kasia14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 -bullterier pojechał do nowego domu. - czarna sunia, która trafiła w ciąży doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;) - TEN piękny ast przywieziony ze zgierza to taka ciapa ;) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza.... Quote
kasia14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Madzik77']Kasiu -jakies fotki, wiek...moze imiona i ruszamy z ogloszeniami[/quote] postaram się jutro o zdjęcia, przynajmniej tej czarnej suni... Quote
Madzik77 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kasiu -jakies fotki, wiek...moze imiona i ruszamy z ogloszeniami Quote
Madzik77 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 REASYMUJĄC: 1.- zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ w DT? 2. - czarny duży pies ze zgierza 3. - czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku, doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;-) 4. - pies którego przwiozła SM w nocy, piękny ast-ciapa ;-) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza.... 5. - astka porzucona w hotelu przez właściciela -"nienajmilsza", dominująca 6. - bullterier -w DT? gdzieś widzałam jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/ Quote
modliszka84 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Madzik77'] 1.- zagłodzona pitbullka red nose ze zgierza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ w DT? 2. - czarny duży pies ze zgierza 3. - czarna suka, który trafiła w ciązy i prawdopodbnie kilka dni potem poroniła w schronisku, doszła już do siebie, jest młoda, towarzyska i na prawdę łagodna. Odważna, skoczna, chętna do zabaw. Radzi sobie na smyczy ;-) 4. - pies którego przwiozła SM w nocy, piękny ast-ciapa ;-) jest razem z ta sunia nie odebrana z hotelu, całkowicie go zdominowała - ma małe rany na pysku, suka nieźle daje mu w kość - niestety brakuje boksów, aby były osobno... Do ludzi wydaje się super, delikatnie bierze samokołyki, ale nie moze wyjść na spacer ze względu na ta sunie - nie jest ona najmilsza.... 5. - astka porzucona w hotelu przez właściciela -"nienajmilsza", dominująca 6. - bullterier -w DT? gdzieś widzałam jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/ 1. pitbullka Czacza - na Dt u Doddy, bardzo łagodna, kochana sunia, towarzyska i bezproblemowa, więcej o niej na wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ kontakt do Doddy: 0501 797 018 mail: adopcjebullowatych@wp.pl 2. czarny amstaf Stefcio Wiek ok 5 lat, bardzo łagodny, towarzyski, dobrze zbudowany, potężny ale dość niski. Trochę ciągnie na smyczy, nieznany stosunek do innych psów. Jest wykastrowany. 3. suczka amstaff Stella Wiek ok 2 lata, wyjątkowo łagodna, kochana i towrzyska sunia, bardzo tęskni za człowiekiem, najchętniej siedziałaby na kolanach i dawała całusy. Mix amstafa z labkiem, można ogłaszać jako niewyrośnięty labek. Jest po sterylizacji. 4. amstaff czarno-biały Semir wiek ok 2-3 lata Łagodny i towarzyski pies, zgodny z suczką, raczej zdominowany przez nią. 5. suczka porzucona w hotelu - Suzi wiek ok 1 rok Suczka na pozór niemiła, ale bardziej straszy. Lubi poszczekać, ale nie jest agresywna. Na smyczy potrafi chodzić, z psami się zgadza ale jest trochę dominująca. Wysterylizowana. Bardzo ładna typowa amstaffka. 6. bullterier Antek wiek ok 2 lata, wykastrowany, przebywa w hoteliku pod Warszawą. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/ zdjecia i opis na wątku Quote
Madzik77 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Psiaki niedlugo będa ogłoszone na Amstaffy.net - Forum Informacyjne o Terrierach Typu Bull - Powered by vBulletin Quote
modliszka84 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Stella Amstaff czy labrador? Cudowna Stella! (548250349) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 oftopikuję, ale tylko częściowo - robię bazarek dla MamyPittbulowej i wrzuciłam tam będący ze mna od lat tajemniczy portrecik bullteriera - i tak sobie pomyślałam, że oprócz sprzedania obrazka ciekawa jestem, czy ktoś rozpozna tego psa - dlatego wrzucam do miłośników rasy. zajrzyjcie - może go znacie?? DLA MIŁOSNIKÓW BULLTERIERÓW -tajemniczy obrazek na rzecz MamyPittbulowej -do 20.02 - Dogomania Forum Quote
kasia14 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Bullowaty, piękny, pręgowany szczeniak...:( Quote
modliszka84 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Semir bardzo pilnie poszukuje domu! Ma jakieś problemy z jelitami, dostaje wyłącznie suchą karmę, mimo tego w kale pojawia się krew. Był odrobaczany, nie je kości ani kaszy, nie wiadomo jaka jest przyczyna i raczej małe szanse na diagnozę w schronisku. Jest bardzo smutny, siedzi i patrzy w jeden punkt, w ogóle nie zwraca uwagi na człowieka. :-( Quote
kasia14 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Semir to bardzo piękny, dostojny pies... strasznie przypadł mi do gustu... oby to nie bylo nic powaznego... zrobić mu allegro? Quote
modliszka84 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='kasia14']Semir to bardzo piękny, dostojny pies... strasznie przypadł mi do gustu... oby to nie bylo nic powaznego... zrobić mu allegro? no można A tu Suzi: Quote
basiagk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Poszukuje chętnego na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej w Tomaszowie Mazowieckim dla 5-miesiecznego mixa amstaffa ktorego mam na DT:modla: Quote
modliszka84 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Stella dziś pojechała do nowego domu :) Zamieszkała w Łodzi :loveu: Duuużo pracy czeka nowego właściciela, bo ona to zywioł! Quote
modliszka84 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Semir bardzo pilnie potrzebuje tymczasu! Ma krew w kale, nie wiedzą co mu jest... Dostaje tylko suchą karmę, był odrobaczany, a czasami krew się pojawia. Jest bardzo zrezygnowany, prawie nie wychodzi z budy...albo siedzi patrząc się w jakiś punkt... Quote
piechcia15 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 to ja zrobie tym naszym amstafowatym bidom allegro :) pozbieram wasze opisu do kupy i akurat będzie ogłoszenie jak ta lala :) zrobię to na dniach ;] Szkoda mi tej naszej czarnej bidy bo nie wiadomo co mu dolega :( biedak strasznie smutny siedzi w tym boksie :( serce sie kraje :( Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 4 marca minely dwa latka jak Bolus zamieszkal u mnie :BIG::cunao::bday::laola::drinking::knajpa::drink1 : poczatki byly trudne ale teraz wiem ze pisane nam bylo przygarnac tego gupolka :diabloti: Bolek okazal sie psem statecznym, spokojnym, ulozonym :diabloti: pamietam jak dzis - na poczatku wogole nie wiedzial co to zabawa z drugim psem, Faza go zaczepiala a on pojecia nie mial czego ta mloda wredota chce od niego :evil_lol: teraz sa nie rozlaczni i to Bolus czesto zacheca Faze do zabawy zachowujac sie przy tym jak nieporadny szczeniak :loveu: Amstaff Bolek juz w nowym domku :smile:)))) i jak tak patrze sobie teraz na fotke robiona pod schroniskiem w Pabianicach to jakis taki chudziutki byl a taki gruby mi sie wtedy wydawal :eviltong: to pewnie przez kontrast przy Fazuli :evil_lol: Quote
Madzik77 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 uDANE ADOPCJE TO MIÓD NA NASZE SERCA!!:multi: Quote
modliszka84 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dostałam maila od Brutuska (Gambita) :loveu: Pani Wanda regularnie przesyła zdjęcia i wieści - takiego domu właśnie chciałabym dla każdego psa! Nie trzeba się prosić o informację czy zdjęcia. Brutusek ma sie bardzo dobrze. Jest bardzo wesołym pieskiem, wesoło merda ogonkiem do innych piesków, po woli wraca do normalności, jest bardzo duża poprawa w jego zachowaniu. Jest bardzo gerzeczny, gdy zostaje sam w domu. Po prostu przyzwyczaił się do tego,że siedzi w domu, gdy jesteśmy w pracy. Czeka i wie,że przyjdziemy, że pójdzie na spacer.Lubi spacerować, dlatego chodzimy z nim na długie spacery, gdy jest tylko okazja i czas pozwoli.Jednak musi mieć w domu codziennie miskę trawy. Dlatego zbieramy trawę nawet w zimie spod śniegu, mamy takie miejsce. Przesyłam Pani parę zdjęć Brucia. Brutus pozdrawia swoje ciocie :loveu:! Quote
kasia14 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale super!:loveu: Rzeczywiście, szkoda, że każdy dom nie jest taki...:shake: A gdzie teraz Brutus mieszka? Quote
kasia14 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 modliszka84 napisał(a):w Krakowie ;) TO w takim razie mu zazdroszczę bo zawsze chciałam tam mieszkać:loveu: Pozdrów od nas jego opiekunów przy najbliższej okazji;) Quote
Recommended Posts