Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Han&Dom']
Choć z drugiej strony wolałbym, żeby ktoś pokochał Narnie dla niej samej:loveu: :loveu: :loveu: , a nie z litości... :shake: i bądź tu mądry........:mad:
:lol: :lol: :lol:
Ważne żeby ktoś ją pokochał, czy można z litości pokochać takiego cudownego psa ? Pewnie tak ale i tak szczerą miłością też :loveu: Jest tak śliczna :loveu: Czemu jeszcze nie ma domu i pana ? :-(

http://img140.imageshack.us/img140/1337/narnia022pi1.jpg

Jejkuś ....

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziuba napisał(a):
Domki się zgłaszają - będziemy wybierać :) :) :)

cudownie :multi: :multi:
dziuba brać wybierać :) :loveu:

a jak zostaną niezapsione domki dobre to bierz kontakty poszukamy psiaka podobnego do Narni :)

Posted

[quote name='justynavege']cudownie :multi: :multi:

a jak zostaną niezapsione domki dobre to bierz kontakty poszukamy psiaka podobnego do Narni :)
A`propos podobieństwa - w naszym schronisku jest duże rude gładkowłose psisko z jednym okiem błękitnym, prawie białym:) Cudny jest, ale niestety o charakterze nie wiem nic. To tak skromnie i cichutko, gdybyście nie mogli znaleźć podobnego...:roll:

A za domek dla Bajkowej Dziewczyny - wielkie kciuki!!:D

Posted

Przepraszam za opóźnenie, byłam na wyjazdach :] Narniowe newsy - wczoraj było pierwsze widzenie, Narnia oczywiście bardzo się spodobala (bo jak się miała nie podobać). Dzisiaj mam dostać odpowiedź, jednak Państwo zdecydują się raczej na naszą inną podopieczną - Łapkę. Ucieszy nas to ogromnie, ponieważ do Narni ustawiają się kolejki i dobry domek na pewno się pojawi, a dzięki jej urodzie może i inne pieski znajdą domki :)

Posted

ligocka Łapka dzięki Narni jedzie dzisiaj do domku !!!!!!!!!!!!!!! je je je :loveu: :loveu: :loveu:

Super ! :loveu: :multi: :loveu:
dziuba a czmu dzięki Narni (nie w temacie jestem :oops: )
A Narnia kiedy pojedzie do domku :-( Ślicznotka :loveu:

Posted

JESS:) napisał(a):
Super ! :loveu: :multi: :loveu:
dziuba a czmu dzięki Narni (nie w temacie jestem :oops: )
A Narnia kiedy pojedzie do domku :-( Ślicznotka :loveu:

Bo Łapka załapala się na ogłoszenie o Narni w wyborczej :)

Posted

[quote name='dziuba']Jest kolejka !!!! :multi: :multi: :multi:

Mam małe problemy z komputerem, jak się z nimi uporam, to zaraz odpiszę na wszystkie maile. Narazie idzie całkiem nieźle - ligocka Łapka dzięki Narni jedzie dzisiaj do domku !!!!!!!!!!!!!!! je je je :loveu: :loveu: :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68382

:multi: :multi: :multi: :multi: Super, super :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

justynavege napisał(a):
cudownie :multi: :multi:

jakbyście szukali domku dla psiaka podobnego do narni ale jakiegoś w typie husky to piszcie na moje gg...skoro do narni jest kolejka to trzeba zapewnić domek też jakiemuś innemu psiakowi ;) sama pisałam na meila w sprawie narni...napewno znajdzie wspaniały domek-tyle ludzi pragnie jej go ofiarować:):loveu: pozdrawiam moje gg 6981979

Posted

[quote name='aga-zapalka']jakbyście szukali domku dla psiaka podobnego do narni ale jakiegoś w typie husky to piszcie na moje gg...skoro do narni jest kolejka to trzeba zapewnić domek też jakiemuś innemu psiakowi ;) sama pisałam na meila w sprawie narni...napewno znajdzie wspaniały domek-tyle ludzi pragnie jej go ofiarować:):loveu: pozdrawiam moje gg 6981979

tu są dwie suki - husky i jej córka :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46142&page=52