Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Narnię. Niestety z powodu wydarzeń przykrych i niespodziewanych bylam tam tylko przez moment. Jedno jest pewne - Narnia wygląda BOSKO!!!! Sierść lśni jak u rasowca z krwi i kości :) Kosteczki też już jakby mniej sterczące, dostala dzisiaj 3 kg worek ARIONa, powoli przekonuje się do chrupek.

Ulv przekazała mi 15 zł za bazarek od Justyny, za co serdecznie dziękuję :loveu: Kolejne grosiki do skarpety, czyli na chwilę obecną jesteśmy "w plecy" o ok 350 zł - już bliżej niż dalej :) :)

Posted

Dziękuję za ogromną pomoc, jaką otrzymuje od Was Narnia. Jesteście kochani :loveu: :loveu:

Na szczęście jedynym problemem, jaki sunia teraz ma, są finanse - jej życiu nie zagraża już niebezpieczeństwo, ma domek tymczasowy, wraca do formy fizycznej i psychicznej. Dla takich chwil waro żyć :loveu:

Jeszcze kilka kg ciałka do nadrobienia i szukamy domku.

Posted

Śliczna suczka.... usłyszałam o niej na forum o border collie. Dałam odrazu do podpisu, a teraz znalazłam temat... nie wiem jak pomóc jej ... szkoda takiej ślicznotki, całe szczęście że już jest z nią znacznie lepiej.

Baner:

Posted

Przeklejam z transportowego, przepraszam za offa:
PILNE!!!!!
UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera.
Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl
Fundacja zwraca za paliwo!!!!

Posted

JESS:) napisał(a):
Śliczna suczka.... usłyszałam o niej na forum o border collie. Dałam odrazu do podpisu, a teraz znalazłam temat... nie wiem jak pomóc jej ... szkoda takiej ślicznotki, całe szczęście że już jest z nią znacznie lepiej.

Baner:

Piekne banerki:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

zdrojka napisał(a):
Przeklejam z transportowego, przepraszam za offa:
PILNE!!!!!
UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera.
Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl
Fundacja zwraca za paliwo!!!!

Wstawiłam już na jedno z forum .... teraz wstawie na inne... szkoda że nie mogę tu też pomóc :-( :placz: :-(