justynavege Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 MagYa^^ napisał(a):..no? i co z błękitnookim potffforem?:razz: no wląsnie czy juz coś wiadomo ? :) Quote
yewcia1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kochani dawać wieści - te dobre - my czekamy;) Quote
MagYa^^ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :mad: nooo i nadal nic nie wiemy :shake: ja mam nadzieje, ze wszystko OK? Quote
dziuba Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Bez stresu, u Narni wszystko dobrze - mam teraz goracy wyjazdowy okres, dlatego nie moge na biezaco informowac co i jak :) Zadzwonila sympatyczna Pani z allegro, w przyszlym tygodniu jestesmy umowione na "widzenie" - podjedziemy z Narnia na miejsce, bedzie zapoznanie z Pania i jej zwierzakami... i zobaczymy, co tej wycieczki wyniknie... tak wiec kciuki mile widziane :) A w sprawie zdrowka - Narnia dostala odrobaczacza, za ok tydzien druga dawka i dopiero szczepienie. Kosteczki juz nie wystaja :) Quote
Origami-7 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dziuba napisał(a):Bez stresu, u Narni wszystko dobrze - mam teraz goracy wyjazdowy okres, dlatego nie moge na biezaco informowac co i jak :) Zadzwonila sympatyczna Pani z allegro, w przyszlym tygodniu jestesmy umowione na "widzenie" - podjedziemy z Narnia na miejsce, bedzie zapoznanie z Pania i jej zwierzakami... i zobaczymy, co tej wycieczki wyniknie... tak wiec kciuki mile widziane :) A w sprawie zdrowka - Narnia dostala odrobaczacza, za ok tydzien druga dawka i dopiero szczepienie. Kosteczki juz nie wystaja :) Mocno trzymam kciuki!!!! Quote
Arlene Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dziuba napisał(a):Bez stresu, u Narni wszystko dobrze - mam teraz goracy wyjazdowy okres, dlatego nie moge na biezaco informowac co i jak :) Zadzwonila sympatyczna Pani z allegro, w przyszlym tygodniu jestesmy umowione na "widzenie" - podjedziemy z Narnia na miejsce, bedzie zapoznanie z Pania i jej zwierzakami... i zobaczymy, co tej wycieczki wyniknie... tak wiec kciuki mile widziane :) A w sprawie zdrowka - Narnia dostala odrobaczacza, za ok tydzien druga dawka i dopiero szczepienie. Kosteczki juz nie wystaja :) I ja trzymam kciuki - oby suni się w końcu poszczęściło! Quote
dziuba Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Jutro jedziemy ogladac nowy domek :multi: :multi: :multi: Jestem dobrej myśli :) Quote
yewcia1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 I ja też trzymam kciuki i czekam jak wszyscy na wieści. Quote
justynavege Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dziuba napisał(a):Jutro jedziemy ogladac nowy domek :multi: :multi: :multi: Jestem dobrej myśli :) trzymamy kciuki :loveu: Quote
dziuba Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 uprzejmie donoszę, że w dniu dzisiejszym Narnia zamieszkała w fantastycznym domku ostatecznie ostatecznym :) Mieszka w pięknym domu z ogrodem, po którym zdążyła już dzisiaj poszaleć. Ma psiego kumpla i koty do towarzystwa. W planach regularne wyjazdy do domu na wsi. Zyc, nie umierac :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeszcze dzisiaj wstawię krótkie foto-story, a jutro rozliczę Narniową skarpetę, w której na moje oko co nieco zostanie :) Tak więc na raz dwa trzy CIESZYMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Lemoniada Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dziuba napisał(a):uprzejmie donoszę, że w dniu dzisiejszym Narnia zamieszkała w fantastycznym domku ostatecznie ostatecznym :) Mieszka w pięknym domu z ogrodem, po którym zdążyła już dzisiaj poszaleć. Ma psiego kumpla i koty do towarzystwa. W planach regularne wyjazdy do domu na wsi. Zyc, nie umierac :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeszcze dzisiaj wstawię krótkie foto-story, a jutro rozliczę Narniową skarpetę, w której na moje oko co nieco zostanie :) Tak więc na raz dwa trzy CIESZYMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: HURRRRRAAAA!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Matko jedyna, same szczęścia dziś!!:placz: Nie wytrzymuję nerwowo, siedzę i ryczę ze szczęścia jak idiotka:placz: Quote
dziuba Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Przepraszam, moj komputer chyba zrobil sobie wakacje - zdjecia sprobuje jutro wklepac - narazie jedno, na ktore czekalam jakies 15 minut :) Narnia i jej brat - blizniak. To nie jest zart polityczny :] I w ostatniej chwili jeszcze jedno sie zaladowalo je je je fotki z lekka rozmyte, bo psy ganialy jak nakrecone Quote
Han&Dom Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak się cieszę:multi: , że Narnia ma super domek:multi: .... i jaki piękny ogród:multi: ... i jaki fajny koleś do szaleństw:multi: .... I jaka Narnia rozbrykana:multi: , no naprawdę jestem pod dużym wrażeniem... to wszystko razem wyjątkowo dobrze wróży... Dziuba!:loveu: !:loveu: !:loveu: !:loveu: ! Myślę, że to jest to... to jest waśnie to Narniowe miejsce na ziemi!!! Bajkowe królestwo Narni... i jak to w bajkach bywa będą żyli długo i szczęśliwie... no nie ma innej możliwości... Gratuluję i pozdrawiam:loveu: Dominik Quote
dziuba Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 To prawda Dominiku - Narniowy dom i ogród wygląda jak z bajki !!!! Rodzina fantastyczna... jestem szczęśliwa :) Popatrz, jak dziewczynka się zmieniła - jak wywala brzuchol do głaskania :) Quote
dziuba Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Wszystkie zdjecia poruszone - Narnia szalala jak dzikus :evil_lol: Quote
Han&Dom Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Widać, że się bardziej otworzyła :multi: i jest taka chętna do zabawy:multi: ... myślę, że to niechybny znak, że się czuje dużo, dużo, dużo bardziej bezpieczna niż na początku:multi: ... Jak dobrze, że ją wtedy zabrałyście z drogi i przywiozłyście do Wrocławia, bo widać, że tu już czekał dla niej domek, choć może wtedy jeszcze o tym nie wiedział:roll: ... ale widać tak miało być:loveu: :loveu: :loveu: Quote
yewcia1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dziuba :loveu: I to jest to co pomimo wiecznych kłód pod nogi zagrzewa nas do walki. Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ehhhhh zobaczcie historie oskarka z mojego podpisu :( ale ostrzegam, ja nadal rycze.... http://pl.youtube.com/watch?v=JOOQlkCaQ14 Quote
Lemoniada Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A Narnia dlaczego jeszcze nie w dziale "Znalazły dom"?:) Modzi pewnie zajęci, niech założycielka wątku napisze im na PW prośbę o przesunięcie. Jezu, jaka radość:multi: Aha, a tak z babskiej ciekawości - czy oprócz suni Łapki:loveu: jeszcze jakiś potrzebujący psiak znalazł domek dzięki Narniowym ogłoszeniom? Quote
Arlene Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nareszcie, Narnia! Powodzenia w nowym domku, bądź szczęśliwa... i grzeczna! :loveu:;) Quote
MagYa^^ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ..i wszystko dobrze, ze skonczylo :multi: Narnia wyglada na przeszczesliwego psa :) i kawalera ma :razz: no no no... niczego on sobie :cool3: Quote
Recommended Posts