Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modliszka chyba nie trafila na watek dogo wiec moze ja przekleje z niebieskiego fo :oops:

no więc po Banjo faktycznie wczoraj przyjechał ten jego tymczasowy opiekun (no bo właściciel to zagranicą ponoć). Psa odebrał. Mieszkaja oni w Zgierzu, stąd pewnie nie wiedział że przyjeżdżają do nas takze zgierskie psy.
Pies znalazł się w schronie, bo zwiał jego matce - nie wiem czy na spacerze czy wymknąłsie przez bramę (bo oni chyba z domu jednorodzinnym mieszkają).

Czyli chyba mozna sie cieszyc... Mam tylko nadzieję ze będą go leczyc...

Posted

no tak jak pisała Tengusia :oops: Banjo juz w swoim domku.
To było jednak tak, że psem opiekowała sie matka właściciela i on jej uciekł. I dopiero gdzies w internecie znalazł go kolega właściciela i tym sposobem pies trafił z powrotem do domu. Z jego relacji Banjo miał zmiany nowotworowe na skórze + zmiany pasożytnicze... i że staly był leczony.
Tak więc myślę, że bedzie leczony nadal!

Posted

Hooopamy do gory :laola: ja tez za upalami nie przepadam a moje bestyjki w dzien zachowuja sie jak dwa aniolki :diabloti: dopiero wieczorem zaczynaja sie zabawy :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
ooo tak , całymi dniami śpimy a w nocy i nad ranem "wyprawiamy dziwolągi" (jak mawiał kiedyś mój trzyletni bratanek ;))

A u Pabianickich bullków nic nowego ???

wyprawiamy dziwolągi :lol: :lol: :lol: ... moja Faza wlasnie dreczy Bolka :razz: biedny chce polezec na podlodze bo mu goraco a ona skacze na niego z lozka :evil_lol: :diabloti: