Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki morfologii Rudaska są dośc poprawne....
co mnie bardzo cieszy...

w sobotę dostanie worek karmy Hill`sa p/d i może w końcu zacznie przybierać na wadze...

ewentualnie sugerowano nam badanie kału na chorobę trzustki...ale u nas niestety nie robi się takich badań ;(...

ale mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej

Posted

Rudasek to jest zbój...:mad: nadaje się niestety, ale do domu gdzie nie ma żadnych zwierzaków...nawet suń...bo wczoraj na spacerze nawet suńki chciał atakować... :nono:

NIe widzieliśmy Rudaska juz trochę więc mogę śmiało powiedzieć, że widać poprawę jeśli chodzi o przybranie ciałka i skóra zaczyna zarastać...
jedynie co mi się nie podoba u niego to dośc mocne duszenie się na spacerach...więc kolejnym razem wezmę go na szelkach i zobaczę czy to nie jest spowodowane obrożą i jej uciskiem...

dostał prezenty ....
od swojego wirtualnego opiekuna...Pani SYlwii dostał piękną michę (wybrał zieloną...bo druga niebieska była dla drugiego psiaka...bo Pani sylwia ma dwa pod wirtualną opieką :loveu: )....ciastka, karmę, ucho do gryzienia, jakieś smakołyki...mięsko suszone, karmę mokra i suchą....

oczywiście kiełbachę od Ciotki AGi ;)...która jest niezastąpiona (kiełbasa oczywiście \)...

i zawieźliśmy karmę Hill`s p/d ...ale poprosiłam, żeby karmą podzielił się z fionką...(bardzo chorą sunią :() i z mamą, która właśnie urodziła dwa szczeniorki....

cóz więcej......

Rudasek szuka kochającego domu:)

Posted

Ciocia, ja myślę, że Ty jesteś bardziej niezastąpiona niż kiełbacha :lol: :lol: :lol:
Czuję, że teraz z Rudaskiem będzie już tylko lepiej! :) I domek kochający na pewno się znajdzie!!!:)

Posted

Sami widzicie jaki on piękny uśmiech....bo to naprawdę uśmiech....taki ma wyraz Pysia jak jest szczęsliwy :)

Rudasek miał robione wyniki z kopy....(trzeba było zawieźc próbki do innej miejscowości bo w Ostrózie nikt nie robi)....

wyniki na trzustkę wyszły nie za specjalnie więc będziemy powtarzać badanie...

natmoast wyszły robale...których Pratel nie rusza...tęgoryjec...czy jakoś podobnie...mamy już preparat i podawany jest Rudaskowi...

może od tego taki chudzieńki...

Posted

no faktycznie :lol: , Rudasek uśmiech ma powalający :lol: -normalnie do żołądka można mu zaglądnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a teraz , jak psisko pozbędzie się lokatorów , to pewnie zacznie wreszcie nabierać ciałka !!!

Posted

Znalazłam dziś u Rudaska kleszcza na czólku... :angryy: wredny kleszcz

Dzisiaj Rudasek poszedł na szelkach na spacerek ponieważ na obroży strasznie charczał i się dusił i chcieliśmy sprawdzić czy to z powodu obroży czy z innych bardziej przerażających powodów...
wolontariuszka, która z nim była mówiła, że nie dusił się tak bardzo....uffffff....oby...poobserwujemy go jeszcze...

ale pięknie mu zarosły łyse placki....pięknie sierśc rośnie...i "rogi" mojemu Skarbowi ;)....jest niedobry dla innych psiaków i nawet suczek...a ile zjadł kiełbachy...łał łał

ale ja zawsze sobie łobuziaków wynajdę ;)

no oprócz Padusia...który się nadaje dla każdego, do każdego i z kazdym...

• 2 weeks later...
Posted

Witam cię Agusiu bardzo proszę podaj mi wasze strony na dogomani właśnie czytałam wątek pieska z nowotworem ale bidulek a uśmiechem zabija :evil_lol: jest kochany ja ciągle opłakuje Lampunia,poczytam sobie sobie o waszych pieskach i napewno w czymś pomogę -pozdrawiam

Posted

[quote name='boniusia1']Witam cię Agusiu bardzo proszę podaj mi wasze strony na dogomani właśnie czytałam wątek pieska z nowotworem ale bidulek a uśmiechem zabija :evil_lol: jest kochany ja ciągle opłakuje Lampunia,poczytam sobie sobie o waszych pieskach i napewno w czymś pomogę -pozdrawiam

Witaj Kochana :calus:

O tak Rudasek ma uśmiech jakiego nigdy nie widziałam :)

Mamy stronę
www.afn.pl tam są nasze psiaki, które potrzebują pomocy i domów...a tutaj na dogomanii jest wątek ostródzki gdzie są linki do wszystkich wątków naszych bied
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651

dziękujemy za zainteresowanie naszymi Skarbami :)

NIe dziwię się, że opłakaujesz Lampusia....to cudowny psiak...i napewno na Ciebie czeka i pokazuje swoim nowym kolegom...swoją Pańcię z dumą