Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maniuś jest super - taki uśmiechnięty:loveu: mam nadzieję, że długo nie będzie szukał domu...bo mu ten uśmiech zniknie z pysia:-(

a filmik...taka prawda:-(:-( (nawet mój Zgredek tam zagościł:razz:)

Posted

cudo Maniuś:)
ale widać ból i tęsknotę do KOGOŚ gdy siedzi w boksie, a jeszcze do tego w takim boksie jest że nic sobie nie odpocznie psychicznie:( ale jest taki śliczny,że szybko znajdzie dom. Jeśli jeszcze nikt go nie wziął to zrobię mu allegro i zgłoszę na forum bullowatych

Posted

[quote name='doddy']Jaka jest historia Blade?

wyjazd za granice...
pies jest zadbany, aktualne szczepienia, chipowany
szukali dla niego domu ale nie znaleźli

dzisiaj wykastrowany został

wg właścicielki - [FONT=MS Shell Dlg 2]łagodny, przyjazny, wychowany z dziećmi, psów na spacerze nie zaczepia[/FONT]

Posted

lilkie napisał(a):
Modliszko pisz jak tam sprawa Bladea-słyszałam,że sa jakies nowości;)

no są są :cool3:

p.Monika zdecydowała się na Bleda. Narazie czekamy aż mu się zagoi ranka po kastracji, myslę że pod koniec tygodnia będzie mógł wyjść ze schroniska. Potrzebny będzie transport do Wrocławia.
Nie wiem czy robić wizytę przedadopcyjną czy znasz ich ?
Zrobili pozytywne wrażenie, mieli przez 13 lat amstafa i rottka :lol:

Posted

Nie znam osobiście,Monię tylko wirtualnie:)W rozmowie netowej bardzo konkretna jeśli chodzi o TE sprawy;)Rzeczywiście doświadczona.
Ale pewnie macie tam ciotki miejscowe:)?
Cieszę się bardzo razem z Moniką,zależało jej bardzo na ASTku z adopcji:)

Posted

Blejd pojechał dziś do domu. Mały dzieciaczek nie posiadał się z radości jak zobaczył pieska:) a Piesek podczas całej wizyty nowych Panów trzymał kaganiec w pysku i nic go nie obchodziło:)Wsiadł do samochodu bez żadnego ale, nawet minuty sie nie zastanawiał. Rodzina zachwycona nim. Ciekawe jak przetrwał długą podróż. Obiecane ma długie spacery, zakupiona jest już 20 metrowa smycz - linka:) a oto fotki,mało czytelne ale zawsze:)

oto Blejd jego mega uśmiech i ...kaganiec w pysku oczywiście:)

a tu już przez szybę,dlatego mało widać

Posted

Mam pierwsze wieści od Blade - jest bardzo grzeczny, cudowny. Po kąpieli zasnął przy czyszczeniu uszu :evil_lol:
Z dzieckiem nie ma najmniejszych problemów. Wczoraj wieczorem zjadł, był na długim spacerze. Aportował już piłke nawet ;)
czekam na foty teraz

Posted

Ja tez mam wieści od kawalera-same pozytywne:)
I mam tez foty z nowego domu.Wkleję tylko jedno zdjęcie doskonale ukazujące samopoczucie między nowymi człowiekami;)
Resztę później,jeśli Monika się zgodzi a wogole to zaprosze ją na wątek:)