Toska Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :loveu: Rudaskowy uśmiech mnie zauroczył całkowicie :lol: aż się samemu chce uśmiechać patrząc na niego :lol: komu takiego pieska , komu ? Quote
Asia_M Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Rudasek pięknie wygląda!!! Coraz lepiej - widać, że dochodzi do zdrowia:multi: Trzymajmy mocno kciuki za zdrówko maluszka i za domeczek, który musi się przecież znaleźć! Quote
Asia_M Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Do wszystkich, którzy opiekują się Rudaskiem : KOCHAM WAS i dziękuję za to, co robicie! To niesamowite jak wyprowadziliście tego psiaka z nędzy! Jak On się zmienił! Jak ślicznie teraz wygląda!!! A to wszystko dzięki WAM i Waszej pracy!!! Rudasku jesteś piękny i kochany!!! - Zasługujesz na wspaniały, cudowny domek! Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Asia_M napisał(a):Do wszystkich, którzy opiekują się Rudaskiem : KOCHAM WAS i dziękuję za to, co robicie! To niesamowite jak wyprowadziliście tego psiaka z nędzy! Jak On się zmienił! Jak ślicznie teraz wygląda!!! A to wszystko dzięki WAM i Waszej pracy!!! Rudasku jesteś piękny i kochany!!! - Zasługujesz na wspaniały, cudowny domek! Asiu my ciebie tez kochamy ! :loveu: Quote
Asia_M Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 matusz5 napisał(a):Asiu my ciebie tez kochamy ! :loveu: No! Mam nadzieję!!!:cool3: :D :D :D Quote
Asia_M Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Rudasek pięknieje w oczach :):loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Nawet mówiłam mu to w sobotę....że taki sie sliczny zrobił aż nie do wiary.... cudny....mój Skarb kolejny....uśmiechnięty :calus: Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 ...I NASZE SZCZĘSCIE RUDASKOWE ....NA WCZORAJSZYM SPACERKU....jak zwykle usmiechnięty..... kto pokocha Rudaska....on tak wiele już wycierpiał.. Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 Quote
martik b Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Rudasku zdrowiejesz a domku nie ma :( kto pokocha Rudaska uśmiechniętego, słodkiego :loveu: Quote
Evelin Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Patrzę i oczom własnym nie wierzę...Piękny Rudi.... No ostródziacy (no dobrze Matusz wiem ,że Ty Ostródzianin jesteś:diabloti: ) prawdziwych cudów dokonujecie.. No to Rudi pokaż się sierściuchu kochany... Quote
Matusz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Evelin']Patrzę i oczom własnym nie wierzę...Piękny Rudi.... No ostródziacy (no dobrze Matusz wiem ,że Ty Ostródzianin jesteś:diabloti: ) prawdziwych cudów dokonujecie.. No to Rudi pokaż się sierściuchu kochany... noooooooo:eviltong::diabloti: Quote
Toska Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :loveu: Rudasek :loveu: ze swoim cudnym uśmiechem powinien był już dawno podbić czyjeś serce ! a tu nic :shake: klapa :-( domku jak nie było , tak nie ma ...... Rudasek w górę !!! Quote
Aga_Mazury Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Rudasek był dzisiaj na spacerku. Poprzytulałam go, wycałowałam...nakarmiłam kiełbaską... on jest naprawdę Kochany dla ludzi...uwielbia się przytulać... Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Rudasek na wczorajszym spacerku !! Kto pokocha tego wspaniałego psa?? Quote
neverend Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jakie śliczne zdjęcia...Oddają w pełni radość życia Rudaska i to jak bardzo chce i potrzebuje być kochany....Oby się poszczęściło!!! Quote
Asia_M Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Rudasku przystojniczku, hopkaj na pierwszą!!! Quote
Aga_Mazury Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 RudSEK PODOBNO ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA WYBIEG Z INNYMI PSAMI.... strasznie mi trudno sobie to wyobrazić jak on się dogada z nimi...:cool3: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 i koniec spacerków :-(:-( tak jak i twoja crazy tez przeniesiona... Quote
Evelin Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='matusz5']i koniec spacerków :-(:-( ?????? dlaczego koniec? Czy dobrze myślę,że dlatego,że jest z innymi psami i wszystkie trzeba wyprowadzać,żeby zapobiec wybuchom zazdrości (tzn zagryzieniom:shake: )? To niedobrze....A on z pieskami czy suczkami siedzi?Chyba między suczkami byłby bardziej bezpieczny (???)... Quote
Recommended Posts