LittleMy Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a moj bazarek na Narnie sie niedlugo skonczy, wiec kupowac,kupowac, jeszcze tylko 2 dni :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64237 Quote
justynavege Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 w imieniu suczki prosimy kazda zlotowka sie liczy Quote
dziuba Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Odwiedziłam dzisiaj Narnię. Niestety z powodu wydarzeń przykrych i niespodziewanych bylam tam tylko przez moment. Jedno jest pewne - Narnia wygląda BOSKO!!!! Sierść lśni jak u rasowca z krwi i kości :) Kosteczki też już jakby mniej sterczące, dostala dzisiaj 3 kg worek ARIONa, powoli przekonuje się do chrupek. Ulv przekazała mi 15 zł za bazarek od Justyny, za co serdecznie dziękuję :loveu: Kolejne grosiki do skarpety, czyli na chwilę obecną jesteśmy "w plecy" o ok 350 zł - już bliżej niż dalej :) :) Quote
solito Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja też będę miała jeszcze parę groszy z bazarku! Quote
yewcia1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jona napisał(a):wplacilam 20 zl Trzymaj sie malutka! Dziękujemy:loveu: Dalej prosimy o wsparcie jest spory dług. Quote
dziuba Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dziękuję za ogromną pomoc, jaką otrzymuje od Was Narnia. Jesteście kochani :loveu: :loveu: Na szczęście jedynym problemem, jaki sunia teraz ma, są finanse - jej życiu nie zagraża już niebezpieczeństwo, ma domek tymczasowy, wraca do formy fizycznej i psychicznej. Dla takich chwil waro żyć :loveu: Jeszcze kilka kg ciałka do nadrobienia i szukamy domku. Quote
weszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Supcio wieści :):):) Kibicuję cały czas tej bajkowej suczynie! Quote
yewcia1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dalej prosimy o wsparcie dla suni choć po pare złotych przy robieniu przelewu np za bazarek , dorzucic grosik i dla niej. Quote
Jess Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Śliczna suczka.... usłyszałam o niej na forum o border collie. Dałam odrazu do podpisu, a teraz znalazłam temat... nie wiem jak pomóc jej ... szkoda takiej ślicznotki, całe szczęście że już jest z nią znacznie lepiej. Baner: Quote
zdrojka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Przeklejam z transportowego, przepraszam za offa: PILNE!!!!! UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera. Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl Fundacja zwraca za paliwo!!!! Quote
yewcia1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 JESS:) napisał(a):Śliczna suczka.... usłyszałam o niej na forum o border collie. Dałam odrazu do podpisu, a teraz znalazłam temat... nie wiem jak pomóc jej ... szkoda takiej ślicznotki, całe szczęście że już jest z nią znacznie lepiej. Baner: Piekne banerki:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
justynavege Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niebieskooka slicznotko gdzie domek dla Ciebie?? Quote
Jess Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 zdrojka napisał(a):Przeklejam z transportowego, przepraszam za offa: PILNE!!!!! UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera. Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl Fundacja zwraca za paliwo!!!! Wstawiłam już na jedno z forum .... teraz wstawie na inne... szkoda że nie mogę tu też pomóc :-( :placz: :-( Quote
Jess Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 yewcia1 napisał(a):Co tam słychać u suni o pieknych oczach? No właśnie.... jest tu ktoś ?! Dziuba :mad: :lol: :mad: !! Quote
Cisex Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Narnia jest u kolegi, jutro do niego zadzwonie to sie podowiaduje jak tam z nia jest:) Quote
justynavege Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bośmy straszni eciekawi jak Narnia się miewa Quote
Recommended Posts