dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 chyba możesz skopiować !!! albo poczekajmy na modliszkę ?? a twój bandog jest cudny bo oglądałam jego zdjęcia na twoim wątku :cool3: moje psy tez mixiory i jestem z nich bardzo dumna :loveu: Quote
ruda76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dariaopole napisał(a): moje psy tez mixiory i jestem z nich bardzo dumna :loveu: Daria nikt nie neguje posiadania mixów przy okresleniu rasowy=rodowodowy. Co innego posiadac psa mixa lub bez rodowodu wzietego ze schroniska czy innej sytuacji a coś innego świadomie kupować szczenię w pseudohodowli tym samym napędzając ludziom kasę.;) Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ruda76 napisał(a):Daria nikt nie neguje posiadania mixów przy okresleniu rasowy=rodowodowy. Co innego posiadac psa mixa lub bez rodowodu wzietego ze schroniska czy innej sytuacji a coś innego świadomie kupować szczenię w pseudohodowli tym samym napędzając ludziom kasę.;) nie no oczywiście ruda, zgadzam się z Tobą w 100% Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dariaopole napisał(a):chyba możesz skopiować !!! albo poczekajmy na modliszkę ?? a twój bandog jest cudny bo oglądałam jego zdjęcia na twoim wątku :cool3: moje psy tez mixiory i jestem z nich bardzo dumna :loveu: dziękuję w imieniu mojego bandosia :oops::oops::oops: no to czekam na modliszke, jak jest w allegro obeznana- ja nie wystawiałam jeszcze aukcji z psami :oops::oops::oops: zawsze zlecam to profesjonalistom :cool1: ale jakby coś ... ruda76 napisał(a):Daria nikt nie neguje posiadania mixów przy okresleniu rasowy=rodowodowy. Co innego posiadac psa mixa lub bez rodowodu wzietego ze schroniska czy innej sytuacji a coś innego świadomie kupować szczenię w pseudohodowli tym samym napędzając ludziom kasę.;) no... ja tam słyszałam zarzuty w moim kierunku- ogólnie o samą RASĘ chodziło- BANDOG, ale TU nie będę rozwijać tego tematu. TU podnoszę przystojniaka :loveu: fafluśnego... i inne bublowate ;) Quote
ruda76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clacwork to zupełnie nie dotyczy Twojej rasy. Ale jak pisałas nie bedziemy się rozwijac w tym temacie;) Quote
modliszka84 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 kopiujcie wszytsko co chcecie, podawajcie moj numer gdzie sie da... (0603046770) i nie pytac sie mnie o takie rzeczy - brac co sie chce ;) ===== zagineła mi dzis nad ranem kotka cięzarna szylkretka... od rana chodze jej szukac. kotka miała w sobote jechac do domu do warszawy :placz: ja sie wykoncze.... wyskoczyła prawdopodobnie przez przymkniety lufcik :placz: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 rozumiem że allegro nadal nie wystawione??? mam wystawiać.....:roll: Quote
dariaopole Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pabianice przypominają o swoim istnieniu :razz: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bullki pokażcie sie wszystkim na górze !!! Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hmmm proponuje zaktualizowac troszke watek naszych pabianickich bullkow :roll: kto znalazl juz domek a kto nadal go szuka :???: kto ma allegro a kto jeszcze nie :???: ... bo szczerze powiem ze po tych tygodniowych wakacjach nie umie sie w tym wszystkim odnalezc :ices_bla: :splat: :oops2: :Help_2: Quote
modliszka84 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Juz się robi :user: Amstafowo-bullowate psiaki w schronie to: 1 - GAMBIT ma ok 5 lat, wykastrowany, zgodny z psami, łagodny do ludzi. Przylepa...wygląda jak wiecznie uśmiechnięty. Ma jedną wadę - wszędzie szuka drogi ucieczki, kilka razy uciekał ze schroiniska, chyba dwa razy był adoptowany - uciekał z nowego domu (chociaz jak dla mnie był wystarczająco dobrze pilnowany, a pewnie tylko pozostawiony samemu sobie na podwórzu :cool1: ). Nie nadaje sie raczej do domu z ogrodem - bo moze sie podkopywać. Ale cieplutkie mieszkanko i mądry właściciel - jak najbardziej! Razem w schronisku od kilku lat. 2 - MOLY ma ok 2 lata, w schronisku przebywa równy rok. Dużo szczeka, ale tylko udaje groźną. Zgadza się z psami, obcych straszy swoim szczekaniem, ale tak naprawdę jest łagodną suczką. 3 - BRUNO - Mix amstafa - być moze ma cos z tosy, bulmastifa (?) Pies ok 5 lat, w schronisku od ponad pół roku, jego sytuacja długi czas była niewyjaśniona, bo to "dowód w sprawie" - facet poszedł do kryminału. Teraz jest juz do adopcji, jest wykastrowany. Jest miłym, spokojnym i zrównoważonym psem, łagodny dla ludzi i psów. 4 - LUKA ok 2,5 roku, w schronisku od grudnia 2006. Bardzo miła, spokojna i łagodna sunia. Raz adoptowana, po kilku dniach oddana. Przy6jacielska, spragniona pieszczot, kochana. 5 - DżOK ma ok 6 lat, łagodny dla ludzi, na spacerze na inne psy uwagi nie zwraca, ale w boksie owszem. ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Zna podstawowe komendy. Jest miły dla ludzi, ale nie jest raczej typem pieszczocha, ma swój charakterek. Na spacerze idzie ładnie, nie wyrywa się. W boksie jest bardzo niewyżyty, że demoluje swoją budę z nudów. BARDZO PILNE! 6 - młody piesek ok 1,5 roku, sympatyczny i miły, zgadza sie z innymi psami. Ma cięte uszy :cool1: Pies energiczny, bardzo rwie sie do ludzi, w boksie grzeczny i smutny. Quote
modliszka84 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 allegro ma tylko Dżok i Luka chyba ze ciotki inne wystawiały jeszcze któregoś :p Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gambit juz na allegro ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220717969 Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 i jeszcze allegro dla Bruna http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220726293 ;) jutro bedzie ciag dalszy ... :user: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Tengusia nam się rozszalała :evil_lol: ja porobiłam chłopakom ogłoszenia na kilku portalach więc domek znaleźć się musi !!!! Quote
dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a co tu taka cisza ???? Pabianice pokażcie się wszystkim na pierwszej !!! Quote
dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ano nic się nie zmienia....nic nie dzieje.....domków jak nie było tak nie ma :shake: Quote
basiagk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kurde gdzie te domki, muszą gdzieś byc , no!!!!!! Quote
modliszka84 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 zaraz dam nowe foty Gambita. To jest naprawde cuuudowny psiak :loveu: Grzeczny, spokojny, przytulasty. Wcale nie jest bardzo skundlony. MA piekna duuża głowe i klatę, że hoho. :razz: Komus by tu pasował kolorystycznie :eviltong: Quote
modliszka84 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 no to lecimy z fotkami :loveu: tylko prosze sie nie pchac, kolejke o Gambita ustawiać i nie bić sie:razz: Quote
Recommended Posts