clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]odwiedzam pabianickie bublowate ;):loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A ja to zaczynam sie cieszyc ze zadnych nowych bulkow w pabianicach nie przybywa (bo na niebieskim fo ostatnio mnie przerazila ilosc nowych sierotek :( ) Quote
modliszka84 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 zapraszam do adopcji bullków z Pabianic :cool3: po adopcji kończą one tak... : za zdjęciu w Avanti pitbullka Kami ;) z pabianickiego schroniska a teraz modelka z Warszawki Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kolejna... Od tygodnia w schronisku, początkowo przerażona, powoli się oswaja. Łagodna, lubi się przytulać, ale jeszcze trochę nieufna. Ma ok 5-6 lat. I na pewno nie raz rodziła Trzęsie się z zimna i ze strachu.... ZABRANA PRZEZ WŁASCICIELA ODEBRANY PRZEZ WŁASCICIELA Rudy ma ok 7 m-cy. Jest dużym psem, wydaje mi się że któryś z rodziców to musiał być amstaff. Jak każdy szczeniak jest łagodny i wesoły. Towarzyski, ale i grzeczny - ktoś go musiał czegoś uczyć. Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 GAMBIT dzięki allegro ma nowy WSPANIAŁY DOM! http://www.allegro.pl/item248481252_powiedz_jak_pachnie_trawa_bardzo_madry_amstaff.html allegro : 840 wejsc!! [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Spójrz w te smutne psie oczy![/FONT] [FONT=Times New Roman]G A M B I T [/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Courier New, Courier, mono][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]uśmiechnięty pies o smutnych oczach...[/FONT][/FONT] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Gambit ma ok. 5 lat, jest wykastrowany. Budową przypomina amstaffa i tak ja na amstaffa przystało jest ogromną przylepą. Jest łagodny do ludzi, cieszy się na widok każdego, zgadza się także z innymi psami. Wygląda jak wiecznie uśmiechnięty - ale to tylko pozory. W rzeczywistości jest bardzo smutny, zrezygnowany, nie wierzy już chyba w to że może mieć dom... mieć swojego człowieka ktorego bedzie mogł strzec i kochać, człoweka do którego zawsze będzie mógł sie wtulić i poczuć jego ciepło i miłość...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Gambit zna podstawowe komendy, potrafi podać łapę, usiąść, itp....[/FONT][FONT=Times New Roman]Byle tylko ktoś się nim zainteresował.[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5]Ma jedną wadę - potrafi przeskoczyć wysoki płot i lubi uciekać. Dlatego najlepiej gdyby zamieszkał w mieszkaniu. Nie nadaje sie raczej do domu z ogrodem - bo może sie podkopać i uciec . Ale cieplutkie mieszkanko i mądry właściciel - jak najbardziej! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Gambit w schronisku jest już od kilku lat... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Właściwie ponad połowę swego życia spędził w ciasnym boksie o powierzchni 4 metrów kwadratowych.... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo proszę o dom![/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę pomóż mu z dnia na dzień jego oczka przygasają[/FONT] [FONT=Times New Roman]...w jego oczach gasnie iskierka nadzieji na lepsze jutro...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chciałby wreszcie móc dotknąć i powąchać trawy... [/FONT] [FONT=Times New Roman]...której nie [/FONT][FONT=Times New Roman]czuł od kilku lat...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Zastrzegam prawo do wyboru właściciela dla psa! Oferty nie uzgodnione telefonicznie będa usuwane. Celem aukcji jest znalzienie dobrego domu dla Psa.[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=6]tel. 0 603 046 770[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=6]aga.s1984@gmail.com[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=7][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]NIE MÓW NIE! [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]OKAŻ SERCE [/FONT] [FONT=Times New Roman]A MIŁOŚĆ Z NIEGO PŁYNĄCA WRÓCI DO CIEBIE W ZDWOJONEJ SILE!![/FONT] [/FONT] Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sunia ma juz swojego człowieka! Luka to młoda około 2-letnia suczka. Jest łagodna do ludzi, zgadza się z innymi psami. [FONT=Verdana]W schronisku przebywa już od roku, bardzo źle to znosi. Tęskni za człowiekiem, chciałaby mieć wreszcie swój dom. [/FONT] [FONT=Verdana]Nie jest tutaj zbyt szczekliwa czy hałasliwa, jest raczej spokojną suczką.[/FONT] [FONT=Verdana]Luka jest bardszo smutna, nie chce wychodzić z budy, zrezygnowała już i nie wierzy, że coś lub ktoś moze odmienić jej życie.[/FONT] [FONT=Verdana]Proszę pokaż tej suczce, że człowiek może kochać.... [/FONT] [FONT=Verdana]To bardzo pilne, bo zima dla niej w schronisku to wyrok śmierci![/FONT] Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dżok ma ok 6 lat, w schronisku przebywa od prawie roku. Jest wykastrowany.[FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Dżok jest miłym, łagodnym psem. Mimo swojego wieku, ma dobrą kondycję, jest zdrowy, żywiołowy i silny. Ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie, zna podstawowe komendy. Na spacerze nie zwraca uwagi na inne psy. W boksie w schronisku jednak z psami-samcami sie nie zgadza. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]Dżok szuka odpowiedzialnego domu. Już strasznie długo przebywa w schronisku, zamknięty w małym, ciasnym boksie. Do obcych jest nieufny, ale wystarczyła chwila i już zadowolony szedł na spacer z osobą, którą pierwszy raz widział. Osoby które zna bardzo lubi, ciągle chciałby być głaskany. Bardzo potrzebuje domu, marnieje w schronisku...[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czy został wyrzucony z samochodu? Czy uciekł i nikt go nie szuka? Czy ktos się go po prostu pozbył? Tego się nie dowiemy. Tak samo jak tego, co przeżywał ten pies biegając między samochodami na ruchliwej trasie. Głód, zimno, strach... To cud, że nie skończył pod kołami samochodu... Cudem było także to, że nagle na jego drodze pojawiła się jego wybawicielka. Udało się psa złapać i zabrać do samochodu. I tu zaczyna się jego nowe życie. Ale czy lepsze? Pies trafił do schroniska dla bezdomnych zwierząt. Jest bardzo zaniedbany, wychudzony, ma ślady pogryzienia na głowie. Może miec około 5-6 lat. Do człowieka jest bardzo ufny i przyjazny. Nie boi się ludzi, pieknie jeździ samochodem i chodzi na smyczy. Jest wygłodzony i zmęczony. Schronisko to nie jest jednak miejsce, w którym moze dojść do siebie. To tylko przytułek dla takich jak on - niechcianych i niekochanych psów... Szukamy ludzi dobrej woli., którzy zechcą dać boksiowi nowe życie i podarują mu dom. Pies powinien jak najszybciej opuścić schronisko, zostać zabrany do hoteliku lub kliniki. Na to potrzebne są jednak spore nakłady finansowe... [SIZE=5]W sprawie adopcji proszę o kontakt pod numerem tel 0603 046 770 Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dexter to jeszcze dziecko właściwie, ma ok 1,5 roku, od wakacji w schronie... łagodny do ludzi i psów... może w poniedziałek będe miała ładniejsze zdjęcia kogo moge poprosic o zrobienie banerku z przeniesieniem na ta sronke?? Quote
dariaopole Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ale dziewczyny szalejecie !!! super !!! wiem , że Puchatek robi ładne bannerki, ja nie umiem :oops: Quote
Madzik77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jestem tu nowa, mam odszukać Puchatka i poprosic?? Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Madzik77']Jestem tu nowa, mam odszukać Puchatka i poprosic?? tutaj jest link do stronki gdzie się wypowiada Puchatek , kliknij na niego i wyślij mu pw z prośbą o zrobienie bannerku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53116&highlight=jarkan&page=78 Quote
Puchatek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Banerki dla Bullków z Pabianic :-) Hasełko na banerkach mogę zmienić jeśli macie lepszy pomysł: Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dziękujemy Puchatku za bannerki - to ja Cie poleciłam i mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe :diabloti: odświeżyłam ogłoszenia pabianickich bullków. Ogłaszam : Lukę, Gambita, Bruna i czarnego spanielka na : euroanimal, ale gratka, 4łapy i darmowe ogłoszenia. Quote
modliszka84 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='dariaopole']dziękujemy Puchatku za bannerki - to ja Cie poleciłam i mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe :diabloti: odświeżyłam ogłoszenia pabianickich bullków. Ogłaszam : Lukę, Gambita, Bruna i czarnego spanielka na : euroanimal, ale gratka, 4łapy i darmowe ogłoszenia.[/quote] Daria - czarny spanielkowaty juz w domku :loveu: Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='modliszka84']Daria - czarny spanielkowaty juz w domku :loveu:[/quote] ooo to ja nie w temacie :oops: już kasuję jego ogłoszenia :) Quote
modliszka84 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='dariaopole']ooo to ja nie w temacie :oops: już kasuję jego ogłoszenia :)[/quote] nie martw sie, dzis dopiero po poludniu zostal adoptowany ;) Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='modliszka84']nie martw sie, dzis dopiero po poludniu zostal adoptowany ;)[/quote] aha to super !! postaram się też pogłaszać Lolę ale nie dziś bo padam już na pysk Quote
Puchatek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='dariaopole']dziękujemy Puchatku za bannerki - to ja Cie poleciłam i mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe :diabloti:[/quote] Oczywiście że nie :-) Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 DZIEKUJE PUCHATKU!! BAAARDZO DZIEKUJĘ!! <buziaczek> Quote
Recommended Posts