Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez stresu, u Narni wszystko dobrze - mam teraz goracy wyjazdowy okres, dlatego nie moge na biezaco informowac co i jak :)

Zadzwonila sympatyczna Pani z allegro, w przyszlym tygodniu jestesmy umowione na "widzenie" - podjedziemy z Narnia na miejsce, bedzie zapoznanie z Pania i jej zwierzakami... i zobaczymy, co tej wycieczki wyniknie... tak wiec kciuki mile widziane :)

A w sprawie zdrowka - Narnia dostala odrobaczacza, za ok tydzien druga dawka i dopiero szczepienie. Kosteczki juz nie wystaja :)

Posted

dziuba napisał(a):
Bez stresu, u Narni wszystko dobrze - mam teraz goracy wyjazdowy okres, dlatego nie moge na biezaco informowac co i jak :)

Zadzwonila sympatyczna Pani z allegro, w przyszlym tygodniu jestesmy umowione na "widzenie" - podjedziemy z Narnia na miejsce, bedzie zapoznanie z Pania i jej zwierzakami... i zobaczymy, co tej wycieczki wyniknie... tak wiec kciuki mile widziane :)

A w sprawie zdrowka - Narnia dostala odrobaczacza, za ok tydzien druga dawka i dopiero szczepienie. Kosteczki juz nie wystaja :)

Mocno trzymam kciuki!!!!

Posted

dziuba napisał(a):

I ja trzymam kciuki - oby suni się w końcu poszczęściło!

Posted

uprzejmie donoszę, że w dniu dzisiejszym Narnia zamieszkała w fantastycznym domku ostatecznie ostatecznym :) Mieszka w pięknym domu z ogrodem, po którym zdążyła już dzisiaj poszaleć. Ma psiego kumpla i koty do towarzystwa. W planach regularne wyjazdy do domu na wsi. Zyc, nie umierac :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeszcze dzisiaj wstawię krótkie foto-story, a jutro rozliczę Narniową skarpetę, w której na moje oko co nieco zostanie :) Tak więc na raz dwa trzy CIESZYMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

dziuba napisał(a):
uprzejmie donoszę, że w dniu dzisiejszym Narnia zamieszkała w fantastycznym domku ostatecznie ostatecznym :) Mieszka w pięknym domu z ogrodem, po którym zdążyła już dzisiaj poszaleć. Ma psiego kumpla i koty do towarzystwa. W planach regularne wyjazdy do domu na wsi. Zyc, nie umierac :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeszcze dzisiaj wstawię krótkie foto-story, a jutro rozliczę Narniową skarpetę, w której na moje oko co nieco zostanie :) Tak więc na raz dwa trzy CIESZYMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

HURRRRRAAAA!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Matko jedyna, same szczęścia dziś!!:placz: Nie wytrzymuję nerwowo, siedzę i ryczę ze szczęścia jak idiotka:placz:

Posted

Przepraszam, moj komputer chyba zrobil sobie wakacje - zdjecia sprobuje jutro wklepac - narazie jedno, na ktore czekalam jakies 15 minut :)

Narnia i jej brat - blizniak. To nie jest zart polityczny :]

I w ostatniej chwili jeszcze jedno sie zaladowalo je je je

fotki z lekka rozmyte, bo psy ganialy jak nakrecone

Posted

Tak się cieszę:multi: , że Narnia ma super domek:multi: .... i jaki piękny ogród:multi: ... i jaki fajny koleś do szaleństw:multi: ....
I jaka Narnia rozbrykana:multi: , no naprawdę jestem pod dużym wrażeniem...
to wszystko razem wyjątkowo dobrze wróży...
Dziuba!:loveu: !:loveu: !:loveu: !:loveu: ! Myślę, że to jest to... to jest waśnie to Narniowe miejsce na ziemi!!! Bajkowe królestwo Narni... i jak to w bajkach bywa będą żyli długo i szczęśliwie... no nie ma innej możliwości...
Gratuluję i pozdrawiam:loveu:
Dominik

Posted

To prawda Dominiku - Narniowy dom i ogród wygląda jak z bajki !!!! Rodzina fantastyczna... jestem szczęśliwa :)

Popatrz, jak dziewczynka się zmieniła - jak wywala brzuchol do głaskania :)

Posted

Widać, że się bardziej otworzyła :multi: i jest taka chętna do zabawy:multi: ... myślę, że to niechybny znak, że się czuje dużo, dużo, dużo bardziej bezpieczna niż na początku:multi: ...
Jak dobrze, że ją wtedy zabrałyście z drogi i przywiozłyście do Wrocławia, bo widać, że tu już czekał dla niej domek, choć może wtedy jeszcze o tym nie wiedział:roll: ...
ale widać tak miało być:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A Narnia dlaczego jeszcze nie w dziale "Znalazły dom"?:) Modzi pewnie zajęci, niech założycielka wątku napisze im na PW prośbę o przesunięcie. Jezu, jaka radość:multi:

Aha, a tak z babskiej ciekawości - czy oprócz suni Łapki:loveu: jeszcze jakiś potrzebujący psiak znalazł domek dzięki Narniowym ogłoszeniom?