Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Narni wszystko dobrze. Nie chce jeść więc trzeba trochę pokombinować i ją dokarmiać w czasie zabawy bo wtedy z checią zjada:loveu:
Bardzo dziękujemy za bazarki:multi:

Posted

Trzeba zorganizować wycieczkę do Narni i małą sesję zdjęciową. Myślę, że najpóźniej w piątek będą nowe zdjątka. Bo już czas dziewuszkę poogłaszać, prawda? :)

Jedzonko chwilowo jest. Nadal pozostaje zaległa sterylka i szczepienia. Kazdy grosik na wagę złota :modla:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ja wam powiem, że Dziuba wcale a wcale nie pokazuje jaka Narnia jest piękna :mad: Zamiast puchatą obfocić, to się tajniaczy...

haha Ulv cwaniaku sama widziałaś, że trafić do Narnii to nie lada wyzwanie. Cieżko znależć kogoś, komu Brochów po drodze. A że dziewczynie niczego nie brakuje, to jakoś tak się inne pilniejsze sprawy wpychają i rozpychają :)

Posted

No jakoś się o nią nie biją chętni. Musimy się do niej wybrać z Dziubą ale nie możemy sie dograć czasowo z jej opiekunem:-(. Myślę, że niebawem nam sie uda.:razz:Zrobimy ładne zdjęcia i zaczniemy ją ogłaszać wszem i wobec. Mam nadzieję że szybko pojdzie bo ona taka ładna. Dowiedziałam się dzisiaj, Narnia bardzo lubi spacerki, wtedy się ożywia, nadal nie je za chętnie ale jakoś sobie z tym radzą. Znależli już specjał jaki jej nawet odpowiada. Więcej dowiemy się jak tam pojedziemy:lol: