justynavege Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 no tak znalezione najlepiej smakuje :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 justynavege napisał(a):Pusto dzis u dziewczynki :shake: Strasznie pusto:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Arlene Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Piękna suczka, zasługuje na wspaniały domek po tym co przeszła :-( Mam nadzieję, że go szybko znajdzie! Czekam na wieści o Narnii i fotki oczywiście. Quote
LittleMy Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 z pozdrowieniami dla pieknej suczki, wlasnie przelalam 40 zl z mojego swieczkowego bazarku :) Quote
yewcia1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 LittleMy napisał(a):z pozdrowieniami dla pieknej suczki, wlasnie przelalam 40 zl z mojego swieczkowego bazarku :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cisex Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Narnia będzie jutro u mnie na parę dni więc bedzie dużo informacji i zdjęć:razz: Quote
dziuba Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 na wstepie przepraszam za moja nieobecnosc na dogomanii - i brak wiesci o Narni - na szczescie Cisex dzielnie wirtualnie dogladala dziewczynki :) Narnia dzisiaj pojechala do Cisex na dlugi weekend, porobilysmy troche zdjec, ale sunia byla tak zaaferowana nowa sytuacja i nowymi psimi kumpelami, ze ciezko bylo uchwycic cos wiecej niz kawalek ucha czy ogona :evil_lol: Jak pisala Cisex, troche nam sie suczydlo rozbestwilo - w domku tymczasowym w miskach do wyboru do koloru - eukanuba, royal... a ona po jednym chrupeczku z obrzydzeniem, jakby parzyl :) Opiekunowie staraja sie jej przemycac jedzenie w zabawie i urozmaicac, bo naszej damie szybko sie nudzi. DZIEKUJEMY OGROMNIE ZA POMOC W WYCIAGNIECIU NARNI Z DLUGOW!! [SIZE=2]Jeszcze nie zrobilam podliczenia, w piatek postaramy sie jeszcze sunie zaszczepic - ale zaryzykuje stwierdzeniem, ze starczy juz pieniazkow na wszystkie niezbedne wydatki. Dominik - sprawdzilam na moim koncie - przelew dotarl caly i zdrowy, jestes Aniołem :angel: Bez waszej pomocy nie byłoby możliwe to, co w ciągu ostatniego miesiąca stało się faktem - nasza Narnia z niczyjego, poturbowanego, ciężko chorego psa stała się prawdziwą księżniczką z imponującą, puchatą sierścią i błyszczącymi oczami w kolorze nieba. Jeszcze raz DZIEKUJEMY !!!! Zobacze zaraz, czy jakies zdjecie nadaje sie do publikacji :) a jak nie, to trzeba pomolestowac Cisex o swieze fotki Quote
Cisex Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dziewczynki się zapoznają bo jest już ich 3. Chyba naładowały się juz baterie do aparatu to zaraz zrobię pare zdjęć i wstawie:razz: Quote
yewcia1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czyli wieści piękne, teraz tylko piękny domek potrzebny:lol: Quote
AMIGA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ależ ona ma niesamowicie piękne te ślepka!!! CUDO :loveu: Quote
Asior Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 no przeciez to nie mozliwe, zeby tak piękny psiak nie mógł znaleść domu :/ ona jest nieziemska ..... Trzeba ją jakoś szerzej rozreklamować.... Quote
Han&Dom Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 To i ja się wtrącę...:roll: Narnia jest nie tylko piękna, ale ma charakter - marzenie...:loveu: Nigdy nie przesadzam, więc z całą odpowiedzialnością mówię, że to pies idealny!!!!:loveu: Quote
MagYa^^ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jakis sliczny misio z blekitnymi oczyskami :loveu: ktore wolaja POKOCHAJ! POKOCHAJ MNIE! Quote
kiwi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Han&Dom :loveu: mam mini powrot z zaswiatów wiec mowie, ze ja to nie wiem jakie szczescie na as wszystkich sprowadziła dośka :loveu: Quote
Cisex Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Narnia ma apetyt zjada gotowane mięsko z ryżem chrupeczki troche mniej smakują. Uwielbia spacery biega razem ze swoja koleżanka niewyzytą szczeniarą, Niestety w poniedzialek mnie opusci i wróci do kolegii:placz: Quote
Arlene Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Śliczne te błękitne oczka... Kto przygarnie tą piękność, kto da Jej miłość? Ona jest taka kochana... Quote
yewcia1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Oj co tu tak pusto? Wszyscy zapomnieli:shake: :-( Quote
Lemoniada Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 O tak cudnej suczce zapomnieć nie sposób:loveu: Coś czuję, drogie cioteczki, że długo już się nią cieszyć nie będziecie...:) Quote
Recommended Posts