Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Odeślij więc Mateusz,może tam chociaz bransoletka pójdzie.
Dzięki,że na Ciebie Mateusz zawsze można liczyc!
Waldek

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

waldi481 napisał(a):
Odeślij więc Mateusz,może tam chociaz bransoletka pójdzie.
Dzięki,że na Ciebie Mateusz zawsze można liczyc!
Waldek

jutro wyślę, jak dostane adres od Eszy ;) zaraz napisze do niej PW :)

Posted

Tak jak pisałam wcześniej...niestety węzły chłonne sa powiększone....zalecane dodatkowo jest podawanie ( i tu zabijcie mnie nie pamiętam czego...kilka specyfików ...poprosiłam, że skoro zalecane to żeby podawać)....czyli generalnie póki co....nie jest zbyt optymistycznie...

ale humor Rudasek ma...i to narazie mnie najbardziej cieszy, że dobrze się czuje...a co będzie "za chwilę" to...czas pokaże

Posted

Niestety zamówiona pasta na apetyt nie przyszła :( i przez conajmniej około miesiąc będzie niedostępna....

no nic będziemy sobie radzić inaczej....natomiast karma mokra w puszce specjalnie dla Rudaska i dla Fresci jest....

jutro mam nadzieję, że będą zajadać z apetytem :)

Posted

Trzeba wyczaić co najbardziej Rudaskowi smakuje i to mu wciskać - nawet jak to będzie jakaś droga kiełbacha ;). Uzbieramy jakoś kaskę. Mam kilka rzeczy do sprzedania.

Posted

ja też mam nadzieję, proszę ucałować ode mnie Rudaska, Fresce, Julka, Gałka, Marcela, Łatkę, no i wszystkie których jeszcze nie wymieniłem

już za tydzień będę w schronisku ;) bo nie jedziemy na wycieczkę...

Posted

matusz5 napisał(a):
ja też mam nadzieję, proszę ucałować ode mnie Rudaska, Fresce, Julka, Gałka, Marcela, Łatkę, no i wszystkie których jeszcze nie wymieniłem

już za tydzień będę w schronisku ;) bo nie jedziemy na wycieczkę...

ale Ci się udało, co Matuszko???

Posted

Asia_M napisał(a):
Trzeba wyczaić co najbardziej Rudaskowi smakuje i to mu wciskać - nawet jak to będzie jakaś droga kiełbacha ;). Uzbieramy jakoś kaskę. Mam kilka rzeczy do sprzedania.

Kochana choćby najdroższa szyneczka :)

Taką swego czasu nosilismy dla Papusia...i dla Julka...póki nie zauważyłam, że Julek to wcale nie taki dziadziulek...
dla Papusia była szyneczka co sobota...

więc aby tylko Rudasek chciał jeść cokolwiek ...będzie to dostawał :)

*** przyszły kolejne faktury ze szpitala z Olsztyna do zapłacenia za operację i pobyt w szpitalu...na ponad 400 zł

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Kochana choćby najdroższa szyneczka :)

Taką swego czasu nosilismy dla Papusia...i dla Julka...póki nie zauważyłam, że Julek to wcale nie taki dziadziulek...
dla Papusia była szyneczka co sobota...

więc aby tylko Rudasek chciał jeść cokolwiek ...będzie to dostawał :)

*** przyszły kolejne faktury ze szpitala z Olsztyna do zapłacenia za operację i pobyt w szpitalu...na ponad 400 zł

No właśnie, jak zobaczyłam filmik z Julkiem na którym przebiera łapeczkami i wyrywa trawę to stwierdziłam, że on nie jest takim znowu dziadziem jak go wszyscy malują:lol: Chłopak się zdemaskował i już nie dostaje drogiej szyneczki, hihi :) No ale może jego Pańciowstwo będzie mu takową kupować:lol:

W tym tygodniu na pewno przeleję coś na Rudaska. Czy będzie miał jeszcze cegiełki na Allegro?
Mam kilka rzeczy do sprzedania i nie wiem czy mam je sama wystawić czy na przykład przesłać do osoby, która robi aukcje dla AFN?

Posted

Tyle Wam opowiadałam o jego uśmiechu a dzisiaj piekniej się uśmiechaj niz wcześniej.....naprawdę to niesamowite...jak jest zadowolony to "wywala zęby"...pięknie to wygląda...

i wiecie co????????

zjadł dzisiaj ode mnie kiełbasę...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

niestety dzis odkryliśmy kolejnego psiaka, który jest wnętrem i rozpoczynają się u niego zmiany :( nasz Kamis :(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Rudasek odzyskał w pełni apetyt...je jakby nigdy nie jadł ;)....mam nadzieję, że to dobry zwiastun....

bardzo sie ciesze ;)

Posted

Witam :)
Donoszę, że paczuszkę od Matuszka dostałam. Widokówki wystawiłam wczoraj i już są pierwsze licytacje, a sporo ludzi obserwuje (mam nadzieję, że zalicytują). Monety i bransoletkę wystawie w poniedziałek, bo na weekend nie ma sensu.
Proszę w moim imieniu potarmosić Rudaska i ucałować w to roześmiane pysio :D