Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ciotki dziś świętujemy :drink1::cunao:

Pisałam kiedyś, żeby trzymać kciuki za Dżoka :cool3: więc chyba dobrze trzymałyście.... bo Dżok właśnie JEDZIE DO SWOJEGO DOMU!

Teraz będzie warszawiakiem :cool3:
Przed odjazdem dał jeszcze popis swoich mozliwości - najpierw prawie mi uciekł z boksu, ale zdązyłam go złapać. Potem oczywiście ciągnął jak parowóz. A na końcu w biurze ledwo z życiem uszedł kot-rezydent :roll: Całe szczęście, że trzymałam go za obrożę i zdążyłam przyprzeć kolanami do podłogi, a kot czmychnął szybko... bo by było po kocie :shake:

Ale poza tym był grzeczny. Siadał na zawołanie, pięknie wskoczył do samochodu, i ... pojechali... :multi:

Posted

modliszka84 napisał(a):
No to ciotki dziś świętujemy :drink1::cunao:

Pisałam kiedyś, żeby trzymać kciuki za Dżoka :cool3: więc chyba dobrze trzymałyście.... bo Dżok właśnie JEDZIE DO SWOJEGO DOMU!

Teraz będzie warszawiakiem :cool3:
Przed odjazdem dał jeszcze popis swoich mozliwości - najpierw prawie mi uciekł z boksu, ale zdązyłam go złapać. Potem oczywiście ciągnął jak parowóz. A na końcu w biurze ledwo z życiem uszedł kot-rezydent :roll: Całe szczęście, że trzymałam go za obrożę i zdążyłam przyprzeć kolanami do podłogi, a kot czmychnął szybko... bo by było po kocie :shake:

Ale poza tym był grzeczny. Siadał na zawołanie, pięknie wskoczył do samochodu, i ... pojechali... :multi:

wreszcie nareszcie :multi::D:lol!::smilecol::laugh2_2::Cool!::cool2::ylsuper::Dog_run::bigcool::kciuki::lilangel::angel::knajpa::cunao::drink1::laola::beerchug::laola:

Posted

wow suuuuuuuuuper !!!:multi::multi::multi::multi:
najpierw Luka, potem Gambit no a teraz Dżok !!!:multi::multi::multi:
idę otworzyć sobie winko i wypiję za Pabianickie bullki, przy okazji za Bolusia i Chillutke :evil_lol:
trzymam kciuki za psiaki które poszły do domków a także za te które na te domki czekają !!!!

Posted

Nie, ten chłopak sie nie odezwał więcej. Dżok zamieszkał u pani, która szukała psa po stracie swojego dalmatyńczyka.

Dżok nazywa się teraz Jack.
Musiał mieszkać w mieszkaniu, bo potrafi się zachować i wie co to kanapa

Posted

oto mail, który dostałam od właścicieli Gambita. Postanowiłam wkleić w całości, bo ja się wzruszyłam czytając go :razz:

Chciałabym krotko wspomieć o piesku, ktory jest u nas.
Okąpaliśmy go, nawet był grzeczny.
Nadaliśmy mu na imię Brutus-reaguje na to imię.
Uczymy go wszystkiego, dławił się na obroży, więc kupiliśmy mu szelki i muszę Pani powiedzieć, że bardzo ładnie chodzi na szelkach.
Chodzimy do weterynarza i leczymy go ponieważ ma chore gardło.
Jest bardzo grzeczny, pilnie słucha co do niego się mowi i jest posłuszny.
Bardzo lubi chodzić na spacery. Boi się tramwaju, samochodów.
Na początku nie umiał zjeść makaronu z watróbką, ale teraz nie ma problemu z jedzeniem, z reguły dostaje ryż z miesem: serce wołowe (bardzo lubi) szponderek wołowy, podudzia z indyka, na razie drobno kroję mu mięso. Lubi rownież kielbaskę,kabanos kński, parowki, szynkę -uwiebia, je nawet chleb z masłem, lubi chrupiącą skorkę. Nie chce natomaiast jeść warzyw-nasz Cezarek poprzedni piesek-amstaf bardzo lubił warzywa i surowe i gotowane.
Cieszymy się, że jest u nas, zapełnil nam pustkę po Cezarku.
Wysylam Pani w kilku e-mailach zdjęcia Brutusa, na razie zrobione telefonem komorkowym, gdy zrobimy zdjęcia aparatem, równiez Pani pośle.
Pozdrawiam

Posted

a mi sie nawet łezka zakręciła mimo ze Gambita nie znałam, to ten usmiech na pychu i to zdjęcie gdzie pan go przytula jest po prostu sensem całej dogomanii dla mnie

Posted

Madzik77 napisał(a):
az serce mi zamrlo z radości
mam nadzieje ze i pozostale uldowate z pabianic spotka takie szczescie :)

a ja wierze w to gleboko bo wszystkie one zasluguja na happy end :razz: