Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

-bullterier pojechał do nowego domu.

- czarna sunia, która trafiła w ciąży doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;)

- TEN piękny ast przywieziony ze zgierza to taka ciapa ;) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

REASYMUJĄC:
1.- zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ w DT?

2. - czarny duży pies ze zgierza

3. - czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku, doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;-)

4. - pies którego przwiozła SM w nocy, piękny ast-ciapa ;-) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza....

5. - astka porzucona w hotelu przez właściciela -"nienajmilsza", dominująca

6. - bullterier -w DT? gdzieś widzałam jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/

Posted

[quote name='Madzik77']
1.- zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ w DT?

2. - czarny duży pies ze zgierza

3. - czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku, doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;-)

4. - pies którego przwiozła SM w nocy, piękny ast-ciapa ;-) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza....

5. - astka porzucona w hotelu przez właściciela -"nienajmilsza", dominująca

6. - bullterier -w DT? gdzieś widzałam jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/

1. pitbullka Czacza - na Dt u Doddy, bardzo łagodna, kochana sunia, towarzyska i bezproblemowa, więcej o niej na wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/

kontakt do Doddy: 0501 797 018
mail: adopcjebullowatych@wp.pl

2. czarny amstaf Stefcio
Wiek ok 5 lat, bardzo łagodny, towarzyski, dobrze zbudowany, potężny ale dość niski. Trochę ciągnie na smyczy, nieznany stosunek do innych psów. Jest wykastrowany.

3. suczka amstaff Stella
Wiek ok 2 lata, wyjątkowo łagodna, kochana i towrzyska sunia, bardzo tęskni za człowiekiem, najchętniej siedziałaby na kolanach i dawała całusy. Mix amstafa z labkiem, można ogłaszać jako niewyrośnięty labek.
Jest po sterylizacji.

4. amstaff czarno-biały Semir
wiek ok 2-3 lata
Łagodny i towarzyski pies, zgodny z suczką, raczej zdominowany przez nią.

5. suczka porzucona w hotelu - Suzi
wiek ok 1 rok
Suczka na pozór niemiła, ale bardziej straszy. Lubi poszczekać, ale nie jest agresywna. Na smyczy potrafi chodzić, z psami się zgadza ale jest trochę dominująca. Wysterylizowana.
Bardzo ładna typowa amstaffka.

6. bullterier Antek
wiek ok 2 lata, wykastrowany, przebywa w hoteliku pod Warszawą.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/
zdjecia i opis na wątku

Posted

oftopikuję, ale tylko częściowo - robię bazarek dla MamyPittbulowej i wrzuciłam tam będący ze mna od lat tajemniczy portrecik bullteriera - i tak sobie pomyślałam, że oprócz sprzedania obrazka ciekawa jestem, czy ktoś rozpozna tego psa - dlatego wrzucam do miłośników rasy. zajrzyjcie - może go znacie??

DLA MIŁOSNIKÓW BULLTERIERÓW -tajemniczy obrazek na rzecz MamyPittbulowej -do 20.02 - Dogomania Forum

Posted

Semir bardzo pilnie poszukuje domu!
Ma jakieś problemy z jelitami, dostaje wyłącznie suchą karmę, mimo tego w kale pojawia się krew. Był odrobaczany, nie je kości ani kaszy, nie wiadomo jaka jest przyczyna i raczej małe szanse na diagnozę w schronisku.
Jest bardzo smutny, siedzi i patrzy w jeden punkt, w ogóle nie zwraca uwagi na człowieka. :-(

• 2 weeks later...
Posted

Semir bardzo pilnie potrzebuje tymczasu!
Ma krew w kale, nie wiedzą co mu jest... Dostaje tylko suchą karmę, był odrobaczany, a czasami krew się pojawia. Jest bardzo zrezygnowany, prawie nie wychodzi z budy...albo siedzi patrząc się w jakiś punkt...

Posted

to ja zrobie tym naszym amstafowatym bidom allegro :) pozbieram wasze opisu do kupy i akurat będzie ogłoszenie jak ta lala :) zrobię to na dniach ;]

Szkoda mi tej naszej czarnej bidy bo nie wiadomo co mu dolega :( biedak strasznie smutny siedzi w tym boksie :( serce sie kraje :(

• 2 weeks later...
Posted

4 marca minely dwa latka jak Bolus zamieszkal u mnie

:BIG::cunao::bday::laola::drinking::knajpa:
:drink1 :

poczatki byly trudne ale teraz wiem ze pisane nam bylo przygarnac tego gupolka :diabloti: Bolek okazal sie psem statecznym, spokojnym, ulozonym :diabloti: pamietam jak dzis - na poczatku wogole nie wiedzial co to zabawa z drugim psem, Faza go zaczepiala a on pojecia nie mial czego ta mloda wredota chce od niego :evil_lol: teraz sa nie rozlaczni i to Bolus czesto zacheca Faze do zabawy zachowujac sie przy tym jak nieporadny szczeniak :loveu:

Amstaff Bolek juz w nowym domku :smile:))))

i jak tak patrze sobie teraz na fotke robiona pod schroniskiem w Pabianicach to jakis taki chudziutki byl a taki gruby mi sie wtedy wydawal :eviltong: to pewnie przez kontrast przy Fazuli :evil_lol:

Posted

Dostałam maila od Brutuska (Gambita) :loveu:
Pani Wanda regularnie przesyła zdjęcia i wieści - takiego domu właśnie chciałabym dla każdego psa! Nie trzeba się prosić o informację czy zdjęcia.

Brutusek ma sie bardzo dobrze. Jest bardzo wesołym pieskiem, wesoło merda ogonkiem do innych piesków,
po woli wraca do normalności, jest bardzo duża poprawa w jego zachowaniu. Jest bardzo gerzeczny, gdy zostaje sam w domu. Po prostu przyzwyczaił się do tego,że siedzi w domu, gdy jesteśmy w pracy.
Czeka i wie,że przyjdziemy, że pójdzie na spacer.Lubi spacerować, dlatego chodzimy z nim na długie spacery, gdy jest tylko okazja i czas pozwoli.Jednak musi mieć w domu codziennie miskę trawy.
Dlatego zbieramy trawę nawet w zimie spod śniegu, mamy takie miejsce.
Przesyłam Pani parę zdjęć Brucia.

Brutus pozdrawia swoje ciocie :loveu:!

Posted

modliszka84 napisał(a):
w Krakowie ;)

TO w takim razie mu zazdroszczę bo zawsze chciałam tam mieszkać:loveu:

Pozdrów od nas jego opiekunów przy najbliższej okazji;)