Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Izek juz w nowym domu ...jest bardzo zestresowany , nie chce jesc i zaszył sie w kącie ...:(
Rodzinka bardzo miła i mam nadzieje że poradz\i sobie z tym smutkiem Izusia ...przeciez tak naprawdę to taki wesoły psiak ...tylko bardzo wrazliwy i pewnie długo będzie tęsknil za swoim opiekunem z hoteliku ... Trzymajmy za niego kciuki ...:)

No i oczywiście serdeczne podziękowania dla mojej siostry ktora użyczyła w ta daleka podróż swojego samochodu i czasu ...:) Benzyna i autostrada kosztowały nas 200 zł

Edited by Mortes
Posted

Izek czuje się coraz lepiej :) Już wczoraj wieczorem bawił sie z panem piłeczką . W nocy w końcu zjadł a po polnocy zapukał do Państwa sypialni ...i juz tam został :) Dziś juz trochę mniej stresu , dla odmiany pilnuje państwa bardzo i nie chce zostać sam w domu więc pani wzięla go do pracy :)

Zapomniałam wczoraj dodac że muszę odkupić do hoteliku obrożę bo Izuś z tej co miał wyrósł ;)

Posted

Dzwoniłam do Izusia i jest coraz lepiej :) Pilnuje sie Państwa bardzo , ma apetyt . Pani powiedziała że spodziewała sie wiekszych problemów z adaptacja Izka a praktycznie nie ma ich wcale :) Oby tak dalej ... Ja jeszcze trzymam kciuki za Izusia ...

Posted

[quote name='Mortes']

[FONT=garamond]Z moich wyliczeń wychodzi, że Izuś ma 99zł długu...:shake:[/FONT]

[FONT=comic sans ms]A z moich,że 209 zł :(. Któraś z nas musi się udać maturkę zdać na nowo ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Mortes']O cholewcia ...:( a mnie znowu wychodzi -99 zł ... a maturę zdałam ...na 3 ;)

przepraszam, że się wtrącę, ale mnie też wychodzi -99 ;) bo jak wklepałam do excela wpłaty to wyszło 3137 a nie 3027...

Posted

Dzwoniłam do Izusia i chłopak ma sie całkiem dobrze ... juz tak spodobało mu się mieszkanie w domu że teraz po krótkim spacerze sam dopomina sie o wejście do domu . Państwo maja tylko problem z niesamowitym linieniem, ale wytłumaczyłam im że to po prostu organizm Izka przygotowywał się na kolejna zime na zewnątrz a tu taka niespadzianka ...Izus mieszka w domu ...i stąd to nadmierne gubienie sierści