Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Aga,a jakie sa rokowania w jego przypadku?Na co ew.nowy opiekun powinien się nastwic?Tak ssobie pomyślałem,że Sylwia może się obawia,że rokowania nie są pomyslne,a przy jej naprawdę ogromnej wrażliwości może ona sie boi
waldi481

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

waldi481 napisał(a):
Aga,a jakie sa rokowania w jego przypadku?Na co ew.nowy opiekun powinien się nastwic?Tak ssobie pomyślałem,że Sylwia może się obawia,że rokowania nie są pomyslne,a przy jej naprawdę ogromnej wrażliwości może ona sie boi
waldi481

to co urosło Rudaskowi było jak wiadomo już dośc zaawansowane....
po operacji pytaliśmy o przerzuty i rokowania....według lekarzy były dośc dobre....nie powinno być przerzutów...ale czasami nie jest tak jak być powinno lub nie powinno...jednak JESTEŚMY DOBREJ MYŚLI.....
najwazniejsze, że Rudasek znów się śmieje a robi to wyjątkowo uroczo...podwija mu się cała warga górna i wszystkie zęby są na wierzchu...można by pomysleć, że straszy...a on tak się uśmiecha...pierwszy raz widzę taki uśmiech u psa....przeuroczy...

niestety z tym apetytem nadal słabiutko....jak się nad nim postoi i pokarmi z ręki to odrobinę przełknie...i to mi spędza sen z powiek bo powinien jeść żeby dojśc do siebie....a on nie chce :shake:

Posted

Rudasek nadal mocno marudzi przy jedzeniu....najzwyczajniej w świeci trzeba się nad nim "popieścić" ...dać z ręki i wtedy on dla sprawienia chyba przyjemności zje...

mordula nasza Kochana....jutro się do mnie uśmiechniesz...mam nadzieję :)

Guest Elżbieta481
Posted

Mam pytanie dot.Rudaska:czy pieniądze dla niego musza być wpłacane na AFN czy jest osoba,której bezpośrednio moznaby wpłacać?Ludzie pytają oto..
waldi481

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Rudasek nadal mocno marudzi przy jedzeniu....najzwyczajniej w świeci trzeba się nad nim "popieścić" ...dać z ręki i wtedy on dla sprawienia chyba przyjemności zje...

No kochany jest..miejmy nadzieję, że mu się poprawi z tym apetytem...może Go coś boleć po tej operacji i ma mały przez to apetyt..Rudasku ciotka Aga Ci pyszny rosołek ugotuje lub inną wspaniałość.. to zjesz ładnie prawda:cool3:

Posted

już mu gotowałam martik...i watróbkę i rosołek...i coś nie bardzo...

niestety wieści sa średnio pomyślne...Rudasek ma powiększone węzły....a wiadomo co to prawdopodobnie oznacza :(

do tego potrzebujemy wykupić mu trochę leków....a on nawet badań, operacji i szpitalu nie ma jeszcze opłaconego....

bardzo prosimy o jakies wsparcie dla Rudaska....

:modla:

zdjęcia wklei marta jak da radę

Guest Elżbieta481
Posted

Z naszego bazarku będzie 50 zł..Chcielismy zamknąć go prędzej,ale słusznie zwrócono uwagę,żeby czekac do końca to czekamy..
Może będa jeszcze jakies pieniądze z bazarku który miał wystawić Mateusz jak tylko dogomania zacznie dobrze działać..
Aga,daj odpowiedz na pytanie wczesniej zadane prosimy..
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Mam pytanie dot.Rudaska:czy pieniądze dla niego musza być wpłacane na AFN czy jest osoba,której bezpośrednio moznaby wpłacać?Ludzie pytają oto..
waldi481

a widzisz sorki....już odpowiadam...

Rudasek jest pod opieką AFN-u więc na AFN...

Posted

Przepraszam, że jeszcze nie zrobiłem bazarków dla Rudaska , dzisiaj to zrobię i linki wstawię tutaj na wątek

waldi mam pytanie, jaka ma być cena wywoławcza tej bransoletki, tego łańcuszka, monet i tych pocztówek, a i jeszcze czy te pocztówki to w komplecie czy np podzielić na 2 ??

Guest Elżbieta481
Posted

OK Mateusz..Bransoletka jest efektowna to 15 zł.Łańcuszek z kotem-7 zł.
Pocztówki każda po 2 zł i dzielimy na 2 części.Monety 3 zł każda
Pozdrawiamy serdecznie
Waldek+Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Aga,czy możesz podać kwotę zadłużenia Ruadska?
Waldek

Posted

Precyzyjnie nie jestem w stanie na chwile obecną podać.....ponieważ wet stwierdził, że trzeba by podawać mu dodatkowe leki i padło pytanie czy podejmujemy się dalej finansować leczenie....odpowiedź oczywiście padła, że TAK

w przybliżeniu na chwilę obecną jest to około 600 zł i będzie rosło....nie wiem ile będa kosztowały te lekarstwa....ale ile by nie kosztowały i tak będzie leczony...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Precyzyjnie nie jestem w stanie na chwile obecną podać.....
w przybliżeniu na chwilę obecną jest to około 600 zł i będzie rosło....nie wiem ile będa kosztowały te lekarstwa....ale ile by nie kosztowały i tak będzie leczony...

dużo to pieniążków jest:placz: prześlę parę grosików, bo nie mam za wiele :placz: u mnie też krucho i jeszcze na tymczasie pies też chory:-( dobrze, że forum bokserów mi pomaga...aga mam pytanie związane z afn..aa napiszę pw

Posted

Rudasku pokaż się chudzinko na pierwszej stronie...może ktos się w Tobie zakocha...i zabierze do domu...abyś mógł się przytulić do ukochanej nogi Pańciowej...abys miał się do kogo uśmiechnąć...

żebyś przeżył w szczęściu dni...które Ci zostały do przeżycia....i oby te dni ułożyły się w długie lata.....

Guest Elżbieta481
Posted

Kochany nasz biedaku,
ciocia i wujek wystawili trochę drobiazgów dla Ciebie rybko,ale jakoś to nie idzie:placz: Parę groszy bedzie za akwarelki,ale to wszystko mało,mało,mało:placz: Baardzo nam smutno,ale kochamy bardzo małego psiaka i będziemy dalej starali się pomóc.Zdrowiej tylko skarbeńku
Ela i Waldek

Guest Elżbieta481
Posted

Chcemy przedstawic swoja propozycje i poddać pod ew.dyskusję

ponieważ przedmioty przesłane przez nas do Mateusza nie znajdują chętnych,proponujemy by Mateusz-jeśli oczywiscie się zgodzi a inni nie wyrażą sprzeciwu-przekazał je eszy celem wystawienia ich na allegro.
Podyskutujemy?

Posted

waldi481 napisał(a):
Chcemy przedstawic swoja propozycje i poddać pod ew.dyskusję

ponieważ przedmioty przesłane przez nas do Mateusza nie znajdują chętnych,proponujemy by Mateusz-jeśli oczywiscie się zgodzi a inni nie wyrażą sprzeciwu-przekazał je eszy celem wystawienia ich na allegro.
Podyskutujemy?

nom nie idą te rzeczy, poszedł tylko łańcuszek z kotkiem, a reszta nic...

wiec moge odesłać resztę do eszy :)