andzia69 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Maniuś jest super - taki uśmiechnięty:loveu: mam nadzieję, że długo nie będzie szukał domu...bo mu ten uśmiech zniknie z pysia:-( a filmik...taka prawda:-(:-( (nawet mój Zgredek tam zagościł:razz:) Quote
piechcia15 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 cudo Maniuś:) ale widać ból i tęsknotę do KOGOŚ gdy siedzi w boksie, a jeszcze do tego w takim boksie jest że nic sobie nie odpocznie psychicznie:( ale jest taki śliczny,że szybko znajdzie dom. Jeśli jeszcze nikt go nie wziął to zrobię mu allegro i zgłoszę na forum bullowatych Quote
modliszka84 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jest kolejny...;( Kolejny porzucony - Blade: Quote
modliszka84 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Potrzebuje kogos na jutro/pojutrze na wizytę przedadopcyjną dla Maniusia w ŁOdzi! Quote
doddy Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Blade jest piękny. :crazyeye: O wizytę może napisz na pw do Rudej76 albo agi1234 z niebieskiego. ;) Quote
modliszka84 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Obyło się bez wizyty, aga1234 ma gościa notowanego już ;) psa nie dostanie, a ni chomika nawet:diabloti: ciotka masz jakiegoś pomysła na Blade'a ? :cool3: Quote
modliszka84 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Aha, Blade ma 4 lata, urodzony w sierpniu 2005... i jeszcze nowe foty Maniusia Quote
modliszka84 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='doddy']Jaka jest historia Blade? wyjazd za granice... pies jest zadbany, aktualne szczepienia, chipowany szukali dla niego domu ale nie znaleźli dzisiaj wykastrowany został wg właścicielki - [FONT=MS Shell Dlg 2]łagodny, przyjazny, wychowany z dziećmi, psów na spacerze nie zaczepia[/FONT] Quote
**Villemo** Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Piękny jest...chętnie wzięłabym go do siebia choćby na tymczas... Ale chyba nie mogę... Quote
piechcia15 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 UWAGA trafiła do nas nowa amstaffka wychudzona!! SUNIA Quote
**Villemo** Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Modliszko pisz jak tam sprawa Bladea-słyszałam,że sa jakies nowości;) Quote
modliszka84 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 lilkie napisał(a):Modliszko pisz jak tam sprawa Bladea-słyszałam,że sa jakies nowości;) no są są :cool3: p.Monika zdecydowała się na Bleda. Narazie czekamy aż mu się zagoi ranka po kastracji, myslę że pod koniec tygodnia będzie mógł wyjść ze schroniska. Potrzebny będzie transport do Wrocławia. Nie wiem czy robić wizytę przedadopcyjną czy znasz ich ? Zrobili pozytywne wrażenie, mieli przez 13 lat amstafa i rottka :lol: Quote
**Villemo** Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nie znam osobiście,Monię tylko wirtualnie:)W rozmowie netowej bardzo konkretna jeśli chodzi o TE sprawy;)Rzeczywiście doświadczona. Ale pewnie macie tam ciotki miejscowe:)? Cieszę się bardzo razem z Moniką,zależało jej bardzo na ASTku z adopcji:) Quote
andzia69 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Zapytajcie dogomaniaczek z wrocka o ten domek - byc moze spotkały się z tymi ludźmi;) tu jest watek wrocławskich bullowatych: http://www.dogomania.pl/forum/f85/jazz-tez-juz-w-domu-d-mozna-przeniesc-watek-134768/ Quote
piechcia15 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Blejd pojechał dziś do domu. Mały dzieciaczek nie posiadał się z radości jak zobaczył pieska:) a Piesek podczas całej wizyty nowych Panów trzymał kaganiec w pysku i nic go nie obchodziło:)Wsiadł do samochodu bez żadnego ale, nawet minuty sie nie zastanawiał. Rodzina zachwycona nim. Ciekawe jak przetrwał długą podróż. Obiecane ma długie spacery, zakupiona jest już 20 metrowa smycz - linka:) a oto fotki,mało czytelne ale zawsze:) oto Blejd jego mega uśmiech i ...kaganiec w pysku oczywiście:) a tu już przez szybę,dlatego mało widać Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 bardzo sie cieszę z domku dla Blejda:multi: oby już nigdy nie musiał szukać nowego domu Quote
doddy Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fajnie, że Bladowi się udało. Oby żył długo i szczęśliwie. Trzymam kciuki za dogadanie się z dzieckiem. ;) Quote
modliszka84 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Mam pierwsze wieści od Blade - jest bardzo grzeczny, cudowny. Po kąpieli zasnął przy czyszczeniu uszu :evil_lol: Z dzieckiem nie ma najmniejszych problemów. Wczoraj wieczorem zjadł, był na długim spacerze. Aportował już piłke nawet ;) czekam na foty teraz Quote
**Villemo** Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja tez mam wieści od kawalera-same pozytywne:) I mam tez foty z nowego domu.Wkleję tylko jedno zdjęcie doskonale ukazujące samopoczucie między nowymi człowiekami;) Resztę później,jeśli Monika się zgodzi a wogole to zaprosze ją na wątek:) Quote
**Villemo** Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A co on z tym kagańcem?Tak sobie go nosi,poprosu?:) Quote
Recommended Posts