Madzik77 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no nie mogę miska trawy!! hehe a ta fota z lapami w gorze... poprostu wymiękłam az łezka sie w oku zakrecila... pozdrow własciceli od nas KONIECZNIE to ci państwo co przyjechali po gambita z kabanosami tak? Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 dostawa zdjęć, amstafów mamy 3 sztuki + 2 mixy :-( SUZI Quote
kasia14 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Suzi jest piękna:loveu: Osoba, która zna się na amstafach będzie miała na prawdę świetnego przyjaciela... A Semir ma allegro? Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 kasia14 napisał(a):Suzi jest piękna:loveu: Osoba, która zna się na amstafach będzie miała na prawdę świetnego przyjaciela... A Semir ma allegro? allegro miał tylko Stefcio chcesz wziąć Semira? jesli nie to moze wystawie ich trójkę na jednej aukcji? chociaz nie wiem czy to ma sens. Quote
kasia14 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 modliszka84 napisał(a):allegro miał tylko Stefcio chcesz wziąć Semira? jesli nie to moze wystawie ich trójkę na jednej aukcji? chociaz nie wiem czy to ma sens. Jak tylko mi odblokują allegro to mogę wziąć z 4,5 nowych aukcji, więc powystawiam tym co nie mają;) Mam nadzieje, że najpóźniej w środę, od czwartku mam wolne więc tez troche ogłoszen porobie dodatkowych pabianiczanom. Quote
piechcia15 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 psiaki są po prostu cud miód :) pozwoliłam sobie zrobić im allegro:) Suzi http://allegro.pl/item604730468_porzucona_mloda_amstaf_ka_dla_znawcow_tej_rasy.html Semir http://allegro.pl/item604743253_samotny_lagodny_i_przyjacielski_amstaff_semir.html jeśli jakieś zastrzeżenia to zgłaszać:) Quote
piechcia15 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no przecież to jest Miss świata w męskim wydaniu:0 zakochałam się w chłopaku:) z takim zdjęciami to on będzie miał swój fun club:) modlicha wymieniaj foty na allegro:) A co do Semira to serce mi pęka, że mógł mieć taki cudowny dom ( w Niemczech) tylko przez te cholerne przepisy nadal siedzi w schroniskowej klatce:(:placz::placz::placz: taki fajny dommmm:placz: Quote
piechcia15 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 mam wieści od Sary:) ma się świetnie, zero problemów, jest radosna i przyjazna do wszystkich :) niestety okazało się ze jest agresywna co do psów więc nie pobiega sobie bez smyczy, no ale trudno. Na fotki narazie liczyć nie możemy bo pan się nie dorobił aparatu jeszcze:) to byłoby na tyle:) Quote
piechcia15 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nasz kochany Stefan okazał się psem aniołem:) miesza teraz z koleżanka także rasy amstaff, zaprzyjaźnił się także z yorkiem:) Grecia bo tak się nazywa jego nowa miłość także zakochała się w nim od drugiego wejrzenia:)bo za pierwszym gryzła go:) oddała mu swoją miskę i kanapę:)stefek chodzi nawet bez smyczy bo jest taki przyjazny:)a oto fotki Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bardzo się cieszę, ze Stefek tak fajnie trafił:multi: - suńcia jestprawie identyczna:crazyeye: Quote
Madzik77 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 mam nadzieje ze choc jedno z tej milosne parki jest ciachniete?? chyba nasz stefek byl?!! Quote
piechcia15 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Stefek jest wykastrowany piękny film...niestety taka jest prawda...taki jest człowiek...ehhh:placz::-( Quote
piechcia15 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 no właśnie tak myślałam,bo i budy takie same i cały boks:) nie wiadomo w sumie czy się z tego cieszyć czy płakać, że my też mamy takie przypadki:( Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 zaczy jeszcze brakowało :-( Też zauważyłam ten boks.. Quote
modliszka84 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 wszystkie 3 przypadki z tego filmu od nas nie zyją...więc chyba nie ma sie z czego cieszyć Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A czy ten psiak z połamaną czaszką to nie od nas? Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 No i jest kolejny... Nazwałam go Maniek. Ma chyba 1,5 roku i został porzucony. Najpierw przyszła babka i chciała go oddać, nie przyjęli psa ponieważ nie miała nawet książeczki. Następnego dnia hycel go przywiózł - został przywiązany do ławki w parku :shake: Dzisiaj się poznaliśmy z Maniusiem. Jest to bardzo przyjazny, łagodny i grzeczny pies. Pięknie chodzi na smyczy, psów na spacerze nie zaczepia, lubi się bawić i biegać, ale widać że nadal tęskni... Jest dość drobnej budowy. Nie ciągnie, nie szarpie, nie gryzie smyczy, nie skacze ani nie rzuca się :evil_lol: W porównaniu do pozostałych naszych astów to anioł po prostu. Za kilka dni kastracja, ale domu szukamy już teraz. Quote
Recommended Posts