Tengusia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Modliszka koniecznie trzeba cos wymyslec :-( przeciez on jest taki piekny :loveu: A chca go uspic ze wzgledu na chorobe :???: jesli tak to moze zrobmy zrzutke i moze mozna by go wziasc do weterynarza poza schroniskiem :roll: ale dac znac Doddy moze ona na SGGW ma jakies miejsce :roll: Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hmmmm kurcze nie wiem co robić, może zrzutka jakaś na hotel, weta . nie wiem , nie mam pojęcia ale nie można tego tak zostawić !! Quote
modliszka84 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Tengusia - tak ze względu na chorobe, bo nic nie przechodzi mu a moze pozarazac inne psy :-( Doddy na niebieskim fo pisała ze pomysli nad miesjcem jakims na sggw czy gdzies.... Ja tez nie wiem co robic... Mam jeszcze od Olgi namiar na wetke z łodzi, musze zadzwonic i zapytac sie. Tylko ze co potem z nim zrobic gdy juz bedzie powiedzmy wyleczony...? Kurcze, zawsze sie boje brac na siebie taka odpowiedzialnosc:roll: Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ahhh Modliszka rozumiem Cie w 100 % , kurcze jakby był w zanadrzu jakiś domek tymczasowy chociaż !! No chyba że hotelik i wielkie kombinowanie kasy przynajmniej aż wyzdrowieje choć nie wiadomo ile to będzie trwać , jak już będzie wyleczony i nie będzie domu to najwyżej wróci :placz: no bo co tu innego zrobic?? Quote
modliszka84 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Doddy jak zwykle niezastąpiona :modla: Na niebieskim fo napisała, że jutro bedzie rozmawiac z 2 lecznicami ze szpitalami w Łodzi, czy maja mozliwosc przyjęcia takiego psa. A jakby co to alternatywe tez mam juz :loveu: To co - chyba mozna zaczynac zbiórke :cool3: Aha, na niebieskim zostal ochrzczony jako Banjo :loveu: Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ja na początek mogę przelać 20 zł w poniedziałek tylko proszę o numer konta Quote
Tengusia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=194994618 Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 bullki bidulki zapraszam na spacer na pierwszą ! Quote
basiagk Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Tengusia napisał(a):Podnosze bidulki :laola: Ja też :p:p:p Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Teraz ja podnoszę , w końcu mam dostęp do neta !! Quote
basiagk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 basiagk napisał(a):....i jeszcze jeden..... ...i jeszcze raz :lol: Quote
modliszka84 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 słuchajcie, zadna lecznica w Łodzi nie chce przyjac Banjo na leczenie - Doddy dzis obdzwonila wszytskie... Jedyna deska raturnku to jedna lecznica, z której kierownikiem ma Doddy jutro rozmawiac... No i alternatywa, ze Banjo pojedzie do fundacji Medor w Zgierzu, ale nie ma tam weta na stale, musialby byc leczony w którejs z lecznic - czyli konieczne czeste wizyty u weta... :roll: Chyba ze Doddy ma jeszcze jakis plan... :roll: Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ożesz kurcze niedobrze :shake: czemu ludzie są tacy bezsilni ?? Quote
modliszka84 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 no i ostatnia lecznica w Łodzi tez odmówiła... :shake: Quote
Tengusia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 I ja rowniez podnosze :laola: modliszka napisz co z Banjo :???: czytalam ze znalazl sie "wlasciciel", to dobrze ale czy wiadomo dlaczego psiak znalazl sie w schronisku :???: i wogole czy ten gosciu udzielil jakiegos wyjasnienia :???: Quote
Recommended Posts