Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna suczka, zasługuje na wspaniały domek po tym co przeszła :-(
Mam nadzieję, że go szybko znajdzie!
Czekam na wieści o Narnii i fotki oczywiście.

Posted

LittleMy napisał(a):
z pozdrowieniami dla pieknej suczki, wlasnie przelalam 40 zl z mojego swieczkowego bazarku :)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

na wstepie przepraszam za moja nieobecnosc na dogomanii - i brak wiesci o Narni - na szczescie Cisex dzielnie wirtualnie dogladala dziewczynki :)

Narnia dzisiaj pojechala do Cisex na dlugi weekend, porobilysmy troche zdjec, ale sunia byla tak zaaferowana nowa sytuacja i nowymi psimi kumpelami, ze ciezko bylo uchwycic cos wiecej niz kawalek ucha czy ogona :evil_lol:

Jak pisala Cisex, troche nam sie suczydlo rozbestwilo - w domku tymczasowym w miskach do wyboru do koloru - eukanuba, royal... a ona po jednym chrupeczku z obrzydzeniem, jakby parzyl :) Opiekunowie staraja sie jej przemycac jedzenie w zabawie i urozmaicac, bo naszej damie szybko sie nudzi.

DZIEKUJEMY OGROMNIE ZA POMOC W WYCIAGNIECIU NARNI Z DLUGOW!! [SIZE=2]Jeszcze nie zrobilam podliczenia, w piatek postaramy sie jeszcze sunie zaszczepic - ale zaryzykuje stwierdzeniem, ze starczy juz pieniazkow na wszystkie niezbedne wydatki. Dominik - sprawdzilam na moim koncie - przelew dotarl caly i zdrowy, jestes Aniołem :angel: Bez waszej pomocy nie byłoby możliwe to, co w ciągu ostatniego miesiąca stało się faktem - nasza Narnia z niczyjego, poturbowanego, ciężko chorego psa stała się prawdziwą księżniczką z imponującą, puchatą sierścią i błyszczącymi oczami w kolorze nieba. Jeszcze raz DZIEKUJEMY !!!!

Zobacze zaraz, czy jakies zdjecie nadaje sie do publikacji :) a jak nie, to trzeba pomolestowac Cisex o swieze fotki

Posted

Dziewczynki się zapoznają bo jest już ich 3. Chyba naładowały się juz baterie do aparatu to zaraz zrobię pare zdjęć i wstawie:razz:

Posted

no przeciez to nie mozliwe, zeby tak piękny psiak nie mógł znaleść domu :/
ona jest nieziemska .....
Trzeba ją jakoś szerzej rozreklamować....

Posted

To i ja się wtrącę...:roll:
Narnia jest nie tylko piękna, ale ma charakter - marzenie...:loveu:
Nigdy nie przesadzam, więc z całą odpowiedzialnością mówię, że to pies idealny!!!!:loveu:

Posted

Han&Dom :loveu:

mam mini powrot z zaswiatów wiec mowie, ze ja to nie wiem jakie szczescie na as wszystkich sprowadziła dośka :loveu:

Posted

Narnia ma apetyt zjada gotowane mięsko z ryżem chrupeczki troche mniej smakują. Uwielbia spacery biega razem ze swoja koleżanka niewyzytą szczeniarą, Niestety w poniedzialek mnie opusci i wróci do kolegii:placz: