Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Podnosze!! I Do Poniedzialku Sliczne Wy Moje! Quote
Tengusia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wiec i ja podniose Pabianickie bidulki :D Quote
modliszka84 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Jest nowa amstafowato-bokserowata suczka :-( nie mam zdjec bo siedzi w pomieszczeniu, gdzie jest fatalne swiatło i zdjecia nie wychodza Quote
Madzik77 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ktos oddal? Co sie stało? Kurcze takim pieską zimą jest ciezko w schronie ;( Quote
Madzik77 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Quote
basiagk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Uf!!!! Podnieść trzeba! Ale robię to z wielka ochotą! Quote
Madzik77 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kurcze a unich cisza w spr nowych domkow a to takie sliczne psinki!! Quote
modliszka84 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 trzymajcie wszyscy baardzo mocno kciuki... pojawił się płomyczek nadziei dla Dżoka . natknęłam sie dzis w schronisku na chłopaka, który właśnie przyjechać obejrzeć psy i spodobał mu się Dżok. Pani ze schroniska dała mu mój numer tel. ale akurat trafiłam i go spotkałam. Mieszka z dziewczyną w Warszawie, duże mieszkanie w bloku. Dziewczyna jest wetem. MA się zastanowić i przyjedzie za tydzień w piątek... Raaany, Dżok naprawdę jest fajnym psem ,tylko innych psów nie lubi... Ale do ludzi jest łagodny i miły... Oby go wzięli... Mieli wcześniej amstafa z łodzkiego schroniska, ale był po walkach i miał raka krtani... nie dało sie go uratować. Quote
dariaopole Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ojej było by bosko !!! trzymam mocno kciuki !!!!i ciiii by nie zapeszać !!! Quote
modliszka84 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 nie wiem czy tylko tak powiedział, że przyjedzie za tydzień...czy na prawdę. Ale Dżok mu się spodobał, tylko się troche bał jak to będzie z jego oswajaniem w domu. Quote
dariaopole Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 aha no nic , będziemy czekać i kciuki zaciskać !!! Quote
Madzik77 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Modliszka cos jzu wiadomo? bo mnie jzu kciuki bola i nic zrobić nie moge!! jesli sie zdecyduja to ktos jeszcze sprawdzi ten domek? bo tak na slowo wierzyc nie mozna.... Quote
Madzik77 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 halooooo modliszka napisz jakas dobra wiadomosc........... Quote
modliszka84 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 nie ma narazie dobrych wiadomości... chłopak miał przyjechać dopiero w piątek (o ile w ogóle...) natomiast ze złych wiadomości jest taka, że dzisiaj dwóch debili chciało wziąć Dżoka... najprawdopodobniej na walki :angryy: Szukali amstafów albo rottweilery. Nasz rottek (samiec, nie zgadza sie z psami) ma kwarantanne. Uparli się najpierw na niego. Potem zobaczyli Dżoka i koniecznie chcieli go "adoptować". Całe szczęście, że była Patrycja i powiedziała, że po pierwsze pies jest zarezerwowany dla mnie, a po drugie że pies taki jak rottweiler, amstaff itp kosztuje 200-300 zł i najpierw sprawdzamy warunki. Bardzo się krzywili i jeszcze pretensje mieli, że schroniska przepełnione a tyle trzeba zachodu zeby psa wziąć. Czubki jakieś. Nawet samochód zostawili dalej, żeby nie podjeżdżac pod schronisko :cool1: Quote
Madzik77 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ja iwem ze on konkretnei wygladal ale przydaloby si ejak cos jego domek zobaczyc takze! bo to za pieknie brzmi... zreszta co on w tej okolicy robil? Quote
Recommended Posts