Jess Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Han&Dom'] Choć z drugiej strony wolałbym, żeby ktoś pokochał Narnie dla niej samej:loveu: :loveu: :loveu: , a nie z litości... :shake: i bądź tu mądry........:mad: :lol: :lol: :lol: Ważne żeby ktoś ją pokochał, czy można z litości pokochać takiego cudownego psa ? Pewnie tak ale i tak szczerą miłością też :loveu: Jest tak śliczna :loveu: Czemu jeszcze nie ma domu i pana ? :-( http://img140.imageshack.us/img140/1337/narnia022pi1.jpg Jejkuś .... Quote
Arlene Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie wierzę, że Narnia nie ma jeszcze domku! Przecież to prawdziwa psia miss :loveu: Quote
dziuba Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Domki się zgłaszają - będziemy wybierać :) :) :) Quote
MagYa^^ Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 wooow :crazyeye: Narnia musi miec wspanialy domek!!!!!!!!!!!!!! Wybierzcie najjjjlepszy :multi: Quote
justynavege Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dziuba napisał(a):Domki się zgłaszają - będziemy wybierać :) :) :) cudownie :multi: :multi: dziuba brać wybierać :) :loveu: a jak zostaną niezapsione domki dobre to bierz kontakty poszukamy psiaka podobnego do Narni :) Quote
Lemoniada Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='justynavege']cudownie :multi: :multi: dziuba brać wybierać :) :loveu: a jak zostaną niezapsione domki dobre to bierz kontakty poszukamy psiaka podobnego do Narni :) A`propos podobieństwa - w naszym schronisku jest duże rude gładkowłose psisko z jednym okiem błękitnym, prawie białym:) Cudny jest, ale niestety o charakterze nie wiem nic. To tak skromnie i cichutko, gdybyście nie mogli znaleźć podobnego...:roll: A za domek dla Bajkowej Dziewczyny - wielkie kciuki!!:D Quote
dziuba Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Przepraszam za opóźnenie, byłam na wyjazdach :] Narniowe newsy - wczoraj było pierwsze widzenie, Narnia oczywiście bardzo się spodobala (bo jak się miała nie podobać). Dzisiaj mam dostać odpowiedź, jednak Państwo zdecydują się raczej na naszą inną podopieczną - Łapkę. Ucieszy nas to ogromnie, ponieważ do Narni ustawiają się kolejki i dobry domek na pewno się pojawi, a dzięki jej urodzie może i inne pieski znajdą domki :) Quote
yewcia1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czyli coś drgneło - trzymamy kciuki za obie dziewczynki. Quote
LittleMy Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 im wiecej znajdzie domek tym lepiej. a Narnia na pewno tez bedzie miec ten jeden wymarzony :loveu: czekamy na relacje dalsze. Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 I jak tam domki - kolejka jest ? Mam nadzieję, ze duża kolejka. Quote
dziuba Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Jest kolejka !!!! :multi: :multi: :multi: Mam małe problemy z komputerem, jak się z nimi uporam, to zaraz odpiszę na wszystkie maile. Narazie idzie całkiem nieźle - ligocka Łapka dzięki Narni jedzie dzisiaj do domku !!!!!!!!!!!!!!! je je je :loveu: :loveu: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68382 Quote
Jess Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ligocka Łapka dzięki Narni jedzie dzisiaj do domku !!!!!!!!!!!!!!! je je je :loveu: :loveu: :loveu: Super ! :loveu: :multi: :loveu: dziuba a czmu dzięki Narni (nie w temacie jestem :oops: ) A Narnia kiedy pojedzie do domku :-( Ślicznotka :loveu: Quote
dziuba Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 JESS:) napisał(a):Super ! :loveu: :multi: :loveu: dziuba a czmu dzięki Narni (nie w temacie jestem :oops: ) A Narnia kiedy pojedzie do domku :-( Ślicznotka :loveu: Bo Łapka załapala się na ogłoszenie o Narni w wyborczej :) Quote
Origami-7 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='dziuba']Jest kolejka !!!! :multi: :multi: :multi: Mam małe problemy z komputerem, jak się z nimi uporam, to zaraz odpiszę na wszystkie maile. Narazie idzie całkiem nieźle - ligocka Łapka dzięki Narni jedzie dzisiaj do domku !!!!!!!!!!!!!!! je je je :loveu: :loveu: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68382 :multi: :multi: :multi: :multi: Super, super :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
yewcia1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Bardzo dobre wieści - oby ogonek po psiaki - bezdomniaki się nie kończył:lol: Quote
aga-zapalka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 justynavege napisał(a):cudownie :multi: :multi: dziuba brać wybierać :) :loveu: a jak zostaną niezapsione domki dobre to bierz kontakty poszukamy psiaka podobnego do Narni :) jakbyście szukali domku dla psiaka podobnego do narni ale jakiegoś w typie husky to piszcie na moje gg...skoro do narni jest kolejka to trzeba zapewnić domek też jakiemuś innemu psiakowi ;) sama pisałam na meila w sprawie narni...napewno znajdzie wspaniały domek-tyle ludzi pragnie jej go ofiarować:):loveu: pozdrawiam moje gg 6981979 Quote
LittleMy Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 moze zalozyc taki topik w dziale "przygarne psa" ? Quote
carolinascotties Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='aga-zapalka']jakbyście szukali domku dla psiaka podobnego do narni ale jakiegoś w typie husky to piszcie na moje gg...skoro do narni jest kolejka to trzeba zapewnić domek też jakiemuś innemu psiakowi ;) sama pisałam na meila w sprawie narni...napewno znajdzie wspaniały domek-tyle ludzi pragnie jej go ofiarować:):loveu: pozdrawiam moje gg 6981979 tu są dwie suki - husky i jej córka :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46142&page=52 Quote
Poświata Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cudna sunia, porozglądam sie za chętnymi.... Quote
Recommended Posts