jest prawdopodobnie wysterylizowana, ma szew na brzuchu i w schronisku nie była ponownie krojona Quote
hajaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dobra to zmieniam na asta. Poprawic, że prawdopodobnie jest wysterylizowana ? Quote
modliszka84 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 hajaa napisał(a):Dobra to zmieniam na asta. Poprawic, że prawdopodobnie jest wysterylizowana ? możesz napisać że jest wysterylizowana, odejdzie mi trochę telefonów od niereformowalnych buraków :diabloti: dzięki za pomoc! PS. dopiero teraz zauważyłam że "nasz" Blade ma galerię własną ;) Quote
kasia14 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wesoły pies w typie amstaffa – taki własnie jest Pedro. Pies z niezwykłym poczuciem humoru, towarzyski, kochający wspólną zabawę z człowiekiem. Pedro to także pies na złe dni –wystarczy na niego spojrzeć, a na twarzy pojawia się uśmiech. Pedro uwielbia spacery, radzi sobie na smyczy. Jest żywiołowy, chętnie biega za piłką, tarza się w trawie i gania za wodą płynącą z węża:) Będzie idealnym przyjacielem dla ludzi aktywnych, chętnie potowarzyszy swoim właścicielom podczas długiego spaceru czy wakacyjnego wyjazdu. Pedro został zaszczepiony, wykastrowany, posiada książeczkę zdrowia. Ma ok. roku, to jeszcze psie dziecko, bardzo chętne do współpracy z ludźmi. Ma piękną, błyszczącą sierść W nowym domu powinien być jedynakiem, raczej nie toleruje innych psów. Pedro czeka na nowy i odpowiedzialny dom. Proszę, nie karz mu długo czekać… Quote
hajaa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jutro wystawię allegro, bo dzisiaj padam na twarz :grab: Ale on jest słodziak :loveu: Quote
Recommended Posts