bety Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Opole 27-28.IV.2013 (CACIB) Sędzia: Hana Blatonova (Czechy) PSY Klasa młodzieży: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) Klasa pośrednia: Molnarvolgyi MEMORIAL DAY Klasa otwarta: Dayami's ILLICIT AFFAIR (Wlk. Bryt.) Maroteam TIFOON QIRAK MY HAPPINESS Interrinus HAMER Furia SUKI Klasa szczeniąt: JAGA Furia JULA Furia Molnarvolgyi TALLAHASSEE Klasa młodzieży: Meiho PERFECT STORM (Wlk. Bryt.) Klasa pośrednia: DESIRE Volturnus Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance RED ROZENE (Niemcy) FLO Furia Pzdr Quote
bety Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Opole 27-28.IV.2013 (CACIB) Sędzia: Hana Blatonova (Czechy) PSY Klasa młodzieży: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Molnarvolgyi MEMORIAL DAY - V1, CWC, CACIB, Zwyc., BOB Klasa otwarta: Dayami's ILLICIT AFFAIR (Wlk. Bryt.) - V3 Maroteam TIFOON - V1, CWC, res.CACIB QIRAK MY HAPPINESS Interrinus - bdb4 HAMER Furia - V2 SUKI Klasa szczeniąt: JAGA Furia - wo3 JULA Furia - wo2 Molnarvolgyi TALLAHASSEE - wo1, NSzwR Klasa młodzieży: Meiho PERFECT STORM (Wlk. Bryt.) - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: DESIRE Volturnus - V1, CWC, res.CACIB Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance RED ROZENE (Niemcy) - nb FLO Furia - V1, CWC, CACIB, Zwyc. Sprawdźcie czy się zgadza, bo mam wyniki po nr kat. - więc dopasowałam alfabetycznie do nr i nie wiem czy się zgadza z katalogiem. Dobrej duszyczce dziękuję za tablicę z wynikami. :) Pzdr Quote
kira Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='bety']Opole 27-28.IV.2013 (CACIB) Sędzia: Hana Blatonova (Czechy) PSY Klasa młodzieży: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) - V1, Zw.Mł. ( Ukończył Młodzieżowy Championat Polski :) ) Klasa pośrednia: Molnarvolgyi MEMORIAL DAY - V1, CWC, CACIB, Zwyc., BOB Klasa otwarta: Dayami's ILLICIT AFFAIR (Wlk. Bryt.) - V3 Maroteam TIFOON - V1, CWC, res.CACIB QIRAK MY HAPPINESS Interrinus - bdb4 HAMER Furia - V2 SUKI Klasa szczeniąt: JAGA Furia - wo3 JULA Furia - wo2 Molnarvolgyi TALLAHASSEE - wo1, NSzwR. BIS PUPPY 4 Klasa młodzieży: Meiho PERFECT STORM (Wlk. Bryt.) - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: DESIRE Volturnus - V1, CWC, res.CACIB Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance RED ROZENE (Niemcy) - nb FLO Furia - V1, CWC, CACIB, Zwyc. Sprawdźcie czy się zgadza, bo mam wyniki po nr kat. - więc dopasowałam alfabetycznie do nr i nie wiem czy się zgadza z katalogiem. Dobrej duszyczce dziękuję za tablicę z wynikami. :) Pzdr Pozdrawiam Quote
Emiko Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Roba Rave zajęła trzecie miejsce na BISie Juniorów Quote
bety Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Emiko']Roba Rave zajęła trzecie miejsce na BISie Juniorów Nie zgadza się to z oficjalnymi wynikami - żaden amerykaniec nie stanął na pudle juniora. Dodatkowe zdjęcia dzięki hodowli "PRZECHODZKA PRERIA" Pzdr Quote
Emiko Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 bety napisał(a):Nie zgadza się to z oficjalnymi wynikami - żaden amerykaniec nie stanął na pudle juniora. Pzdr Zgadza się, zaćmienie było ;) Quote
Recommended Posts