Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też sobie tego życzę ... i wszystkim dogomaniakom ;)

Dziś przy okazji kastracji Doblo odwiedziłam Izka i przekazałam mu prezencik od AGASZ _ niebieskie kółeczko :) Izek czuje sie juz bardzo dobrze , jest wesoły i tylko ...domku brak ... :)

Posted

Serdecznie dziękuje za pieniążki w kwocie 200 zł od Pani Małgosi W. obecnej opiekunki Dziadzi ( teraz Didżusia ;) ) - najstarszego białogonka :) Pani Małgosiu Izuś śle gorące buziaczki dla Pani i Tereni :Rose::loveu::buzi:

Mazowszanka dziękuję za podpis pod Twoimi postami :) Każda reklama białogonków jest na wagę złota :) :) :)

Posted

Mortes napisał(a):
spadnę z krzesła jeżeli w wykonaniu schroniska spełni sie punkt 3

Pies został przyjęty do schroniska:cool3:, ale chyba spadać nie musisz...

Posted

Jestem mile zaskoczona ale myślę że to tylko dlatego że o psie zrobiło sie głośno na FB :( Nie tak dawno przecież wyrzucili małą starszą sunię ... W serce dla zwierzat to ja tam za bardzo nie wierzę ...

Posted

Mortes napisał(a):
Jestem mile zaskoczona ale myślę że to tylko dlatego że o psie zrobiło sie głośno na FB :( Nie tak dawno przecież wyrzucili małą starszą sunię ... W serce dla zwierzat to ja tam za bardzo nie wierzę ...

Pies został pod naciskiem jednej z wolontariuszek.

Posted

Kamila Proc napisał(a):
to trzeba naciskac?

Trzeba naciskać i to nie zawsze pomoże,a taka bida która została przywiązana do bramy schroniska co ma począć?!Jak zachowa się pies,który zostanie odwiązany z tego miejsca,pędzi pod kola samochodów jadących szybko ulica Ściegiennego :(

Posted

to nasz Paluch nie jest może wzorem schroniska ale nie zostawiają psa "pod schroniskiem". Przecież 95% psów bezdomnych miało domy i przy takim podejściu - schroniska powinny być puste....prawda? A psy latać po ulicach i lasach- bo mają "właścicieli"
Czasami głupota ludzka mnie przeraża.